SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yakınca'daki 644 Konutun Kurası Pazartesi Çekilecek

Yakınca'daki 644 Konutun Kurası Pazartesi Çekilecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 644 TOKİ konutu için 30 Haziran Pazartesi günü kura çekimi yapılacak.

TOKİ tarafından Malatya'da inşa edilen ve Merkez 6 ile 7 No’lu sahalarda yer alan projelerde toplam 150 ve 494 konut olmak üzere 644 konut hak sahiplerine teslim edilmek üzere kura yöntemiyle belirlenecek. Merkez 6 projesine ait 150 konutun kurası saat 10.30’da, Merkez 7 projesine ait 494 konutun kurası ise saat 14.00’te çekilecek.

Depremzede vatandaşlar, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimini kurumun sosyal medya hesaplarından canlı olarak takip edebilecek.

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatya’da konut inşaatları hızla sürerken bugüne kadar kent genelinde 34 bin 369 konut ve bin 117 iş yerinin kurası çekilerek hak sahipleri belirlendi.

Tamamlanan her yeni konut, depremzede vatandaşlara yeni bir yaşam alanı sunarken, afetin izlerini silme yolunda önemli bir adım niteliği taşıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş (5 saat önce)
    İkizce yarın çekilmeyecek mi?
    0
    0
    Yanıtla