SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaralı Olarak Kaçıyormuş

A- A+ PAYLAŞ

Besni’de başlayan Erkenek’te biten olayın bilançosu 2 ölüydü. Jandarmanın verdiği ayrıntılar.. Baraj gölü kenarında silahlı olay..

YARALI KAÇMIŞ..
Adıyaman’ın Besni ilçesinde başlayan ve Erkenek Tüneli’nde sona eren bilançosu 2 ölü olan olayın detaylarını jandarma açıkladı.

Jandarma’dan edinilen bilgiye göre; Cuma günü 17.00 sıralarında Adıyaman- Besni yol ayrımı Taşlıyazı Köyü mevkiinde 34 yaşındaki S.K. adlı evli kadın ve 50 yaşındaki Z.A. adlı şahıs birlikte iken, kadının 33 yaşındaki eşi Ş.K. tarafından ‘yakalandılar’. Ş.K., silahını ateşleyerek karısını öldürdü, Z.A.’yı ise yaraladı. Z.A.’nın yaralı halde kendisine ait 02..523 plakalı araçla kaçmaya başladığı, aracın Doğanşehir Erkenek tüneline 2 kilometre mesafede yolun sol tarafındaki şarampola yuvarlandığı, yaralı olan Z.A.’nın kendisini takip eden Ş.K. tarafından 6.35 mm çaplı tabanca ile başının arkası ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürüldüğü, Ş.K.’nın daha sonra Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim olduğu belirtildi.

KENDİNİ VURDU..
Öte yandan, Pazar günü saat 18.30 sıralarında Karakaya Baraj Gölünün Battalgazi- Boran köyü kıyısında 27 yaşındaki T.G. adlı şahsın, 26 yaşındaki kız arkadaşı B.Ş. ile tartıştıktan sonra, kendisine ait 9 mm. çaplı ruhsatsız tabancayla karın bölgesine ateş ederek intihara kalkıştığı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız