SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı Orduzu Pınarbaşı'nda Bir Kadın!

Gece Yarısı Orduzu Pınarbaşı'nda Bir Kadın!
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'nda gece yarısından sonra yaşlı bir kadın güvenlik görevlileri tarafından bulunup polise teslim edildi.

Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 01.00 sıralarında Orduzu Pınarbaşı'nda görevli güvenlikçiler, yaşlı bir kadını tek başına buldular. Güvenlik noktasına getirilen ve adının Gülhan Önder olduğunu söyleyen kadın, noktaya çağrılan polis ekibine teslim edildi.

Adresi konusunda bilgi veremediği öğrenilen kadın, adresinin tespiti için Beydağı Polis Merkezi'ne götürüldü. Yapılan ilk araştırmada, Gülhan Önder'la ilgili polise bir kayıp başvurusu olmadığı belirlendi.

Bu arada, yapılan araştırmalarda 60 yaşlarındaki Gülhan Önder adlı kadının üzerinden kimlik çıkmadığı, ancak Elazığ- Baskil'den Sevgi Evleri'nde barındırılan bir yakınını görmeye geldiği, görüşemediği, ardından Doğu Garajı'ndan bindiği minibüsle Orduzu Pınarbaşı'na geldiği, buradaki mescitte gecelemek isterken farkedildiği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan (2 yıl önce)
    Ne kadar üzücü durum kadınlarının veya evsiz yolda kalmış kişilerin belediye veya valilik tarafından 24saat açık bir geceleme yerleri olmasi lazım belkide maddi durumu yokkkk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    Teyzemize yardımcı olunmuştur diye düşünüyorum..Garibim yolu şaşırmış napacağını şaşırmış..Günlük hayatta artık toplumsal kodlarımızla uyuşmayan çok konuyla karşı karşıya geliyoruz..Durumlar iyi değil!!!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Daha neler olacak neler insanlar insanlıktan çıkmış kimse Annesini babasını tanımıyor artık, bırak saygıyı sevgiyi, ahlaksızlık almış başını gitmiş. Bu milletin elinden dini, ahlakı alınırsa işte bu örnekte olduğu gibi daha birçok menfur olayla karşılaşacağımız aşikardır.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • 1649590363 (2 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu konuyla ne alakasi var herhalde baska habere yorum yapacaktın
    %80
    %20
    Yanıtla