SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yayıncı Kuruluş İnşallah Yanlıştan Döner"

0
Güncellendi - 2020-04-14 19:37:04
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, mart ayının ilk 3 haftasından itibaren ödemeleri durduran yayıncı kuruluş ile ilgili olarak "Yayıncı kuruluş bu yanlıştan inşallah döner" dedi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, korona virüs salgını döneminde kulüplerin mali durumu ve yayıncı kuruluş hakkında İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Başkan Gevrek, yayıncı kuruluşun kulüplere yaptığı ödemeleri durdurmasıyla ilgili olarak, "Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada şu an bu sıkıntı var. Ülkemizde de kulüpler bu dönemde ortalama olarak yüzde 30 zarar gördü. Mali işler ile ilgili bir ekip çalışarak, bu sonucu ortaya çıkarttı. Bazı kulüpler yüzde 30 üzeri zarar etti. Onları da ayrı bir şekilde değerlendireceğiz. Tüm bunlarla ilgili yapılacak bir şey var; o da adaletli bir şekilde indirime gitmek" şeklinde konuştu.

"Yayıncı kuruluş yanlıştan inşallah döner"

Daha önce 18 kulübün yayıncı kuruluş ödemelerinde indirime gittiğini hatırlatan Başkan Gevrek, "Yayıncı kuruluş ödemelerinde biz bir indirime gitmiştik. Bu bizim iyi niyetimiz. Bizim iş ortağımız ve iş ortağımızın da zarar ettiğini konuşarak, bir iyileştirme yapmıştık. Bu süreçte şu anda geçmişle alakalı borç olması beni üzdü. Bu durumu doğru görmediğimiz için böyle bir açıklamaya gerek duyduk. Bu yanlıştan inşallah dönerler. Bu oturup konuşulabilir bir durum, ‘ödeneği kesiyorum’ demesi yanlış” ifadelerini kullandı.

"Futbolcularımızla indirimi görüşeceğiz"

Başkan Gevrek, 'futbolcu maaşlarında indirime gitme düşünceniz var mı' sorusuna işe şu yanıtı verdi:

"Tabii ki var. Oyuncularımızla oturup konuşacağız. Adaletli ve haklı bir şekilde böyle bir indirimi futbolcularımızla görüşeceğiz."

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • Askar karahan (4 yıl önce)
    Başkan bırak onu bunu ilk sen yanlıştan dön eger bu takım düşerse altında kalırsın bu taratar afetmez allah belanı verir.bir daha 2. Yarida fufbolcu satmazsın ve hiç bir şeyden zırnık alamasın.bir an öñce bu hatalar dan dön.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    sende hayır yok Tek duamız liklerin iptal olması
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (4 yıl önce)
    ancak stad önündeki gariban köfteci çayçıya çökersiniz siz yönetim olarak başkada bir icraatınız yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetim klüple ilgilenir.Çaycı, köfteciyle ,çorbacıyla ,simitciyle uğraşmaz.Sen derdini başka mecralarda ara..Gerçi bu yönetim klüplede ilgilenmiyor o da ayrı mesele.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Yayıncı kuruluş yanlışından döner veya dönmez. Ancak siz yanlışınızdan dönecekmisiniz. Başarısız oldunuz. Takımı düşme hattına soktunuz. Siz de bir zahmet takımın yakasından düşün. Kimsenin takımı düşündüğü yok, herkes kendini düşünüyor. Malatyaspor gibi takım yok olup bitp gidene kadar bu böyle devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Yayıncı kuruluş inşallah dönmezse ne olur?Sana göre ne var.Takımı bitirdin tükenmiş bir takım ortaya koydun.Şimdide bu parayı da alır artık öyle giderim diye düşünüyorsun değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici Veli Çakar (4 yıl önce)
    Yine boyundan büyük laflar ediyorsun bu nedir kardeşim senin rol çalman orada 17 kulüp daha var niye sen böyle laflarla bütün kurumları bu kulübe düşman ediyorsun. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Başkan sen 4 yıl başarılı bir yönetim gösterdin ama artık senin miadın doldu kendini ve takımı yıpratmamak için takımı ligde tut sonra istifa et ömürboyu Sevil gerek yok bu işler nankör işler hata kabul etmez
    0
    0
    Yanıtla
  • şazi (4 yıl önce)
    parayı alınca futbolcularamı dağıtıcan .. sen cebine kor beklersin para tff de kalsa daha iyi olur ..
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Başkan bu sene ligler bu şekilde tescil edilmesi durumunda 4 ayak değil,14 ayak üstüne düşecen ! süper ligde bulunduğun 3. sezonunda, ilk 2 sezonda erol hoca, 3.sezonda ise sergen hoca artı koranavirüs sayesinde ligde yine yırtacan. Hani diyorlar ya virüs adam öldürür haşa virüs burada belkide sana hayat verecek :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet polat (4 yıl önce)
    En son galibiyetini bile geçen sene almış sanki gelir elde edecek mac kazanmis 10 macta sadece iki puan almış Avrupa liglerinin en başarısız en iş bilmez en yetersiz başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali hikmet (4 yıl önce)
    Sayın başkan yanlış planlaman takımı bu hale düşürdü santforunu devre arası rakıbine veriyorsun yerını dolduramıyorsun enıyı iş yapan ortasahanı 40 euro gibi rakamla kaybedıyosun sonrada yayıncı kuruluşa cıkıs yapmak şaka gibi genel kurulunda 35 milyon borc cıkıyor alacagın 85 90 milyon diyor sonrada ödeme zorlugum car diyorsun bakalım şimdi gönderdıklerıne azubuke ve aleksic başak şehirde aytaç kasımpaşada gulerme trabzonda buatıp mısır zemelekde jahoviç antalyada süpersiniz sayın yönetıcıler (ALİ HİKMET )
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Sayın başkan Haşim karadağ dan da beter cıkdın sen allahdan kork daha nekadar bu takımı zarara sürükleyeceksin umarım bu yayıncı kuruluş sen gittikten sonra ödeme yapar.... ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Koyun can derdinde kasap mal derdinde.Artık yeter sizin gibilerin takıma verdiği zarar.Sizlere yazıklar olsun.Bu kritik dönemde takımı ligde tutmak önemli,Adil Gevrek hiç önemli değil.Takım ligde kaldıktan sonra gereğinin yapılacağını tahmin ediyorum.Şimdi kenetlenip takımı ligde tutmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet polat (4 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Sen bu yonetimle bu kadro ile ligde kalacağınimi düşünüyorsun son 11 maçinda sadece 2 puan alan takim mı ligde kalacak çok safsin be arkadaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım safın safı sizsiniz.Çünki;Bu süreçte mevcut kadroyla mücadele etmek zorundasınız.Önemli olan mevcutla bunu başarmak.Bu kadronun bu gücü olduğunu,ancak camiamızın olumlu sinerjisi ile daha kolay başaracağını düşünüyorum.Sizin gibi düşünenler hayata da havluyu tez atanlar gurubudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok safsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Bencede
    0
    0
    Yanıtla
  • bahattin (4 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    kim koyun kim kasap. bu takıma en büyük zararı bu vizyonsuz yönetime sizin gibi destek sunanlar verdi. biraz parlayan her oyuncunu sat. sonra başarı bekle. takımın bu hale geleceğini ikinci yarının başında başkabn hariç herkes gördü o görmedi. vizyonsuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz başkana destek vermediniz ne oldu?Benim yorumumu anlamakta acze düşüyorsunuz.Benim şu an için derdim takımı ligde tutabilmek.Adil Gevrek umrumda değil.Hep olumsuz olanını şu an için takıma faydasıyım.Vizyonlu beyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasıl başkan umurunda değil.Herşeyin sorumlusu o.Buraya yorum yazmakla malatyasporu kurtaracağını zanneden gerçekten saf birirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanlar gelip geçici Tabiiki şu an için umrumda değil benim için Malatyaspor’un Lig’de kalması önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • bahattin (4 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    kim koyun kim kasap. bu takımın bu hale gelmesınde vizyonsuz başkandan sonra ona sizin gibi destek olanlarda. sen biraz parlayan oyuncunu para için sat sonra kurtuluş bekle. takımın bu hale düşeceği ikinci yarının başından sonra herkes bağıra bağıra söyledi. bir tek bu vizyonsuz başkan görmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her şey bir kenara,küme düşme hattında bulunan takımlarla oynadığımız tüm maçları kaybettik.Yahu biz kimi yenip puan alacağızda ligde kalacağız? Yahu Allah rızası için biraz aklınızı çalıştırın,aklınıza mukayyet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • İstifa denen bir mekanizmma var. Başarısız olanlar istifa etmeli ki başarılı olanlar gelsin. Neden koltuktan ayrılmak bu kadar zor. Sizi koltuğa bu kadar güçlü bağlayan nedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Zurnanın zırt dediği yere geldik.Çarşaf çarşaf artislik yapan gölge başkan ödemeyi yapsın o zaman.Malatyaspor malatyalılarındır.Bedavacı taraftar iatemiyoruz.Ben parasını verip maça gidiyorsam o bedavacılar gelmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Malatyaspor (4 yıl önce)
    Diyorlarki Takımın yarısını sattın daha doymadın işallah sen daha baştayken kuruş vermezler
    0
    0
    Yanıtla