SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yardım Odaklı Kuruluşların Öncüsü Olmuştur"

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay ve İl başkan yardımcıları Hamza Paşahan, Şahin Sert, İbrahim Beyazkaya ve Burhan Telli,  Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Malatya Şubesini ziyaret ettiler.

Canbay, ziyarette "Türk Kızılay’ı Türkiye’mizin can damarı niteliğinde bir kuruluşudur. Her ne kadar devlet kuruluşu gibi görünse de aslında Türk milletinin en bariz ve haklı desteği ile kurulmuş ayakta durmuş ve 1868 yılı  11 Haziran'ından beri başta Türk milleti olmak üzere tüm ümmet coğrafyasının yanında olmuştur. Birçok sivil toplum kuruluşunun bil hassa insani yardım odaklı kuruluşların ilham kaynağı ve öncüsü olmuştur. Yaklaşık 3 asırlık köklü geçmişe sahip olması ile dünyada alanında öncü bir konuma gelişmiştir. Aynı aşk ve azimle devam eden değerli çalışmalarını takdir ve destekleyerek takip ediyoruz. Bu vesile ile tekrardan dünya Kızılay haftasını kutluyor varlıklarının hayırla daim olmasını ve çalışmalarında hayırlı muvaffakiyetler diliyorum." diye konuştu.

Ziyaretten ziyadesi ile memnuniyet duyduğunu ifade eden Kızılay Malatya Şube Başkanı Dr. Harun Kurt ise, göreve yeni başladığını belirterek, "Böyle köklü bir kuruluşun sorumluluğunu üstlenmek hem gurur kaynağı hem de ağır sorumluluklarımızın olduğu bilinci taşımaktayız. Sorumluluğumuzun farkındayız, milletimizin ve stk larımızın desteği ile çalışmalarımızı daha ileriye taşımanın gayretinde olacağız" dedi ve ziyaretleri için Saadet Partisi il Başkanı Canbay ve yardımcılarına teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız