SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Stadındaki Skandal Görüntü

Yeni Malatya Stadındaki Skandal Görüntü
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Stadyumunda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün asılı olan parçalanmış olan posteri aylardır olduğu gibi duruyor.

ERTV muhabirlerinden Burak Altun’un Malatya Stadyumu’na girerek, stadın son durumunu görüntülerken, stadyumda asılı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tribünde asılı olan dev posterinin parçalanmış  görüntüsünü de kaydetti.

Burak Altun, skandal fotoğrafı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün stattaki posteri ne hale gelmiş! Tamam, yırtılabilir, parçalanabilir ama aylarca bu halde bırakılmaz! Yetkilileri, bu işin sorumluları hakkında gerekli işlem yapmaya davet ediyorum!” ifadeleriyle paylaştı.

Yeni Malatyaspor'un, 6 Şubat depreminden sonra ligden çekilmesi nedeniyle statta 1 yıla yakın süredir herhangi bir faaliyet yapılamazken, yetkili olanların sorumsuzluğundan kaynaklanan stattaki perişan görüntü tepkilere yol açtı.

CHP'DEN TEPKİ..

Bu arada, Yeni Malatya Stadı'ndaki skandal görüntüye CHP İl Başkanı Barış Yıldız tepki gösterdi.

Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin yırtık bir şekilde Malatya stadyumunda asılı durmasına müsaade eden stadyum yetkililerinden bu çirkin görüntüyü bir an önce kaldırmalarını talep ediyoruz. İsmet İnönü’nün memleketi olan Malatya’da daha önce  İnönü stadyumu olan stattan İnönü’nün isminin kaldırılması olayı da yaşanmıştı.

AKP iktidarının Atatürk’e olan düşmanlığı stadyumdan yırtık olan posterinin kaldırılmamasında da net bir şekilde görüyoruz. Bu duruma seyirci kalan bu görüntüye neden olan yetkililerin Atatürk, Bayrak ve Cumhuriyet konusunda herhangi bir hassasiyet taşımadığı ortadadır. 

Malatyanin cemaatlere teslim edilmek istendiği şu günlerde iktidar Atatürk’e onun değerlerini korumak yerine cemaat ve tarikatların hoşlanacağı hareketleri yapmaya devam ediyor.

CHP olarak Atatürk’ün posterine zarar veren ve bu şekilde asılmasına göz yumanları şiddetle kınıyoruz. Kamuoyunda Atatürk ve Bayrak konusunda derin hassasiyeti olan bizleri üzen bu durum karşısında uyarıyoruz. Kabul edilemez bu görüntünün bir an önce düzeltilmesinin takipçisi olacağız."

malatyahaber.com- ER TV

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • HASAN (2 ay önce)
    son zamanın modası; toplumun en azından bir kismının değerlerine saygızlık etmek alışkanlık oldu. birlikte yaşamanın asğari koşulu değilmidir birbirimize en azından saygı göstermek...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Atatürk posterini sanki birileri bilerek yırtmış gibi nedn algı yapılıyor anlamadım. Belli ki rüzgardan soğuktan yıpranıp yırtılmış.Konu stadın neden atıl vaziyette bırakıldığı
    %38
    %62
    Yanıtla
  • MALATYALI rüzgargan soğuktan olduğu belli Allah akıl fikir versin size foto ordada belli ki yırtılmış....
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Konu stadın neden atıl vaziyette olduğu değil,Atatürk posteri,dolayısı ile Türk bayrağının yırtılmasıdır.Bu basit bir olay değildi.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Pakistan a benzeyen geri kalmış Malatya ya bu yakışır. Fazla gelir size o poster.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatyali (2 ay önce)
    Bu yonetimi gordukce kendimden utaniyorum. Cocuklugumdan beri ölumune destekledigimiz sehrimizin takimini ne hale getrdiler. Simdi sahiplenenler de zaten tam skandal o yuzden artik malatyaspor bitmistiryiye yiye sonunda bitirdiler. Emegi gecenlere yaziklar olsun. Tek yaptiklari secim mitinglerinde liderlerin omzuna astiklari atkilar.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 ay önce)
    O posteri yırtanlar vatan sevgisinden vicdandan, ahlaktan, ulus olma şuurundan, bu vatan için canını feda eden şehit ve gazilerimize minnet ve vefa duygusundan, namus dan, utanmadan, arlanmadan yoksun insanlar: bunu yapanları bugüne kadar yargı önüne çıkarmayanlara da yazıklar olsun. Bu vatan da hem Türk bayrağını hem de Atatürk’ün posterini yırtmaya cüret ediliyorsa yarın vatanımıza ve canımıza da kastedilecek demektir.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Fikret (2 ay önce)
    Yazıklar olsun yapanlara, yazıklar olsun bu iklimi yaratanlara. Ne çok haini var bu Memmleketin.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    şaşırılacak bir olay değil bunlar atatürkten nefret ediyor ama atatürkçü düşünceleri silemeyecekler..Güç ellerinde olduğu için istedikleri hakareti yaparlar ama düşünceyi öldüremezler.Mekanı cennet olsun atatürkün
    %65
    %35
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (2 ay önce)
    O Stadın Bir yönetimi var idarecileri var yöneticileri var çalışanları var Bu zatlar devleten aylık alıyorlar yapan kendileridir haklarında suç duyurusunda bulunuması.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • İhsan (2 ay önce)
    Stad kaderine terkedilmiş yüzlerce çalışanı olan gençlik spor bakanlığı nedense çürümeye terk edilmiş ayıptır posteri kendiliğinden çürümüş kimsenin günahını alnayın
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (2 ay önce)
    Gel de bu Malatyasporun maçlarına git :( İnönü Stadyumun yıkılışında mehter marşı çalınırsa, yırtık eskimiş bayrağı asmak suçken bunu aylardır görmezden gelen yönetime nasıl anlayış gösterecen? :( O nedenle yıllardır Malatyasporun hiçbir maçına gitmiyorum...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Eralp Çelik (2 ay önce)
    Bu alçak eylemi kim ya da kimler uyguladı ise o kadar korkak, o kadar melun ve o kadar kalleşler ki; Eylem yerini kimsenin olmadığı, kendilerini hiç bir kimsenin görmeyeceği ve melanetleri de gizleyeceklerini sandıkları uzak, kenar ya da böyle terk edilmiş yerleri seçerler ki bir insan, bir adam ve ya bir ufacık ses duydukların da altlarına kaçırmasınlar. Bunlar yılandan daha aşağı, sıçandan daha kokuşmuş, mide bulandırıcı leş yığınıdır. Zor koşullar da başsız kalan bir ülkeyi ve Rumeli felaketinden sonra Arap isyanlarına maruz kalarak Galiba Anadolu da gidecek diyen çaresizlik girdabında ki her tarafı işgalci ve Ermeni işbirlikçileri ile de çevrili bir halka bilerek ve isteyerek “Bir Türk Dünyaya Bedeldir.” Gibi sözleri ile özgüven yükleyen be buğün kendilerinin de meşrebinin bozulmamasını sağlayan bir insana, bir kahramana ve Dünyanın dahi yüzyılda bir gelebilecek bir siyasi ve askeri deha Türklere nasip oldu diye kahırlanırken ahde vefayı kenara bırakın tarihini ve milletleşmeyi ve esir devlet olmamayı mücadelesiz ve lidersiz gören bu güruh inşaallah bir gün ellerine defter ve kitapları almayı becerir de az biraz düşünüp, Melanet Hırkasını giymekten vazgeçerler.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Uzun ve boş bi yazı 1 yıldır kimsenin gitmediği bi yer kendiliğinden yırtılmış bunu haber bile yapmak çok saçma ama neyse en iyi Atatürkçü sizsiniz
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Eralp Çelik (2 ay önce)Fikret isimli kullanıcı yorumuna
    Fikret bey, Zihniniz tıpkı zımpara kağıdının yüzeyi gibi. Size ne yazı yazılır ne de laf anlatılır. Kara düzen aklınızda, isteseniz de ilim, irfan, bilim, teknik, kültür ve medeniyetin zerresi dahi yeşermez. Umarım ki senin kafamın içinde ki geçmiş ampül, yolunu iyice şaşırtmaz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • hakkı (2 ay önce)
    Malatya yıkılmış bitmiş, stat çürümeye terk edilmiş. her yerde haksızlık adaletsizlik almış başını gidiyor. chp yönetimi sadece rüzgar etkisiyle yırtılmış bir poster için ses çıkartıyor. yazıklar olsun. bir kere de depremzedeler için bir açıklama yapın. bir kere de Malatya yı ayağa kaldıracak projeler öne sürün. Zihniyet değişmezse yerinizde sayarsınız.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Oğuz (2 ay önce)
    Kamera kayıtlarına niye bakılmıyor acaba !! ?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    sahibi olmayan malatya için bu tip gelişmeler gayet normal sahipsiz malatya denildiğinde kimsenin zoruna gitmesin malatyanın sahipsizliği gerçek şimdiye kadar böyleydi bundan sonrada böyle devam ediyor
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 ay önce)
    Yeniden Refah partisini Anamuhalefet partisi yapacağız.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Yeniden refah partisi ne alaka haberin içeriği ne alaka? Ne yiyiyp ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz merak ediyorum
    %58
    %42
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    Bugün yerel bir kanalda stadın içler acısı halini paylaştılar. Allah rızası için depremden sonra kapısına anahtar vurup içeri girmeyen İl Gençlik Spor müdürü ve yetkili sorumlu kim varsa derhal görevden el çektirilmeli.Yazıklar olsun
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Gani (2 ay önce)
    Bunun hesabının sorulmasını bekliyoruz.Bugün poster yırtanlar yarın bayrağı da yırtar.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Haci (2 ay önce)
    O statdaki görevlilerin hepsi bu konu hakkında soruşturulmalıdır.Atarürkü oradan koparıp atabilirsiniz.Yüreklerden nasıl yırtıp atacaksınız?
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Helal olsun bugüne kadar gördüğüm en iyi Atatürkçü
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Anti mesaleci (2 ay önce)
    Memlekette yiyip içmediği, devlet imkanlarını peşkeş çekmediği için, liyakat sahibi olup yanlışa yanlış dediği için, uydurma vekillere eyvallah çekmediği için görevinden alındı sadi müdür. Yerine de spora alakası muhtemelen il müdürü olarak atanmasıyla başlayan müdür geldi. Sonuç… İşin ehli değil, emre itaat eden insanlar makam mevki sahibi edildiği için memleket bu halde, bu haber sadece bizlere yansıyan bir tanesi… Meşaleci tayfası taladı fetöden sonra malatyayı. Sonumuz hayrolsun..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)
    Sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını, ve bu utanç durumdan vazgeçilip yerine TC Devletimizin kurucusunun başka bir posterinin asılmasıdır.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Olay malatya da geçince çok da seyetmemek lazım,ne kadar saçma mantıksız birsey olursa bilin ki menşei made in malatya,
    %83
    %17
    Yanıtla
  • soruşturma (2 ay önce)
    soruşturma açılmalı kimse buranın idarecileri. Baştan sona hepsi görevden alınmalı!!!
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Sayın Valimiz derhal soruşturma açmalı.böyle birşey nasıl olur?
    %87
    %13
    Yanıtla
  • TC Vatandaş (2 ay önce)
    Bu şehirde herşey bitmiş yav.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali (2 ay önce)
    Mevcut gençlik ve spor il müdürüyle, kadrosuyla ne olmasını bekliyordunuz
    %87
    %13
    Yanıtla
  • 44malatya (2 ay önce)
    Utanc verici manzara TURKIYE CUMHURIYETI KURAN GAZI MUSTAFA KEMAL ATATURKE Saygisizlik
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Kulüp müdürü stadyum müdürü ve gençlik Spor il müdürü hakkında derhal soruşturma açılmalıdır.Devletin kurucusu ve devletin milyonluk yatırımı bu potreyi hak etmiyor.kimsenin de haddine değildir
    %86
    %14
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (2 ay önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Soruşturma mı? Güldürme. Belki terfi ettirirler. Bu devir o hâle geldi ne yazık ki...
    %100
    %0
    Yanıtla