SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Avrupa Ligine Galibiyetle Veda Etti:1-0

0
Güncellendi - 2019-08-18 02:27:06
YMS Avrupa Ligine Galibiyetle Veda Etti:1-0
A- A+ PAYLAŞ

İNGİLİZ HAKEM DE PARTİZAN'A ÇALIŞINCA..UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, sahasında Sırbistan ekibi Partizan'ı 1-0 mağlup etmesine rağmen, ilk maçı 3-1 kaybettiği için elendi. 7. dakikada Jahovic'in golüyle öne geçen Yeni Malatyaspor, ele geçirdiği, turu getirecek 2. gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremedi. İngiliz hakem, 21. dakikada Yeni Malatyaspor'un penaltısını vermezken, maça etki eden yanlış düdükleriyle adeta Partizan'a çalıştı. Eleme turları öncesinde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istemesine rağmen, yönetimi kadrosuna takviye yapamayan Yeni Malatyaspor, lig maçlarında dahi kadroya girmesi zor olan bazı oyuncularıyla mücadele etmek zorunda kaldığı UEFA Avrupa Ligi'nde buna rağmen 4 maçtan 2'sini kazandı, 1'inde berabere kaldı, 1'ini kaybetti.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Chris Kavanagh (İngiltere), Daniel Richard Cook (İngiltere), Neil Davies (İngiltere), 4.hakem David Coote (İngiltere)

YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 7.Gökhan Töre, 8.Murat Yıldırım, 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa (Dk.68 21.Moryke Fofana), 15.Mustafa Akbaş, 18.Adis Jahovic, 25.Ghaylen Chaaleli, 29.İssam Chebake (Dk.10 77.Rahman Buğra Çağıran), 39.Erkan Kaş, 44.Arturo Rafael Mina Meza, 66.Guilherme Costa Marques (Dk.74 11.Eren Tozlu)

YEDEKLER: 35.Ufuk Ceylan, 6.Robin Yalçın, 11.Eren Tozlu, 16.Teenage Hadebe, 20.Mitchell Donald, 21.Moryke Fofana, 77.Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: Sergen Yalçın

PARTİZAN BELGRADE: 88.Vladimir Stojkovic, 3.Starhinja Pavlovic, 7.Zoran Tosic (Dk.71 97.Aleksandar Lutovac), 9.Sadiq Umar (Dk.90+6 51.Ognjen Ozegovic), 11.Takuma Asano, 16.Sasa Zdjelar, 19.Aleksandar Scekic, 20.Seydouba Soumah (Dk.81 10.Lazar Pavlovic), 23.Bojan Ostojic, 72.Slobodan Urosevic, 73.Nemanja Miletic

YEDEKLER: 85.Nemanja Stevanovic, 5.İgor Vujacic, 10.Lazar Pavlovic, 31.Rajko Brezancic, 51.Ognjen Ozegovic, 80.Filip Stevanovic, 97.Aleksandar Lutovac

TEKNİK SORUMLU: Savo Milosevic

GOL: Dk. 7 Jahovic (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 45+2 Mustafa Akbaş, Dk. 45+4 Chaalali, Dk. 64 Rahman Buğra Çağıran, Dk. 90+2 Jahovic (Yeni Malatyaspor), Dk. 46 Scekic, Dk. 53 Sadiq, Dk. 77 Ostojic (Partizan)

Dakika 5: Soumah, sağdan cezasahasına yaklaştı, Asano'ya pas çıkardı, araya giren Chebake tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 7: Yeni Malatyaspor bu dakikada öne geçti. Mustafa'nın kendi sahasından attığı topa Jahovic hamle yaptı, açılan kaleciye rağmen cezasahası çizgisi önünde kafayı vurdu ve top kaleye girdi:1-0

Dakika 9: Yeni Malatyaspor'da Chebake sakatlandı, oyuna Rahman Buğra girdi.

Dakika 11: Mustafa'nın çıkardığı pası Guilherme kontrol etti, cezasahasına doğru Jahovic'e yuvarladı, ancak bu oyuncu hızlı topa yetişemedi, kaleci aldı.

Dakika 14: Partizan atağında Asano'ya giden topu, araya giren Rahman Buğra kafayla Farnolle'ye gönderdi, o da topu taça vurdu.

Dakika 15: Partizan soldan Asano ile tehlikeli oldu. Bu futbolcu cezasahasına girdi, açısı dar olmasına rağmen çaprazdan vurdu, aut.

Dakika 20: Yeni Malatya soldan Bifouma ile tehlikeli atak geliştirdi. Cezasahasına giren oyuncu, 6 pastaki Guilherme'ye pas çıkardı. Ancak top arkasına gelen Guilherme topa hakim olamayınca defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 21: Bu dakikada İngiliz hakem Yeni Malatyaspor'un mutlak bir penaltısını vermedi. Sağdan cezasahasına giren Gökhan Töre, topu ortaladı. Topa karşısındaki Pavlovic elle müdahale etti. Yeni Malatyalı futbolcular penaltı itirazı yaparken, İngiliz hakem penaltıyı vermedi ve oyunu devam ettirdi.

Dakika 30: Yeni Malatyaspor'un baskısını artırdığı bu dakikalarda sağdan Gökhan topu rakiplerinden söktü, ortaladı. Cezasahasındaki Bifouma yerden vuruşla çaprazdan kaleye göndermek istedi, yandan aut.

Dakika 35: Partizan atakta iken orta sahadan kapılan top bir anca 3'e 3 pozisyonda Yeni Malatya atağına dönüştü. Jahovic, pas yapmak isterken topu kaptırınca, atak başlamadan bitti.

Dakika 44: Yeni Malatya atağında Guilherme'nin ortasından gelen topu kontrol eden Rahman Buğra, cezasahasında sağ çaprazdan orta çıkardı. Jahoviç'ten önce defans müdahale ederek, topu kornere gönderdi. Kornerden sonuç yok.

4. hakem, oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+3: Bu dakikada, Asano, Chaaleli tarafından cezasahası önünde faulle durduruldu. Tosic'in kullandığı topa kaleye 1 metre mesafeden Sadiq Umar kafayı vurdu, Farnolle müdahale etti, gole izin vermedi. Dönen topa Sadiq Umar bu kez ayakla vurdu, topa yine Farnolle müdahale etti. Koltuğunun altından kaçan topa 3. kez Sadiq Umar hamle yaptı, Farnolle tekrar müdahale ederek bu kez kontrol etmeyi başardı ve Partizan'ın mutlak golüne engel oldu.

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

Dakika 48: Geriden çıkarılan topa soldan Jahovic hamle yaptı, Pavlovic'in müdahalesiyle kendini yerde buldu, sarı kart ve faul beklenirken, Jahovic kalkıp topu yeniden kaptı ve atağı sürdürmek istedi. Pavlovic'e faul yaptığı gerekçesiyle hakem atağı kesti. Jahovic hakeme tepki gösterdi.

Dakika 56: Yeni Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Rahman Buğra kullandı. Cezasahasına ortaladığı topa Jahovic yükselip kafayı vurdu, ancak yumuşak top kalecide kaldı.

Dakika 58: Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Bifouma topu soldan sürdü, 2 rakibini saf dışı bıraktı ve Chaaleli'ye pas çıkardı. Bu futbolcunun uygun durumdaki vuruşunda topa defans müdahale ederek kornere çeldi. Kornerden sonuç yok.

Dakika 69: Gökhan, rakibinden sıyrıldı. Jahovic'e topu çıkardı, bu oyuncu kaleye doğru hamle yaparken, Ostojic tarafından kornerle durduruldu. Korneri Guilherme kullandı. Cezasahasında Chaaleli'nin rakibine faul yaptığı gerekçesiyle, hakem Partizan lehine serbest vuruş kararı verdi.

Dakika 76: Sağdan atak geliştiren Jahovic, Ostojic tarafından yere indirildi. Kazanılan atıştan sonuç yok.

Dakika 77. Yeni Malatyaspor bu dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Gökhan Töre sağdan ortaladı, Jahovic cezasahasında uzak direkteki Mina'ya aşırdı. Mina kafayı vurdu, kaleci son anda topu kornere çeldi ve gole izin vermedi.

Dakika 80. Soumah'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, top Yeni Malatya cezasahasına geldi. Rahman Buğra topu kornere gönderdi. Sonuç alamadılar.

Dakika 83: Fofana soldan Partizan cezasahasına girdi, çapraz pozisyonda iken yerden vurdu. Top kalecide kaldı.

Dakika 86: Gökhan Töre'nin sağdan ortaladı, altıpas önündeki Eren Tozlu kafayı vurdu, aut.

4. hakem oynanmamış süre olarak 7 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+3: Partizan kontraatağında cezasahasında topla buluşan Sadiq'in vuruşu sonuçsuz kaldı.

Dakika 90+4: Yeni Malatyaspor, bir kez daha turu getirecek gole yaklaştı ve bu şahsı kullanamadı. Farnolle'nin uzun kullandığı kale vuruşundan gelen topu Mina Fofana'ya indirdi. Bu oyuncu soldan cezasahasına girdi ve hamle yapan Mina'ya topu çıkardı. Ancak Mina, kaleyle karşı karşıyayken dokunamayınca ve Yeni Malatyaspor mutlak golden oldu.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 1-0 galibiyetiyle sona ermesine rağmen, ilk maçı 3-1 kaybeden Yeni Malatya UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turunda veda etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • Eray (5 yıl önce)
    Emegi gecen bütün herkese cok tesekkür ederim alnımızın akıyla 4 maç oynadik her maçta golde attik ve ne kadar istekli oldugumuzu gosterdik ligi düsünürsek elenmemiz daha hayirli gibi duruyor insallah yeni sezon daha güclü olarak tekrar avrupaya gideriz, ama mac icerisinde takimi ezen rahman erkan ve mustafa bu takimi bozuyor bu bariz olarak gorunuyor, tribunde tam önumuzde gökhan töre rahmana sen kosmayi bilmiyormusun diye kızıyordu rahman bugra bu takima hakaret demektir yaptigi tek sey tac atmak onuda cok yavas ve yanlis yerlere atmasi gokhani cileden cikardi bu adam kadroya bile alinmamali nasil torpili varsa beraber gonderilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Gökhan Töre,ben bir taraftar olarak özür diliyorum.Rahman buğra gibi bir oyuncuyla beraber oynadığın için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Rahman buğra hiç ama hiç iyi değil.Bu adam bu ligin oyuncusu olamaz.Erkan kaş çok istekli ama yetmiyor.Bu iki mevki çok ama çok kötü.Acil önlem alınması gerekir.Mustafa,buğra ve erkan yerine derhal adam alınmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (5 yıl önce)
    maç güzeldi.seyirci güzeldi.Kadromuzun dar olması yönetimin b u işlerde gec kalması transfer yapamaması sonucu elbetteki olumsuz etkiledi. stadın gırısınde stadın cıkısında gercekten seyırci olarak rezillik yasadık.1 metrelik kapılara ınsanları sıkıstırdılar. seyyar satıcılar giriş kapılarının giriş çıkışını gercekten olumsuz etkılıyor. stad ıcersınde lavabolar kotu sular tamamen sıcak akıyor temızlik sıfır. mescıt içersindeki kalorıfer petegı hala sokulmus orada ne zamandır bekletılıyor. sorumsuzluktur bunun adı yonetım adına.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (5 yıl önce)
    Mustafa Buğra Erkan halısahada oynatmam yeni transfer orta sahada boş iş yapmıyor kısaca bu sene malatya sıkıntıda
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (5 yıl önce)
    Buğra Eren Erkan la olmuyor bee 3.lig oyunculari bunlar şimdi Chaebeke de yok vay anam vay Biz partizanda maçı kaybettik dünkü coşkuya tur lazımdı çok üzüldük
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKAN44 (5 yıl önce)
    BU VAİZOĞLU DA KENDİNİ FUTBOL DUAYENİ SANIYOR.ELEŞTİRENLERE CEVAP VERİYOR.ELEŞTRİ İYİDİR HATALARI GÖRMEYİ SAĞLAR.AMA VAİZOĞLU GİBİLER ELEİTİRİYE AÇIK OLMAZLAR ÇÜNKÜ BU VE BUNUN GİBİLER KENDİNİ KURU FASULYE MİSALİ SANAR.MAÇA BEDAVA GELENLERDEN OLMAYASIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (5 yıl önce)
    Bu rahmanin yerine yeni alinan sag beg ÖZER Özdemir niye kadroda yoktu.Fener YİGİTHANı buze kotu kazikladi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    İlk olmasına rağmen iyi bir Avrupa deneyimimiz oldu. Takımımız lige hazır başlayacaktır, bu avantajı iyi kullanarak lige iyi başlangıç yapacağız. Takımımız bazı eksiklerine rağmen iyi bir görüntüsü var. Şampiyonluk hedefimiz olmadığı için oluşturulan kadro ligi iyi bir yerde bitirmeye müsait. Takımımıza bu sene yapacağı maçlarda başarılar diliyorum. Kombine biletimi cepte. Desteğimiz sonuna kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete Karayel (5 yıl önce)
    yazık oldu o kadar emeğe.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne oldu kardeş UEFA şampiyonluğu mu bekliyordun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Yine işkence.Doğu tribünü yine iki metrelik tek kapıdan çıkardılar.Bu ne işkence. Yazık değilmi o kadar taraftara.Arka tarafta dört kapı var. Bir tanesi açık.Bu kapılar niye açılmaz anlamış değiliz.İçerde sular akmıyor. Stadın zemini çürümek üzere.Havalar böyle ğederse zemin çürür.Zemin sirkülasyon yapmıyor.Acil FAN gerekir..SİVAS ve KAYSERİYE bir bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (5 yıl önce)
    Takım elinden geleni yaptı eyer belediye vaşkanıda taşımaya zam yapacak kadar maçıda düşünüp mehter takımını getirseydi piskolojikmen onlar çökerdi tabi onu düşünecek zamanı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Yukarıda üçüncü fotoğraftakiler okul bandosu mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • He
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)
    Yazık oldu! Yönetimin geciken adımları malesef bize uefaya mal oldu! Sol beksiz ve ön liberosuz malesef bu kadar oluyor. Buradan defaatle dillendirdik Rahman Murat Eren Erkan kesinlikle bu ligin topcuları değil resmen tahammül ediyoruz! Alamıyosanız kiralayın kardeşim çok mu zor bu işler? Güzel bir ofansif hat kuruyoruz arkayı oturtup bu adamları destekleyemiyoruz yahu 3 adam solbek önlibero birde Adis i zorlayacak bir forvet! Çok yazık ettiniz gruplara kalsak zaten paraları çıkacaktı bu adamların! Şimdi daha mı kardayız? Bu eksikler giderilmezse zaten lig yürümez! İlla bişeyler yapmak için malumu yaşayarak elenerek mi görmemiz gerekiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ay dede (5 yıl önce)
    Tebrikler, hakem adam gibi maç yönetseydi turu atlamıştık. Yalnız bu sıcakt stad büfelerinde su olmayışı skandaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Asıl mesele stad zemini , bu sezonu hayatta çıkaramaz. Karşılıklı dört büyük delik açmak lazım ki havalansın. Bu stada çim dayanmaz, üçüncü maç tarlada oynanır. Donald kadroya giremediğine göre satın gitsin, yeterli orta saha oyuncumuz var. Guilherme oyunda yoktu, bütün pasları rakibe attı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru söylüyorsun sirkülasyon olmazsa olmaz. Adam SUUDİ ARABİSTAN da zemin 18 derece.Eğer bir FAN alınmazsa iki maç sonra çim biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    erkanla buğrayla oynayan malatya bundan daha iyi skor beklemesin gökhan töre çok iyi futbolcu malatya uzun yıllar böyle iyi bir futbolcu görmedi umarım daha iyiy olur ve ligde çok can yakar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Serren hocamizi ,oyuncularin hepsini ozellikle gokhani ve taraftarlari ayakta alkisliyorum.yemin ediyorum ne zamandir boyle super oyun ,hirs ,inanc gormemistik.cani gonulden tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Tebrikler Sergen hocam ve futbolcu kardeşlerim. Elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Bu macta da görüldü ki Y. Malatyasporun rakibi Hakemlermiş. Bu çok net. Taraftarları da tebrik ediyorum. (Rakip kale arkası hariç) Maç boyunca susmadılar ve takımımızı maça motive ettiler. Taraftarlık işte budur dedirttiler bu maçta. Helal olsun. Adil Gevrek, maç bitiminde Sergen hocanın transferle ilgili sözlerinden umarım utanmıştır biraz. Ben utandım şahsen. Adam 3- 4 transfer istedim diyor ve sonunda ama, deyip sitem ediyor. Daha ne desin ki..? Her şey şansla yürümez Adil bey. Bu kez yürümedi işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    TEK KELİMEYLE HAKEM MAÇI KATLETTİ OYUNCULARA LAF ETMEYİN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (5 yıl önce)
    Mina forvet oynasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Tebrikler, teşekkürler Malatyasporum.Yılların tecrübeli Sloven ve Sırp takımlarıyla(ki Yugoslav ekolü )Avrupa da dört maç oynayıp 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almak iyidir.Gurup mücadelesi olsaydı 4 maçta 7 puan yapardı ki iyi sonuç.Bakın basit takımlarla oynamadık.Biraz Avrupa tecrübemiz, biraz da şansımız olsaydı tur atlamıştık.TARAFTAR İSTEDİ,HOCA İSTEDİ,TAKIM İSTEDİ AMA NE YAZIK Kİ BAŞKAN İSTEMEDİ.ÇÜNKÜ UFKU ,HAYALİ AVRUPA LİGİNE YETMEDİ.AVRUPA HEDEFİ KOYDUN ANCAK HOCANIN TALEPLERİNİ KARŞILAMADIN.DEMEK Kİ HEDEFİN SÖZDE İMİŞ.İSTESEYDİN BAŞARI İÇİN GENİŞ KADRO KURARDIN.EKSİK BÖLGELERE TRANSFER YAPARDIN.Eminim şu anda pişman olmuştur.Başkana da tecrübe olsun.Avrupa liglerinde başarı için sağlam kadro şart.Hala transfer dönemi açıkken bari ligde başarı için takviye yap BAŞKAN.Bu şehir,bu takım,bu millet,bu ülke hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    O KADAR ŞEY YAZMIŞSIN AMA HEPSİ BOŞ! SANA DA SÖYLEYEYİM SENİN FUTBOLDAN FALAN ANLADIĞIN YOK BOŞUNA ZAHMET EDİP YAZMA YAZIPTA MİLLETİN MORALİNİ DE BOZMA…
    0
    0
    Yanıtla
  • Saygısızlık yapma,sana mı sorupta yorum yazacağım.Editör yorumları yayınlıyor.Sen önce ismini yazda bilelim vaizin oğlu. Her yoruma laf ebeliği yapma.Ortalığıda karıştırma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen doğrusunu yazmışsın.Sana cevap yetiştiren vaiz midir kimse başkanın adamıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru söylüyorsun başkan işi gücü elinde Bon servisi olan futbolcu beklemekle yeni sezona başlayacak mis gibi 50 trilyonu tepti gözün aydın gevşek başkan sezon bitmez senle stat doluyduda sende hedef yoktu transfer bitmeden adam gibi üç dört futbolcu al
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    O penaltıyı vermeyen adamın düdüğünü alıp duvara asmalı FIFA kokartini ise yırtıp atmak lazım kaleci bir dakikada aut atmıyor uyarı bile yapmıyor yalandan sakatlanıp yere yatmalari yutuyor yazıklar olsun hakem sana diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bu takım la başarı hayal geçen yıl ın çok altinda bi kadro formsuz quilherme formsuz gökhan töre ve fofana ile başarı mı güldürmeyin eren tozlu bu ligin futbolcusu değil sergen hoca da bu yönetimle olmayacağını anladı
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    SENİN FUTBOLDAN FALAN ANLADIĞIN YOK BOŞUNA ZAHMET EDİP YAZMA HEM MİLLETİN MORALİNİ DE BOZMAMIŞ OLURSUN...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sen hangi maçı izledin değerli kardeşim ?? Maçın en iyi adamı Gökhan Töre adam tek başına neredeyse harikalar yarattı kaldı ki hakkını verelim bütün takım elinden geleni fazlasıyla yaptı ama turu getirecek skoru bulamadık sadece.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (5 yıl önce)
    Teşekkürler Malatya...
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Teşekkürler YMS , iyi oyundu, Bifuma'yı ilk kez beğendim. Buğra'ya laf edenlere söylüyorum, takımın jokeri, nereye koyarsan orada oynuyor, sırıtmıyor. Donald'ı satın gitsin. Türkiye 2.5 ülke puanı kazandırdınız, tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (5 yıl önce)
    Eren tozlu nun erken oyuna alınması gerekiyor du
    0
    0
    Yanıtla
  • M.ali (5 yıl önce)
    Teşekkürler gençler kısmet buraya kadarmış olmayınca olmuyor sizinle gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Sergen hoca mesajı verdi bu arada yönetime '' En az iki,üç oyuncu lazım'' diyerek inceden mesajı gönderdi ama yönetim bence transferi noktaladı.! Kısası hazır olun sergen hoca ufaktan kaçar gibi duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (5 yıl önce)
    İngiliz hakem böyle istedi ve Partizan'ı bir üst tura taşıdı.Yüzde yüz penaltıyı vermedi.Düdükleri genelde Partizan lehine çaldı.Bu arada çok fırsat kaçırdık.Kısaca yazık oldu.Yeni Malatyaspora.Bundan sonra lige hazırlanmalıyız.Zor maçlar bizi bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • batalgazi44 (5 yıl önce)
    bütün suç yönetimin erkan kaş ve rahman buğra gibi futbolcularla sergen yalçın bundan iyisini yapamazdı. gerekli transferler yapılmazsa sergen 2-3 hafta sonra istifa eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen degil kimse olsa gider bu kadroyla iyi is cikardi zaten hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • bugün ikisi de iyiydi ama
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsafsız takımın iyilerinde di Buğra. Ve Erkan.Sen başka maç mı seyrettin?
    0
    0
    Yanıtla
  • 30 mactan 1 tane iyi oynuyo adamlar topcu degiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Taraftar sanki opera dinlemeye gelmiş çıt ses yok hakeme de taraftara da yazıklar olsun Malatyasporun hakkıydı turu atlamak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Milletin bağırmaktan ve ıslık çalmaktan sesi kısıldı. Tv den duymamış olabilirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • kuruldu kurulalı böyle taraftar hiç olmadı insafsız git yorumunu başka yerde yap
    0
    0
    Yanıtla
  • Rojda sen bi kulaklarına baktır sorun olabilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Rojda senin Malatyalı olmadığın belli. Ortalığı karıştırma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaw arkadaşım sen küfür yemek için mi bu yorumu yaptın bugüne kadar gördüğüm en coşkulu taraftardi çocuklarında bile ses kısıklığı geçmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kafadan atmış,Ezbere yorum yapmışsın.Maçta olan biri olarak söylüyorum.Hayatımda gördüğüm tüm taraftarların 90 dakika bağırıp,ıslık çaldığı belki tek maçtı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tv den seyredip yorum yapmışsın.Belliki maça gelmemişsin.Bağırmaktan Milletin sesi kısıldı sen ne?diyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • sefil bilo (5 yıl önce)
    verdiğim kombine parası haram olsun 30.000 kişi susuzluktan kırıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanlı (5 yıl önce)
    Bir sol bekimiz olsaydı tur atlamıştık. Bu maç özelinde konuşmuyorum. Hatta belki de en iyi maçıydı. En iyi derken yanlış anlamayın hasbel kader en az hata. Yoksa yemin ederim Erkan Kaş gibi binlerce sol bek var alt liglerde. Umarım lig için yeterli olduğunu düşünmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    Yazık oldu !! İngiliz hakemin ilk yarıdaki pozisyonda penaltıyı vermemesi turun kaderini belirledi.Ama yine de takımı kutlamak gerek herkes elinden geleni yaptı takım olarak ama ne yazık ki sonu gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • İNKA (5 yıl önce)
    Buğra denen kişi oyunu katletmek için oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Haydi Malatyaspor ikinci yarı yemeden bir gol daha
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (5 yıl önce)
    Malatyasporu öyle bi oynak o penaltıyı vermeyen ingiliz hakemide yen.
    0
    0
    Yanıtla