SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS, Kasımpaşa'yı Penaltılarla Geçti:2-0

0
Güncellendi - 2020-12-21 18:41:29
YMS, Kasımpaşa'yı Penaltılarla Geçti:2-0
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında Yeni Malatyaspor, Yeni Malatya Stadyumunda İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı konuk etti. Ev sahibi ekip kaptan Adem Büyük'ün 45+3 ve 54. dakikalarda penaltıdan attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Arda Kardeşler (Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi), Mehmet Cem Hanoğlu (Hatay Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Hakan Yemişken (Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Atilla Karaoğlan (Sakarya Bölgesi Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Abdulkadir Bitigen (Kayseri Bölgesi Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Ekrem Kan (İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi)

YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 6.Afriyie Acquah, 9.Umut Bulut (Dk.90+1  20.Ahmed Ildız) , 17.Teenage Lingani Hadebe, 24.Olcay Şahan (Dk.86 98.Jetmir Topalli), 26.Semih Kaya, 55.Youssuf Ndayishimiye, 57.İssam Chebake, 90.Kubilay Kanatsızkuş (Dk.86 61. Zeki Yavru), 92.Bülent Cevahir, 99.Adem Büyük (Dk.76 21.Moryke Fofana)

YEDEKLER: 1.Abdulsamed Damlu, 8.Fernando Ruben Zuqui, 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 20.Ahmed Ildız, 21.Moryke Fofana, 39.Erkan Kaş, 44.Murat Akça, 61. Zeki Yavru, 77.Mustafa Eskihellaç, 98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

KASIMPAŞA: 33.Mahmut Ertuğrul Taşkıran, 3.Oussama Hadadi (Dk.61 30.Armin Hodzic), 5.Tarkan Serbest, 21.Kevin Varga (Dk.82 7.Anıl Koç),9.Bangaly Fode Koita (Dk.68 20.Alan Lima Carius), 10.Haris Hajradinovic, 11.Yusuf Erdoğan, 24.Mickael Sylvain Tırpan, 25.Tomas Brecka, 35.Aytaç Kara, 94.Florent Hadergjonaj

YEDEKLER: 22.Erdem Canpolat, 1.Ramazan Köse, 7.Anıl Koç, 6.Loret Sadiku, 18.Evren Eren Elmalı, 20.Alan Lima Carius, 23.Mehmet Feyzi Yıldırım, 30.Armin Hodzic, 34.Doğucan Haspolat, 55.Yasin Dülger

TEKNİK SORUMLU: Mustafa Gürsel

GOLLER: Dk.45+3 ve Dk.54 Adem Büyük- penaltılarla (Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Acquah, Olcay Şahan, Jetmir Topalli (Yeni Malatyaspor), Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara (Kasımpaşa).

3. dakika: Kubilay Kanatsızkuş'un şutunda Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı ancak sonuç alamadı.

6. dakika: Bülent Cevahir ceza sahasına ortasında, Kasımpaşa savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

11. dakika: Ceza sahasına yakın bir bölgede topla buluşan Adem Büyük'ün vuruşunda topu rakip savunması uzaklaştırdı.

13. dakika: Gole çok yaklaşan Yeni Malatyaspor'da Umut Bulut'un şutu sonuçsuz kalıyor.

16. dakika: Yeni Malatyaspor'da Youssouf Ndayishimiye şut çekiyor, kaleci Ertuğrul Taşkıran gole izin vermedi.

22. dakika: Ceza sahasına yakın bir noktada Bülent Cevahir'in ortasında, top hiçbir Yeni Malatyasporlu futbolcuya ulaşmadı.

23. dakika PENALTI: Kasımpaşa'dan Varga, Kaleci Ertaç'ın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

25. dakika PENALTI İPTAL: Ancak VAR incelemesi sonucu, Varga'nın penaltı pozisyonundan önce topu ofsaytta iken aldığı saptandı ve penaltı kararı iptal edildi.

29. dakika: Yusuf Erdoğan'ın kaleye şutunda, Ertaç Özbir gole izin vermedi.

33. dakika: Kasımpaşa atağında Yusuf Erdoğan bir kez daha denedi ancak Kaleci Ertaç yine golü engelledi.

39. dakika: Yeni Malatyaspor takımından Kubilay Kanatsızkuş'un vuruşunda top oyun alanının dışına çıktı.

41. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Kasımpaşa'dan Aytaç Kara'nın vuruşundan sonuç çıkmadı.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

45+3. dakika PENALTI- GOL: Kasımpaşa'dan Aytaç Kara'nın topa elle müdahalesi sonrasında hakem penaltı kararı verdi. Yeni Malatyaspor'dan Adem Büyük penaltı atışında topu filelerle buluşturuyor. 1-0

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

51. dakika: Yeni Malatyaspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Umut'un kafayla indirdiği topa Kubilay hareketlendi. Sağdan cezasahasına sokuldu, kaleciyle karşı karşıya iken vurdu, ancak top yandan auta gitti.

54. dakika PENALTI: Yeni Malatyaspor atağında Adem ceza sahasında Aytaç Kara'nın müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

55. dakika GOL: Penaltı atışını Adem kullandı ve kaleciyi ters köşeye yatırarak topu ağlara gönderdi:2-0

60. dakika: Yeni Malatya atağında sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Kubilay sert bir şut çıkardı, ancak çerçeveyi tutturamadı.

62. dakika: Varga sağdan ortaladı, Kasımpaşalı oyunculardan önce Youssouf Ndayishimiye yükseldi ve topu uzaklaştırdı.

65. dakika: Kasımpaşa atağında Yusuf Erdoğan'ın kullandığı serbest vuruştan gelen topa Yeni Malatya savunması müdahale etti.

70. dakika: Mickael Tirpan, cezasahasının dışında kaleye şutunu attı, Ertaç Özbir topu almayı başardı.

71. dakika: Hajdradinoviz'un pasıyla Nadergjonaj sağdan ceza sahasına girdi, vuruşunda topa Semih Kaya müdahale ederek, tehlikeyi önledi.

75. dakika: Malatya atağında Bülent soldan ortaladı. Arka direkte topa yükselen Adem kafayı vurdu, ancak kaleyi tutturamadı.

81. dakika: Kasımpaşa'nın sol taraftan kazandığı serbest atışı Hajradinoviz kullandı. Bu futbolcunun 6 pasa ortaladığı topa Hadebe müdahale etti ve kornere çeldi. Atışı Alan kullandı, gelen topu Bülent uzaklaştırdı.

4. hakem oynanmamış süre olarak en az 4 dakikayı işaret etti.

90+1 dakika: Kasımpaşa'dan Alan'ın attığı şut kaleyi bulmadı.

90+2 dakika: Kasımpaşa atağında 6 pasta topla buluşan Hodzic vuruşunu yaptı, araya giren defans tehlikeyi önledi.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 2-0 galibiyetiyle son buldu.

Ferdi DURDU - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Tebrikler Kaplan tüm emeği geçen herkese teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir Asaf (3 yıl önce)
    Yorumlara bakınca üzülüyorum. Hamza Hocayı eleştirenlerin haklı olduğu taraflar vardır ancak o kariyerdeki insanları bazı şeyleri görüp size göre yanlış olan şeylerden dönmesi de erdemdir. 4 hafta önce FB, Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarından 7 puan verelim oynamayın deseler herkes kabul ederdi ama şimdi beğenmeyenler var. Gaziantep maçına takılanlar var o takım sezonun ilk haftası sadece Galatasaray’a yenildi başka da mağlubiyeti yok. Geçen sene küme düşmüş 10 nun üzerinde yeni transfer yapmış takımın hemen tak tak top oynamasını beklemek de acımasız. Bugün transfere dünyaları harcayan FB de elimizin üstünde tuttuğumuz Erol Hocanın durumu ortada. Bazı şeyler hemen isteyince olmuyor maalesef. Umut ediyorum ki inişleri çıkışları olsa da bu takım sezonu güzel bir yerde tamamlayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Tebrikler Tugay kardeşim. Çok güzel bir yorum yapmışsınız. Gerçek taraftar örneği sergilemişsiniz. Yüreğinize-Emeğinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • TUGAY (3 yıl önce)
    Ne yani, 12 haftanın, en az 8-9 haftasında ezik, kişiliksiz, korkak, oyun ve kalite yoksunu bir futbol oynatan Hamza Hamzaoğlu, çokça hak ettiği eleştirilerden biraz olsun ders alarak Fenerbahçe maçında cesur ve nitelikli bir futbol oynatma zorunda kalınca ve Kasımpaşa karşısında evinde galip gelince, yaşananları, haftalar boyu ortaya konan rezil oyunu unutacak mıyız? Her şeyden önce, Hamza Hamzaoğlu elindeki kadronun kalitesinin farkında olmadı haftalar boyu. Usta, elindeki malzemenin niteliğini bilen, o malzeme ile nasıl bir yemek yapabileceğini analiz eden, daha da önemlisi terkip kurabilen ve sonucunda iyi bir yemek servis etmeyi başarabilendir. Beşiktaş maçı başta olmak üzere, birçok karşılaşmada; Hamza Hamzaoğlu elindeki malzemenin hakkını veremeyen, kadro kalitesinin farkında olmayan, doğru kadro kuramayan, temsil ettiği şehrin değerlerini taşımaktan aciz bir tutumla; korkak, kompleksli, çekingen, darmadağın, kalitesiz bir futbol oynattı bu takıma. Bu takımın en az 8-9 maçında, Hamza Hamzaoğlu’nun ne oynattığını kimse anlayamadı. Bu maçlarda, oyun ve futbol felsefesi, organizasyon yeteneği, oyun kurma bilgeliği, oyuncuyu doğru kullanma kararı yoktu; her şey darmadağındı; oyun aklı yoktu. Şimdi birileri, FB ve Kasımpaşa maçından sonra, kalkıp, “Nerede o Hamzaoğlu’nu eleştirenler? Haydi şimdi konuşun” diyor. Ama bunu söyleyenler şunun farkında değil: Hamza Hamzaoğlu FB maçında adam gibi futbol oynatabilmişse, bu tamamen rezil futbola, kişiliksiz oyuna karşı sosyal medyada, malatyahaber’de, ER tv’de bu futbola karşı yükseltilen isyan ve eleştiriler sayesindedir. Hamza Hamzaoğlu, o isyan ve eleştiriler olmasaydı, halen korkak, içi boş, anlamsız ve çoğunlukla da ya mağlup olunan ya da Gaziantep ve Başakşehir gibi 1 puanın zor kurtarıldığı beraberlikle sonuçlanan maçlara devam edilecekti. Günümüz futbolunda elbette hep hücum hep hücum olmayacak, tabii ki temkinli ve savunmaya büyük önem veren bir oyun düzeni olacak. Sonuç olarak kötü oyun olabilir; olacaktır da ama kötü mücadele olamaz; mücadele edeceksin, giydiğin formanın hakkını vereceksin. Üstelik bakın; Hamza Hamzaoğlu FB maçında alkışları aldıktan sonra, Kasımpaşa maçı ile neredeyse fabrika ayarlarına döndü. Kaleci Ertaç gününde olmasaydı, Adem’in iki penaltısı da Hamza Hamzaoğlu’nu kurtaramayacaktı…
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Tugay bey sanki bir futbol bilgesi gibi yorum yapmışsınız.Evet zaman zaman kötü futbol oynandı.Özellikle Beşiktaş maçında rezil bir maç oynandı.Takım 18 futbolcu transfer etmiş,geçen yıl camia olarakta büyük yara almış takımı ayağa kaldırmak öyle kolay iş değil .Önemli olan kötü oynarkende puan alabilmekti.Takım puan olarak iyi durumda oldukça öz güveni artacak kalitesini yansıtacaktı.Nitekim takım o seviyeye geldi.Bizim gibi düşünen Malatya taraftarı arkadaşlarımız, maçların seyircisiz oynanması takım azına çok olumlu olduğunu düşünmekteler.Çünki; Seyircili oynansaydı bugün sizin gibi sabit fikirli protestocular nedeniyle takımda ne Hamza hoca kalır nede takımın düzeni kalırdı.Mutlaka tenkit olabilecek.Ancak dozunda takımı yaralamadan rencide etmeden.Bu takım bizim takım başkanlar gelip geçer yine hocalar ve futbolcularda ama o sevdalı olduğumuz Armada Malatya ismi devam eder.Kasımpaşa kaçına gelince bizde kaçı seyrettik.İlk 15 dakika sahamıza gelemediler.Yusuf’un pozisyonundan başka net atakları Yok.Rakip bu ligin iyi takımlarından biri iyi organize olan kaliteli oyuncuları olan takım.Sonucu neredeyse şansa bağlamışsınız sanki yeterli mücadele yokmuş gibi yorum yapmışsınız.Öyle bu Lig’de ese ese yeneceğin zayıf takım Yok. Tenkit ettiğiniz Gaziantep ve Başakşehir maçlarında takım fena top oynamadı. Antep maçında11’e 11 ken dahi gol dışında pozisyon vermedik ve şu anda lig 4. ‘si. Başakşehir geçen yılın şampiyonu çok kaliteli takım.Bu takımlardan alınan puanlar küçümsenemez.İnşaallah bundan sonraki yorumlarınızı daha iyi yaparsınız. Ç
    0
    0
    Yanıtla
  • Barguzulu (3 yıl önce)TUGAY isimli kullanıcı yorumuna
    Tugay bey yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. Hamza hocanın Umut ve Kubilay dan istediklerinin daha iyisini yapacak futbolcular varken hala bu ikisinde ısrar etmesi kendi sonu olacak.Sayın Hamzaoğlu Umut un yaptığı presin 2 katını Topalli yapar,attığı golün 2 katını Topalli atar.Topalli 22 yaşında 15 gol atarsa 3-4 milyon Euro ya satarsın Umut 40 gol atsa sezon sonu jübile yapar.kubilayda ısrarcı olduğun kadar Doğukan, Mustafa veya Berk te ısrarcı olsaydın daha çok verim alırdın.Senin sistemin bu iyi veya kötü bişey demiyoruz sonuçta bi sistemin var ama kullandığın futbolcular yanlış ve oyuncu değişikliklerinde sıkıntı var....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen gerçek ismini yaz da kim oldugunu bilelim.HASUT.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)TUGAY isimli kullanıcı yorumuna
    Allahına gurban Yazılacak her şeyi tam olarak yazmişsın. Kimse malatyanın kötülüğünü istemiyor. Tam tersi daha iyi olmasını istiyoruz. İnsanların kimseye kinide yok hasütlüğü de yok. Ama bu malatya bi umut bulut a doksan dakika mahkum değil ya da kubilaya. Cueva oynasa kıyamet mi kopacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)TUGAY isimli kullanıcı yorumuna
    Çok güzel açıklamışsın tugay kardeş yazdıklarının noktasına virgülüne katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Cengiz- İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü (3 yıl önce)
    Hamzaoğluna haksızlık etmiyor muyuz? Yeni Malatyaspor bugün Kasımpaşa’yı 2-0 yenerek ligde başarılı çıkışına devam etti. Bu takım bu kadroyu sezon başından oluşturabilse belki birkaç puan daha fazlası olabilirdi. Oraya takılıp kalmıyoruz. Malatyaspor’un son maçlardaki performansına bakarsak gerçekten güzel ve sevindirici bir tablo. 19 puan toplamış bu takım. Geçen sezon küme düşen ama Federasyon kararıyla ligde kalmış bir takım. Kolay değil. Maalesef biz Malatyalılara, daha doğrusu bazılarımıza, bir şey beğendirmek mümkün değil. Hamza Hamzaoğlu’na veryansın eden edene. Haksızlık etmiyor muyuz? Yok penaltılarla kazanmış da iyi top oynamıyormuş da. Penaltı kazanmak kolay bir şey mi? Demek rakip ceza alanına girebiliyorsunuz, zorluyorsunuz ki penaltı oluyor. Malatyaspor penaltılarında haksızlık da yok. Hak edilen penaltılar ve Adem’in güzel penaltı golleri. Kasımpaşa’nın da hakkını yemeyelim. Onlar da iyi mücadele ettiler. Maça iyi başlayan bizim takımımızdı ama onlar penaltı buldu. Bereket penaltı öncesi ofsayt olduğunu VAR hakemleri Ekrem Kan ile Abdulkadir Bitigen tespit etti de takımımız geriye düşmekten kurtuldu. Malatyaspor maçı kazanırken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na büyük haksızlık ediliyor. İyi futbol oynatmadığından dem vuruluyor. Geçen hafta Bülent Korkmaz malatyahaber.com sitesinde buna değindi. Uzun uzun neden futbolun böyle olduğunu anlattı. Artık futbol bu şekilde oynanıyor. Gönül ister ki Malatyaspor çok daha atak oynasın, rakiplerini alanında boğsun ama öyle bir futbol oynayacak güç kimsede yok. Bunu yapabilmeniz için Bayern Münih, Real Madrid, Liverpool, Barcelona vesaire ayarında takım kurmanız lazım. Kulüpler Birliği açıklıyor, TFF açıklıyor, yayıncı kuruluş paraları ödemiyor, daha doğrusu eksik ödüyor. Malatyaspor’un alacağında bile 30 milyon kesinti yapılmış. Eski parayla 30 trilyon demek. Kulüpler bu maddi şartlarda sizin istediğiniz kadroyu nasıl kuracaklar? En azından Malatyaspor rakiplerine boyun eğmiyor, onlardan aşağı kalır oynamıyor, sonucu boş verin. Geçen senenin şampiyonu Başakşehir’e, Fenerbahçe’ye, 11 maçtır yenilmeyen Gaziantep’e mi karşı ezik oynadı? Evet, Antep maçında biraz daha dikkatli olsak galip gelmek gerekirdi. Sonra Malatyaspor her hafta önemli eksiklerle maça çıkıyor. Bugün rakip defansı çok rahatsız eden Tetteh yoktu mesela. Tetteh, Fenerbahçe maçının yıldızıydı. Semih’le defansı toparlayan Wallace yok. Lukoki zaten sakat. Son haftaların formda ismi Karim Hafez de sarı kart cezalısı. Böyle durumda 2-0 kazanmışsınız ve hocayı beğenmiyorsunuz. Oynanan futbolu beğenmiyorsunuz. Hamza Hamzaoğlu Türk futbolunda kendini kanıtlamış bir isim. 4 sene Galatasaray’da futbol oynamış. İzmirspor, Siirtspor, Alanyaspor, Konya, Yozgat, Beylerbeyi gibi takımlarda da futbolculuk kariyeri var. Teknik direktör olarak Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediye, Türkiye (yardımcı antrenör), Galatasaray, Bursaspor, Osmanlıspor, Antalyaspor, Erzurum, Gençlerbirliği takımlarında çalışmış. Akhisar’ı Süper Lige çıkarmış, temelini atmış. Galatasaray’da sonradan göreve gelip hem lig hem kupa hem Süper Kupa almış. Hem futbolcu hem teknik adam olarak bu takımda şampiyonluk yaşayan ilk isim. 10 defa milli takımlarda oynamış, biri A milli. Süper Ligde 286, kupada 33, 3. Ligde 30, TFF 1. Ligde 34, 2. Ligde 60 defa forma giymiş, toplamda 54 gol atmış. Elbette bu kariyere, başarılara bakılıp eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Her teknik direktör eleştirilebilir ama bu kadar acımasız olmamak gerekir diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali baba yorumunun uzerine yorum yapmam.doğru ve orantılı bir açıklama olmuş.jep eleştiri,herkes teknik.adam herkes futbolcu herkes her şeyin en iyisini biliyor.Eleştiri dozunda çok etkili bir ergümandır ama fazlası ile basarida bile devam eden aynı doz moral bozar ve laşkalaştırır herseyi,sozün değeri kalmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Bey tespitiniz çok doğru. Son 9 maçında bir mağlubiyet gördü takım. Her hocaya başta bir kredi verilir en az 8 maçlık. Başta takımı oturtmakla geçti ve defansa oyuncu alındı, tetteh geldi. Mağlubiyetler de ondan önce geldi. Beşiktaş maçında kötüydü ve herkes eleştirdi haklı olarak. Bugün takım çıkışa geçmiş ve gayet iyi giderken hocamıza bu kadar sallamak bana göre art niyetlilik. Sevinmesini bile bilmeyenler var. Hasitlik var belli ki maalesef. Kötü oynadığı da olacak ama küme düşmüş olan bir takım baştan kuruluyor ve bu noktaya gelmesi kolay değil. İnşallah bu takım daha çok yüzümüzü ağartacak. Bazı yüzler de kara çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali bey size aynen katılıyorum.Ek olarak şunu söylemek istiyorum ben eleştirilerin artık birileri tarafından organize olarak yapıldığını düşünüyorum çünkü çok ağır ifadelerle saygısızca bir saldırı yapılıyor Hamza hocaya.Ben burdan kendince hocalık yapanlara şunu sorayım teknik ve taktik olarak Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçında hoca sizi dinleyerek hangi bölgede ne değişiklik yaptı bir açıklama yaparsanız bizde aydınlanmış oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Bey Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.çok iyi yorumlamışsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut bulut hemen fabrika ayarlarına dönmüş.onun oynadığı galip geldiğimiz maçlarda bize 6 puan verilmeli!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Takım Galip gelir hoca ballı Takım mağlup olur hoca yu kovun gitsin ya yapmayın Takıma olumsuz yorum yapmayın insanları küstürmeyin Hep destek Tam destek Tüm futbolcu kardeşlerimi ve Sayın hocamızı kutluyorum İNŞALLAH hep böyle devam ederiz .
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (3 yıl önce)
    HâLâ şu hocaya saydıran çocuk zekalı insanlar var , bunların amacı Malatyayı kaos ortamına sürkleyip kümeye götürmek zaten bunların büyük bir kısmı Malatyalı değil Elazığ , Adıyaman, Sivas ve Erzurum yanlısı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)M44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen de öyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (3 yıl önce)M44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çocuk zekalı senin gibi hafızasız adamlardır. Dön gerideki Fener hariç 10 maça bak. Eleştirenler ne diyordu hamza hocayı. Şahsiyetli futbol oynat. Elindeki kadro kaliteli sen kullanamıyorsun korkak oynatıyorsun. Sana rağmen bu takım başarılı sonuç alıyor. Takıntıların var daha iyiler varken iyi bir takım çıkaramıyorsun. Bunları söylüyorlardı. Hamza hoca bunu diyenlerin istediği futbolu Fener maçında oynattı ne olduğunu herkes gördü. Senin gibi silik, kalitesiz, Malatya adını yerden yere vurduran futbol oynatılmasını alkışlayanlara rağmen bu takım kadro kalitesiyle sonuç alıyor. Fenerbahçe maçında takım oyunu vardı onu Hamza hocaya yazarım. Hepde öyle oynatmasını isterim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza birde oyuncu değiştirme yi bir öğrense iyi olur mucize gibi kanatlar yok orta saha yok iyiki agua ve yusuf var onlarda olmasa her maçta fark yeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya golleri sana atıyor benim anladığım. Ya Fenerbahçelisin geçen hafta canın yandı, ya da Malatyalı değilsin. Hamza diye hitap etmenden belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabi hz hamza demeli demi hocanın adı hamza degilmi küfür etmemiş hakarette yok ne var bunda mahmut mu deseydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    “Hocanın adı Hamza değil mi?” Ben de onu diyorum işte. Beyin bedava bak işte ne güzel. Hz. Hamza mı deseydi diyerek de seviyeni daha da belli etmişsin. O mübareği de bu seviyesizliğine malzeme yapacak kadar cahillik var. Yazık memleketime.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne deseydi, Mahmut mu deseydi:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayıp ayıp kendinizi bu şekilde savunmanızda,kaliteyi ortaya koyuyor.Binlerce kişinin okuyacağı yorum yapıyorsunuz,örf adet ve geleneklerimizin dışında hitab ediyorsunuz.Hamza hocanın babasınımı,ağabeyimi veya bir yakın büyüğümüsünüz? Kendinizi geliştirin hayatın içine iyi bir şekilde katılın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan KARAKAŞ (3 yıl önce)
    Hsmza hoca ile en az 5 yıllık sözleşme yapsınlar Yönetim uzun vadeli hesaplar yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Tebrikler maçın hakimi bizdik Adem macin yildiziydi iki penaltiyi da mukemmel atti ve topu cok iyi sakladı.2-0 dan sonra takim savunması mükemmeldi rakibe pozisyon vermedik. Tüm takımı kutluyorum insaalh devamı gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (3 yıl önce)
    Maşallah tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Takımı tebrik ediyorum .Artık kazanmayı öğrendiler.Umarım 2.yarıda böyle başarılı olur ligi iyi bir yerde bitirir,geçen sene yaşadıklarımızı yaşamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Bütün felaket tellallarına rağmen ister balık şansı deyin ister kanguru şansı deyin neticede 3 puan torbada. Hamza takıntısı olanlar düşünsün.Bu ligde isimler değil toplam puanlar değerlendiriliyor.Yalnız orta sahamız pek top tutamadı ayağında ve 70 den sonrada skoru koruma içgüdüsüyle geriye yaslandı.Buda Hamza hocanın sorunu.Artık Cuhuevanın affı gelmedimi hocam.Tebrikler takım ve teknik heyet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Vur vur inlesin Hamza hocayı ve takımı çoook bilmiş gibi eleştirenlerin kulaklar çıkasın. Her maç öncesi ve sonrası vey efendim şu oynasın şu çıksın,takıma taktik verenmi dersin daha neler neler işte biraz sabır sonuç olarak takımın istikrarlı çıkışı burun takımımız. Başta hocamıza,yönetimimize ve oyuncularımıza çoook teşekürler. Siz bildiğiniz yoldan şaşmayın. ???????
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Malatya son günlerde iyi gidiyor. Bunda elbetteki başta Hamza hocamızın ve Futbolcularımızın payı büyük ve Takıma maddi manevi destek verenlerinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Hamza hocayı ve futbolcuları canı gönülden kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Galip geldik...üç puanı aldık.. buraya kadar güzel tebrik ederim ama oyuna baktığımızda ilerisi için çokta ümit vermedi.hamza hocam bu kadar oyuncu değiştirme hakkın varken takımda düşmüşken niye degistirmezsin..kubilay bugün çokmu iyiydi.. biraz da b planın olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • bal (3 yıl önce)
    sen hoca falan değilsin ama çok ballısın fatih terimden sonra tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (3 yıl önce)
    Hamza hoca ve kaplanlarımız yine ağzının payını verdi Malatyalı gibi davrananlara. Canı gönülden tebrik ederim. Hepinize yürek dolusu sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kubilay dışarı Fofana içeri!
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (3 yıl önce)
    nerde bu olumsuz yorum yapanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    İkinci yarı ortasahada daha derli toplu olmalıyız.Biraz dağınık gibiyiz.Kasımpaşa beraberlik için saldıracak.Akıllı olup kontraataklarla skoru artırabiliriz.Onların defans ortalarına atılan her top tehlike yaratır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Yildiz (3 yıl önce)
    Kublilay 90 dakika oynamasin kalbi olan kriz gecirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamzanın fotbol bilgisi yok ama iyi bir balık şanssı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Siz zaten barcelona ve real madridi çalıştirmış futbol profesörüsünüz ya anca klavye kahramanligi yaparsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Yüreğinize sağlık ,çok iyi bir cevap,tebrik ederim, ( Hasüdü Malatyanın,çok bilmiş ,klavye teknik direktörleri ) .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen geç Malatyasporun başına çok bilmiş. Hamza hoca beceremiyor. Adam iki haftadır kaybediyor. Hatta kendi sahamızda galibiyetimiz yok (!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza hala egonu anlamamışsın sağ sol kanat yok orta saha yok defans ve forvet arası oynuyor takım ançak duran toptan olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    İsteksiz oynuyorlar yenilecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    Şükür 1 maç sonra özümüze döndük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza dört tane duran forvet ileride kalıyor geriye gelemiyorum orta saha yok gibi her maça aynı taktik olmaz gör artık bu kadar da insan bencil olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanırım yaşınız küçük, Malatya’ya Malatyaspır’a saygın olsa 52 yaşındaki hocaya Hamza diyerek hitap etmezsin.Zaten hoca saha sonuçları ile size gereken cevabı veriyor.Burda senin gibi düşünenleri bilgilendirmek istiyorum . Hamza hoca yaklaşık 10-12 yıl önce deplasmanda süper Lig’e yükselme maçıda Rize’yi yenerek Akhisar’ı süper Lig’e taşıdı Akhisar’da 3 yol çok başarılı sezonlar geçirdi.Fatih hoca milli takıma yardımcı hoca olarak davet etti.Sonra GS’nin başına geçti 3 kupa aldı akabinde değişik ekiplerde başarılı sayılacak performanslar sergiledi.Son derece beyefendi kişilikli bir hoca.Başarılarınındevamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrik ederim gayet güzel özetlemiş kardeşimiz bizim birlik olup takımı desdeklememiz gerekiyor lüzumsuz yorumlara takılmayalım
    0
    0
    Yanıtla