SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Malatyaspor Kulübü'nden Reklam Uyarısı

0
Güncellendi - 2018-07-29 18:49:22
Y.Malatyaspor Kulübü'nden Reklam Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından, reklam ve sponsorluk alanlarıyla ilgili kulüpten bağımsız ve habersiz olarak bazı insanlar tarafından kötü amaçlı kullanıldığı yönünde uyarıda bulunuldu.

Yeni Malatyaspor’un reklam, sponsorluk, medya ve organizasyonuyla ilgili ikinci başkan Aziz Yalçınkaya, reklam ve pazarlama sorumlusu Nusret Çaylak, pazarlama ve sponsorluk direktörleri Eyüp Ulukaya ile Cihan Günel ve medya, organizasyon, reklam direktörü Ali Karadeniz’in sorumlu olduğu belirtilirken, bu kişiler dışında kimseye itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Kulübümüzün büyük gelirler elde ettiği ve her geçen gün ilginin fazlaca artığı reklam ve sponsorluk alanları, kulübümüzden bağımsız ve habersiz kötü amaçlı insanlar tarafından kullanılmak ve Yeni Malatyaspor’umuza destek vermek isteyen iş adamlarınızın iyi niyeti suistimal edilmek istenmektedir.

Reklam, sponsorluk, medya ve organizasyon ile ilgili kulübümüz tarafından görevlendirilmiş olan yetkili kişiler; Aziz Yalçınkaya (2.Başkan), Nusret Çaylak (Reklam ve Pazarlama Sorumlusu), Eyüp Ulukaya (Pazarlama ve Sponsorluk Direktörü), Cihan Günel (Pazarlama ve Sponsorluk Direktörü)

Ali Karadeniz’dir ( Medya, Organizasyon ve Reklam Direktörü) İsmi belirtilen kişi veya kişiler dışında sizden reklam, sponsorluk veya destek isteyen hiç kimseye itibar etmeyiniz. Bu ve benzer durumlarda kulüp numaralarımızdan (0422 311 45 43) bizimle iletişime geçiniz.  Kulübümüze gelen telefonlar ile, tespitlerimiz ve duyumlarımız neticesinde gerekli işlemleri başlattığımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Tarık Yolaçan (6 yıl önce)
    Geçen yıl Ertuğrul hoca tazminatını cebinden ödeyip gittiğinde arkasında söylemedik söz bırakmadılar. Meğer adam ne kadar haklıymış, Erol hocaya Allah Sabır versin diyorum. Malatyaspor gibi güzide klübede özverili, ufku açık, vizyonu olan bir başkan nasip etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Hayırlısı ile bir istifa etselerde kurtulsak şunlardan. kulübe gelir getirecek bir hamleleri yok ancak sağa sola el açarak dilensinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Reklam Isi önceden yapilir Transfer gibi Adil Gevrek Ptesi Transfer yapmasa isi cok zor kimse maca gitmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz 44 (6 yıl önce)
    Bu yönetime kimsenin güveni kalmadı en kısa zamanda kongreye gidilip işin ehli kişiler gelmeli.malatya b.beld.bask.kontrolunde
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (6 yıl önce)
    Geçen yıl saçma transferlerden kulübü çok büyük zarara uğratan adil gevrek ve yönetimidir reklam geliri diyorlar siz geçen yılki gelirleri naptınızz
    0
    0
    Yanıtla