SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Yeni Malatya Maçında Elimizden Geleni Yapacağız"

0
Güncellendi - 2018-12-20 18:16:17
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan Bursaspor, hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ndeki antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcuların keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Antrenmana sakatlıkları devam eden Diafra Sakho, Furkan Soyalp ve Abdullahi Shehu katılmazken, Teknik Direktör Samet Aybaba futbolcularla yakından ilgilendi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aybaba, Yeni Malatyaspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu söyledi. Malatya ekibinin çok iyi hücum yaptığını belirten Samet Aybaba, "Biz de iyi bir takımız, ama iyi oynadığımız maçlarda futbol şansı bizim yanımızda olmadı. Hep gelişiyoruz, yeni bir takımız. Bu maç bizim için çok önemli. En azından 23 yapalım, lig ikincisini yenelim, keyifli bir devre arası geçirelim. Sonra tekrar başlayalım diye düşünüyoruz. Oyuncularımız hep istekli, rakibin bu kadar iyi bir konumda yer almasına rağmen tabii eksik yönleri de var. Bizim de iyi yaptığımız, eksik yaptığımız şeyler var onlar üzerinde çalışıyoruz. Ligin ilk yarısındaki son maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

"Hamle yapacak oyuncu sıkıntılarımız var" 

Takımın gol sorunu olduğunu ifade eden Aybaba, “Stancu ayrıldı, Sakho sakat. Bu maçta da ondan yararlanamayacağız. Birinci oyuncu değil de, hamle yapacak oyuncuda da sıkıntılarımız var. Eğer bu olabilseydi bazı maçlarda oyunda değişik şeyler düşünebilirdik. Ama Malatyaspor maçında elimizden geleni yapacağız. Artık ikinci yarı sakatlar iyileşir ve biz de onun üzerine bir yorum yaparız. Maç performanslarına bakıyoruz ve hep adil olalım istiyoruz. Birisine performans düşüşüyle ilgili uyguladığımız şeyi, diğerlerine de uygulamazsak takımdaki birliği, disiplini bozarız. Daha çok çalışıp, geriye düşenler öne çıkmaya çalıştığında da onlar oynuyor. Böyle bir döngü devam ediyor” şeklinde konuştu.

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız