SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yazıhan'da Grup Yolu Asfaltlanıyor

0
Güncellendi - 2018-05-30 05:00:36
Yazıhan'da Grup Yolu Asfaltlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan  Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere, Başpınar, Hamidiye Yazıhan grup yolunu asfaltlıyor.

Şehir genelinde yol yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan’ın 20.5 kilometre uzunluğundaki grup yolunu standartlara uygun hale getiriyor. Grup yolu Sürür, Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere, Başpınar mahallelerinin de ulaşımını sağlıyor.

3 kat genişletildi

Geçtiğimiz yıl grup yolunda genişletme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi yolu 4 metre genişlikten 12 metre genişliğine çıkarmıştı. Grup yolunun Durucasu bölgesinde köprü genişletme çalışmaları ise bu yıl yapılacak.

Grup yolunda stabilize çalışmalarının devamında yolu sathi asfalt ile kaplayan Büyükşehir Belediyesi, bölgenin önemli bir sorununu çözmüş olacak.

Yol, medeniyettir

Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yol çalışmalarının çok kaliteli olduğunu söylediler. Yolun medeniyet olduğunu vurgulayan vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz 2 aracın karşılıklı zor geçebildiği bir yolu 2 yıl gibi kısa sürede genişletip, sıkıntılı virajları ortadan kaldırdı. Tümsekleri düşürüp, sulama kanallarını düzenli hale getirdi. Yolumuzu konforlu ve güvenli hale getirdi. Başpınar mahallemizdeki köprüyü yeniledi. Durucasu mahallemizdeki köprüyü ise genişletiyor. Bu çalışmaları yaparken de arazi sahiplerinin isteklerini de geri çevirmedi. Bu işe emek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • DURUCASULU (6 yıl önce)
    Hangi Durucasulu, Kömüşhanlı, pirinçlili ve çevreden kimler Bunun için teşekkür etmiş Allah aşkına bi görün yapılan işi Hangi devirde yaşıyoruz.. Elbet o gün gelecek çantada keklik nasılmış........
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Soruyorum,yetgililere,corme,komusgan,pirincli, Asagi,pirincli,darcasu,yolu asfat,yapiliyormu,ve, Surulu,tecirli,yolu,asfst,oluyormu,
    0
    0
    Yanıtla
  • halil g. (6 yıl önce)
    sathi kaplama bunun adı, baştan savma ve son derece konforsuz. Tabii delik deşik ve stabilize yoldan iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ekrem (6 yıl önce)
    Çok kısa iki yıl gibi kısa bir sürede hemencik yaptılar tabiki Seçim olasaydı acaba kaç iki yıl sürecekti. Haberi yapan kimse kimin Değirmenine su taşıyorsa 4 metreden 12mt çıkmış Maşallah iki yılda iyi büyümüş. O tozu toprağı çamuru yutanlara sormak lazım. Bide bu devirde Mıcır döküp yol yapmak nedir Sıcak asfalt yakışmaz. hangi vatandaş teşekkür edermiş çok iyilikleri oldu ya tabiki teşekkür edeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Durucasu (6 yıl önce)
    2 yıl boyunca vatandaş tozu toprağı yuttu.simdi yapılıyor.yaptikları asfaltta beş para etmez.
    0
    0
    Yanıtla