SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Y. Malatya'nın Gündemindeki Oyuncu Song

0
Güncellendi - 2018-08-06 17:34:58
Y. Malatya'nın Gündemindeki Oyuncu Song
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Alex Song ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Sarı kırmızılıların, Song ile imza aşamasına geldiği ileri sürüldü.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'un Barcelona ve Arsenal gibi Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giyen Alex Song ile anlaşmak üzere olduğu iddia ediliyor.

Danijel Aleksic, Ömer Şişmanoğlu, Guilherme Costa Marques ve Mitchell Donald gibi isimleri kadrosuna katan Yeni Malatyaspor'un ön libero oyuncusu Alex Song'a imza attırmak üzere olduğu ileri sürülüyor.

Son olarak Rubin Kazan'ın formasını giyen 31 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, 1,85 metre boyunda. Ön liberonun yanı sıra merkez orta saha ve stoperde de görev alabilen Song, şuanda kulüpsüz.

West Ham United U23, Charlton Athletic, SC Bastia, West Ham United, Barcelona, Arsenal ve Rubin Kazan takımlarının formalarını giyen Song; İngiltere Premier League'de 190 karşılaşmada forma giydi. 190 maçta 7 kez gol atan Song, 19'da asist yaptı. La Liga'da Barcelona formasıyla 39 karşılaşmaya çıkan yıldız oyuncu, geçen sezon Rusya'da Rubin Kazan formasıyla 6 karşılaşmada 229 dakika görev yaptı ve 1 gol kaydetti.

Song'un kariyerinde 1 İspanya şampiyonluğu, 1'de İspanya Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Alex Song; Arsenal formasıyla 206 karşılaşmada 10 gol, 23 asist, Barcelona formasıyla 65 karşılaşmada 1 gol, 2 asist, West Ham United formasıyla 46 karşılaşmada 3 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Mustafak (5 yıl önce)
    Olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Alınırsa çok iyi olur,yoksa ikinci sınıf transferlerle bu lig bitmez............birde birinci sınıf adam alın ne olur,tabiki sakatlığı yoksa.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • FEYZULLAH (5 yıl önce)
    Bu gelmese bile kadromuz iyi kim transfer yaptı bu sene Bence borçlanmaz kulüp gerek yok pahalı oyunculara Takım iyi iskelet bozulmadı hoca da inatçı inadı başarısıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Doganşehirli (5 yıl önce)
    Bu takımın renkleri sarı sıyahtır. Neden ısrarla sarı kırmızı ifadesi kullanılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takımın renkleri her zaman sarı kırmızıdır, zoruna giden izlemesin.küçüklüğümüzden beri hep aynı formayı giydik.1980 den beri insanlar böyle biliyorlar başlayacam yeni’sine ama yeter kardeşim bu takım MALATYASPOR’dur. Burdan ruhsuz bir takım çıkaramazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tüzüğü açıp okuyun. Renkler sarı-siyah-kırmızı dır. Kaldı ki herkes tarafindan sari kırmızı olarak bilinen bir takım maçlara çoğu zaman sarı kırmızı forma giyiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Evettt klavye taraftarları şimdi ne diyeceksiniz acaba ..!gerçi sizler memnuniyetsizliğe şartlanmış kişilersiniz asla memnun olmazsınız.bu takıma ve taraftara sahip çıkanlara tşk ederken takımlarına ve şehirlerine destek olan taraftarada ayrıca tşk ederim.bu takım ilk 5 için oynar.dün milyon dolarlık fatih terimin takımını gördük
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Bizim taraftari zaten arsenal barcelonadan baska biryerde oynamiş oyuncu kesmez bunlari bekliyorduk olursa super olur ama şu ana kadar kulüpsüz olmasi ilginc sakat olabilir iyi kontrol edilmesi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Olur sa harika yaşlı demeyin haaa sevgili malatyalı hemserilerim iyi topcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Hemşerim,Etoo 38 yaşına girecek.Kimse ona yaşlı demez.Malatyaspor 30-31 yaşındaki futbolcuyu transfer eder.Yaşlı derler.Ekseriya bu yorumu yapanlar,Malatya da ekmek yiyip,karnı doyduktan sonra yorum yapan,malatyaspor düşmanları. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (5 yıl önce)
    Olursa çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)
    Yandık bittik Süper ligden düştük diye feryat edip de bir kombine bile almadan yönetimi istifaya çağıran güruh nerdesiniz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü, gurban dur bi acele etme bekle.. Malatya da bir söz var; tavuğun cücügü kırk gün soyna sayılır, derler.. Geçen sene de iyi diye aldıkları koftik çıktı. İnşallah bunlar iyi çıkar da keyifli maçlar izleriz..
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi de sizler kimi alırsa alsın hemen bir kulp takarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)Yms isimli kullanıcı yorumuna
    Yoo. Barazite, Dia, Diallo, Set ve giden birkaç tane futbolcu iskartası... Bunlara kulp takmayakta ne yapak. Hadi cevap ver keke.
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye keke her takıma gelen futbolcu 10 numaramı oluyor.Sen hayatında verdiğin kararların hepsinin mi doğru olduğunu sanıyorsun ha kekee
    0
    0
    Yanıtla
  • Alınırsa Süper olur
    0
    0
    Yanıtla