SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Havuzda İlk Yüzme Yarışları Yapıldı

0
Güncellendi - 2021-11-22 01:23:24
Yeni Havuzda İlk Yüzme Yarışları Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hizmete yeni sunulan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ilk yüzme müsabakası gerçekleştirildi.

Şeker Fabrikası sahası Ergenekon üst geçidi mevkiinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yanında inşa edilen Malatya Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen Performans Sporcularını Seçme Yüzme Müsabakaları çekişmeli geçti. Müsabakaların açılışına Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan da katıldı.

Müsabakalardan önce İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından bir konuşma yapan Kayhan, "Yeni Kapalı Olimpik Yüzme Havuzumuzda ilk yüzme müsabakalarını gerçekleştiriyoruz. Yarışmaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Buranın yapımında çok desteklerini gördüğümüz Başta Sayın Cumhurbaşkanımız'a, Bakanımız'a ve Bakan yardımcılarımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    İnşaat yapımında Kaç müteahhit değişti kaç yıl gecikti bunları konuşan soran var mı
    0
    0
    Yanıtla