SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yedek Kulübesinde Çözüm Üretecek Futbolcum Yoktu"

0
Güncellendi - 2021-11-20 22:02:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Takımın yarısını sakat. Yedek kulübesine baktığım zaman da çok çözüm üretecek futbolcum yoktu” dedi.

Süper Lig’in 13. haftasında GZT Giresunspor’a konuk olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in rakip ceza sahasında topa elle temas etmesi sonucu hakem Cüneyt Çakır tereddütsüz penaltı kararı verdi. Penaltıdan yediği golle birlikte Yeni Malatyaspor, karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Karşılamanın ardından maçı değerlendiren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımda birçok oyuncunun sakat olduğu için pozisyon üretecek futbolcu görmediğini söyledi.

Sumudica, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bugün Giresunspor’un kalemizde gol atmak için çok büyük şansları olmadı. Bizim içinde çok kötü bir şansımız vardı. Tabi bugün ilk 11’imizde Tetteh sakat ve Andoh sarı kart cezası nedeniyle yoktu. İki oyuncumuzu kaybettik. Birini ısınmada birini de maç başladıktan sonra ilk yarıda. Süper Lig’de de ilk maçını oynayan Philip’i sahaya atmak zorunda kaldım. Yedek kulübesine baktığım zaman da çok çözüm üretecek futbolcum yok. Çözüm üretecek futbolcu göremiyorum. Tabii bir tane de topumuz gol oldu. Ama bir sorun var. Özellikle son 3-4 maçtır hakemlerin Malatyaspor ile ilgili VAR’a gittiğini görmüyorum. Evet bugün Giresunspor’un pozisyonu var. O da penaltıydı. Bunu tartışmayacağım. Bugün bir elle temas vardı. Kubilay ve Miraç’ın ikili pozisyonu vardı. Temas oldu ama pozisyon VAR’da incelenmedi. Bir hoca için çok zor tabi. Takımın yarısını kaybettim. Takımın yarısı sakat. Hafta içinde de oyuncularım gelip antrenmanın çok şiddetli olduğunu söylediler. Bizim için çok oluyor dediler. Çünkü hazırlık sezonunda çok iyi hazırlanmadıklarını söylediler. Önümüzdeki antrenmanlarda oyuncu kaybetmekten korkuyorum. Tabi Gaziantep’te ve Kayseri’de çalıştığım zamanlar hep sezon başında çalıştım. Oyuncuların seçiminde bende bulundum ve hiçbir problem görmedim. Ama buraya geldiğim zaman 6 puanı vardı takımın. 5 maç üst üste kaybetmişti. Antrenmanların tarzını değiştirdim. Ama yine de çok zor.”

Önümüzdeki hafta Galatasaray ile mücadele edeceklerini belirten Sumudica, “Sumudica’dan önce takımın kaç gol yediğine bakalım. Buraya geldiğimden beri 5 maçta 6 gol yemiş bir takım var. Ne yapabilirim ki Fenerbahçe değiliz, Beşiktaş ta değiliz. Bazı oyuncuları da kaybettik tabi. Şu anda elimde olan oyuncular bunlar. Şimdi Galatasaray’a karşı oynayacağız. Ne yapacağımı göreceğiz. Gerekirse kilo vereceğim. Ben çıkacağım sahaya” ifadelerini kullandı.

Giresun, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Biz haftaya bu halimizle galatasarayın karşısına hiç çıkmayalım.Fenerbahçeden kamçıyı yediler acısını bizden çıkaracaklar.yönetimden hala ses yok,hoca ise saçmalıyor.Tribünler zaten boş.bizim süperligde ne işimiz varki?
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Mazeret bol..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu başkan ve yönetim ile bu kadar olur. Perşembe nin gelişi Çarşamba dan belliydi zaten. Bile bile lades yapıldı. Olmayacağı belliydi. Bu takımı da batırıp yok edene kadar bu başkan gitmez. Malatyasporun kaderi ile aynı olur. Bu coğrafyanın kaderi de böyle yapacak bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    İlk iki maçı aldığında kadrom iyi takviyeye gerek yok diyordun.Yenilgilere bahane üretmeye başladın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesela (2 yıl önce)
    O kadar çok seviyorum ki Malatyasporu anlatamam ama artık sevecek takım da kalmadı para da kalmadı bu kadar ekonomik sıkıntıda Malatyaspor ligden düşmüş çıkmış umrumda değil parayı alan sizler ahlanıp vahlanıp maçı izleyen bizler
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam böyle bir demeç olurmu ilk onbirde olmayan oyuncuları bitirdiniz,oyunculara sizden bir şey olmaz dediniz herhalde tazminatı alıp gitmek istiyorsunuz, zaten biz alıştık tazminat ödemeye ,sizede öderiz,söylediğiniz doğru ama eksik süper ligde ilk onbirde oynayabilecek 7,8 oyuncumuz var ,gerisi 1.ligde bile oynayamaz,bunu ben söyleyebilirim ama sizin söylemeniz doğru değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bu adam çok sıkıntılı biri. Adil in sonunu getirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    Adil takımın sonunu getirdi zaten mevcut borç şuan 200 milyon tl eskinin rakamı ile sezon sonu 400 milyon olacak adam kulübü sıfır borçtan borç batağına soktu yönetim başkan suçsuz bu Kadar kötü kadro yapılanması amatör transferler 5 maçtır takımın başında olan simudica suçlu bunu akıl melekesi olan birine anlat sana gülmeyi geç kahkaha atar adil gevrek takımı bitirdi Lukoki den dolayı fifa san 1 milyon euro ceza almışsın 3 tane eski futbolcunla yine fifalıksın ve yeni gelen sezon başında olmayan teknik direktör suçlu sussanız daha mantıklı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil gevrek,getirttiği sportif direktör ve aldığı bu ligde asla oynamayacak 3.lig futbolcuları ile bu takımı artık boşverdiği mesajını verdi ama hala bunu anlamakta güçlük çeken muhterem hemşehrilerim var,mualesef kıt bir bakış açısıyla biri hakemlere ,biride sumudica ya bağlıyor.Sayın hemşehrilerim bu ilk defa olmuyorki 3 senedir bu bozuk plak aynı şekilde dönüyor.Herşeyi ne çabuk unutuyorsunuz.Kabul etsenizde,etmesenizde biz de zaten biliyoruz.Futbol yorumcuları Malatyasporun bu kadro yapısı ile bu ligi götüremiyeceğini sezon başında söylemişlerdi. Bu takım bu ligin en kötü takımı.. Adil gevrek,getirttiği sportif direktör ve aldığı bu ligde asla oynamayacak 3.lig futbolcuları ile bu takımı artık boşverdiğini ısbatladı ama hala bunu anlamakta güçlük çeken muhterem hemşehrilerim var,mualesef kıt bir bakış açısıyla biri hakemlere ,biride sumudica ya bağlıyor.Sayın hemşehrilerim bu ilk defa olmuyorki 3 senedir bu bozuk plak aynı şekilde dönüyor.Herşeyi ne çabuk unutuyorsunuz.Kabul etsenizde,etmesenizde biz de zaten biliyoruz.Futbol yorumcuları Malatyasporun bu kadro yapısı ile bu ligi götüremiyeceğini sezon başında söylemişlerdi. Bu takım bu ligin en kötü takımı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yedek kulübesi yoksa yapılan onca transferler nereye gitti,oynatmayacağın futbolcuyu niye transfer edersin,Elazığdan 500,000tl bonservis ödeyip futbolcu alıp Adıyamanspora kiralamak hangi akla hizmettir,tabiki bunlar irfan buz un eseridir,şimdide yedek kulübesinde çözüm yokmuş,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    İrfan buz mu güldürme adil gevrek aldı o çok bilmiş İzzet Erdoğan aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhanın geçen yıl 20 golü vardı,bizde mutlaka faydalı olacak kaliteli bir oyuncuydu,onu Adıyamana kiralık gitmesine onay veren irfan buz dur,onu kadroda düşünmediği için yönetim kiralık verdi keşke mevcut kadrodakiler ondan iyi olsaydı,
    0
    0
    Yanıtla
  • denizli kombi (2 yıl önce)
    Bu futbol denen oyun para ile olur paran yoksa Barcelonada olsan hikaye üç ileri dört geri... Sumudica geldide ne oldu tesadüf iki galibiyet sonrası ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Bu ligi biz kaldıramıyoruz. En iyisi kapatın Yeşilyurt ta el atın.Onların borcu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru Erol bey 10 yıl içinde Yeşilyurdu süper lige çıkaralım doğru İstanbul'a gidelim bir başkan daha bulalım tekrar borç batagina batalim bu hikaye devam etsin gitsin 89 düşüren metin Kaya çağlayan,2005 düşüren Hikmet Tanrıverdi, bu sene takımı bu duruma düşüren adil gevrek hepsinin özelliği istanbuldan gelmeleri Malatya merkezden bir başkan çıkaramayan kulüp birakinda küme düşsün diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın onun adı da yepyenimalatyaspor olur yenimalatyaspor nedir herkes dalga geçiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Malatya spor olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Yirumlara baktimda sumudikaya sallayanlarin futbolla malatyasporla hicbir ilgisi yok.malatyasporu taniyanlara hocaya yerden göğe hak verirler.hocanin soyledikleri yuzde yuz net gercek ve dogru.adam 10 numara ama takim bitik
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Zaten kadro iyi olsaydı sana ihtiyac olmazdı iyi bir kadroda irfan hoca bile başarılı olurdu. Önemli olan zoru başarmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Barcelona,Real madrit,Paris saint german,Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray vs.vs bu klüplerin zerre kadar akılları yok.Hoca tutup milyon Eurolar veriyorlar değilmi?Bu engin futbol bilginle harcanıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Sattığı oyuncuların yerine adam almazsa olacağı buydu.Lig uzun bi zaman ve oyuncu her an sakatlanabilir. Bunları bizler değil Adil efendi düşünecekti.Bu takımı bu hale getirdin yaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu başkan iyi bir futbolcu getirmediki hadebe desen gittiği takım bile belli değil adı şanı yok. kimi aldı kaliteli biri olarak yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (2 yıl önce)
    Sumudica da futbolu bilmiyor !?murat erdogan gelsin yok yok okan buruk gelsin yok oda bilmiyor samet aybaba gelsin gibi düşüncelerin sanırım çözüm olmayacağını hep birlikte gördük. arap saçı nın sökümü artık çok zor gözüküyor....yanılırım inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Yav arkadaşlar süper lige çıkmamızda şanstı Eskişehirspor vb takımların hatalarından dolayı çıktık .düşmememizde şanstı bizden daha iyi takımların mali hataları yüzünden düşmeleri bizi ligde bıraktı.tabii pandemiden dolayı siyasette 1 yıl bizi düşürmedi....ama bu yıl affı yok düşüyoruz hem diğer takımlar iyi hemde bizi kurtaracak güç var.bu yıl stres yaşamadan düşeceğiz buna sevinin
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Yav ortada futbolcu yok. Oynayacak futbolcu yok. Olanlar sıradan, 2.lig futbolcuları, yabancılar zaten çoğu bize kalalanmış, hiçbir özelliği olmayan, menejerler in Y. Malatyaspor a itelediği topçu bozmaları. Şimdi bu takım düşmesin de kim düşsün. Hatay ında yabancıları var, Alanyaspor unda var, Kayserispor unda var vs. Y. Malatyaspor unda güya yabancıları var. Y. Malatyaspor un yabancıların bu takımlar yedekleri e dahi almazlar. Ama Adil Gevrek alır. Sonuç küme. Güle güle Y. Malatyaspor um. Yazık oldu. Sumudika kendini heba etme bu toplama futbolcular la hiçbişey yapamazsın. Haftaya burada Gs da 5_6 tane atar enaz. O maçtan sonra bırak hocam. Adil Gevrek gelsin çalıştırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Evet artık lig bitmiştir. Umutlar tukendi. bu futbolcularla yollar ayrılmalıdır. En azından düşerken borçlu kalmayalım ucuz bir takım kurulmalıdır. Borçsuz düşersek tekrar çıkma ihtimalimiz yuksek olur. Borçlu gidersek amatöre kadar gideriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    O nasıl olacak sen daha geçen hafta lukoki den dolayı 1 milyon euro ceza aldın mina nın bile daha bonservisi ödenmemiş adam gideli yıllar oldu 3 futbolcu ile daha fifa davan sürüyor hepsinde de yenimalatyaspor adil gevrek hatalı sezon sonu 300 milyon tl yani eski para ile 300 trilyon borç ile küme düşcez yazıklar olsun ki 2 yıldır şu kendini başkan sanan kulübü yiyip bitiren adamı başkanlıktan indiremediler Malatya her anlamda küme düşmüştür artı bu kent büyükşehir olmayı haketmiyor ne vekilleri ne de belediye başkanları ile Sahipsiz Malatya...
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    sportif drektör izettin erdoğanmıdır nedir ya bu adam gittiği takımlar kümeye düşmüş bu adamı ne bekletiyosunuz. diyeceksinizki izettin erdoğanmı oynuyor. sportif direktörün bi görevide oyuncuları motive etmek. morellerini yüksek tutmak ve buna benzer birçok görevi var.adamın becerisi olmadığı gibi birde taraftara hakaret ediyor adam yine görevde
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan onu özellikle getirdi.Malatyaspor kulübünden pek haberin yokmuş gibime geldi gardaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hoca gec bunlari sen bu sistemle takimi oynatirsan mac kazanamasin galatasaray Rahat yener
    0
    0
    Yanıtla
  • Galatasaray bizi çok rahat yener,bu mağlubiyetle ligin dibine temeli bu sefer sağlam atmış oluruz, sonra deplasmanda bir mağlubiyet daha alarak stressiz bir şekilde alt küme ye yolculuk başlar..Boşuna bu takıma 10 tane 3.lig oyuncusu almadılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    hocam kivirmadan butün beceriksizliğı taraftarlar adına ortaya koymuştur,,bir takım ancak böyle yönetilirse küme düşürülür planını ortaya koyan herkeze teşekurederim geçmiş olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bizim hep dile getirdiğimiz sorunu ilk kez bir hoca açıkça söylemiş.Çok doğru bir tesbitte bulunmuş.Taraftarla dalga geçer gibi takıma doldurmuşlar 2 ve 3 lig futbolcuları.Bunların yaşanacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok.Açık net konuştuğun için Bravo hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu,bitmisligin ifadesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ozpoturge (2 yıl önce)
    Ve sen bunu maçı bitirip mağlup olunca farkediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Sayın hocam geldiğinde iki maç kazandın ve bu kadro çok iyi takviyeye bile ihtiyacım yok dedin...birileri bunu sana hatırlatmalı...maglup olmaya baslayincada topu kadroya atmaya başladın.. kolay olan bu zaten...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Kadro kalitesi orta da süperlig in en kötü kadrosu bizde irfan buz la başlamak adil gevrek gibi başkanın varsa zaten işin mucizeler kalmıştı Yenimalatyaspor Allah rahmet eylesin efsane Malatyaspor dan kötü olacak bu kulübün sonu
    0
    0
    Yanıtla