SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Paniği.. Bahçede Başladı, Evlere Sıçradı

0
Güncellendi - 2018-08-01 03:06:25
Yangın Paniği.. Bahçede Başladı, Evlere Sıçradı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kaynarca Mahallesi'nde bir evin bahçesinde başlayan  yangında iki ev hasar gördü.

Kaynarca Mahallesi Kebir Sokak'ta Mustafa Şükrü Tümer'e ait iki katlı evin bahçesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bahçedeki ağaç, odun, atık ve yanıcı maddelerin etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler, yan taraftaki eve de sıçradı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Yoğun dumanların yükseldiği sokaktaki mahalle sakinleri de evlerinden dışarı çıktı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışmayla söndürüldü. Söndürme çalışmalarına bazı mahalle sakinleri de destek verdi.

Yangın nedeniyle iki evde hasar oluştu.

Ev sahibi Tümer, gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuduğu sırada yangın çıktığını öne sürerek, iki evin zarar gördüğünü söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar ise bir vatandaşın, 3-4 evin ortasında atık malzeme ve çöp toplayarak bahçesinde muhafaza ettiğini belirterek, atıklardan çıkan yangının çevredeki evlere sirayet ettiğini dile getirdi.

Acar, yangında iki evin çatısının tamamen yandığını, evlerde zarar oluştuğunu kaydederek, "Yangına 9 itfaiye aracı ve 21 personelle müdahale ettik ve kontrol altına aldık. Bizi sevindiren taraf yangında hiçbir vatandaşımızın burnunun kanaması. Vatandaşlarımızdan çevrelerinde ruhsatsız, evlerin arasında çöp yığınları ve atık malzeme toplayanları zabıtaya, daire başkanlığımıza ihbar etmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet turan (6 yıl önce)
    Mustafa abim geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla