SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Söndürme Mühimmatı Projesine Ödül

0
Güncellendi - 2019-09-27 02:01:23
Yangın Söndürme Mühimmatı Projesine Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yapılan Yangın Söndürme Mühimmatı projesine, TÜBİTA K tarafından ödül verildi.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ve 160 Üniversiteden bin 640 projenin katıldığı, Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında, Savunma, Uzay ve Havacılık kategorisinde, Malatya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Murat Toptaş ödül aldı.

Toptaş, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz danışmanlığında hazırlamış olduğu “Yangın Söndürme Mühimmatı Tasarımı” isimli projesiyle Türkiye ikincisi oldu.

Toptaş ve Prof. Dr. Yılmaz, 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde ödülünü aldı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğrencisi Murat Toptaş’ı ve danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ı tebrik etti ve Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ile Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının başarılarının devamını diledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.YILMAZ (5 yıl önce)
    TEBRİK EDERİZ GENÇ KARDEŞİMİZİ. HELAL OLSUN
    0
    0
    Yanıtla