SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor 13 Maçta 1 Galibiyet Alabildi

0
Güncellendi - 2020-02-24 13:38:14
Yeni Malatyaspor 13 Maçta 1 Galibiyet Alabildi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı son 13 lig maçında sadece 1 kez galip gelebildi.

 Süper Ligin 9.haftasında sahasında Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 13 lig karşılaşmasında sadece 1 kez güldü.

 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, son 13 lig maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet yaşadı.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un oynadığı 13 karşılaşmadaki aldığı sonuçlar şöyle:

 10.hafta deplasman Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta deplasman Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

12.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

13.hafta deplasman Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

14.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

15.hafta deplasman Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2

16.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

17.hafta deplasman Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta deplasman Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

19.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 11 Mart’ta oynanacak

20.hafta deplasman Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

21.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

22.hafta deplasman Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-0

23.hafta iç saha BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-2./

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Malatyali (4 yıl önce)
    Bu ilde futbol bitmiş nedeni amatorumuzde gençlere yer vermiyoruz çoğu otuz yaşin üstü oyuncular oynuyor takımların antrenman yapacağı saha yok bir Yeşiltepe var mahalle takımları ve okullar arası müsabakalar bitti eskiden okullar arası bütün Spor yarışmalarını milli eğitim müdürlüğü yapardı şimdi ise spor il müdürlüğü yapıyor milli eğitim kadar başarılı değil sporcular kendine bakmıyor amatörde oynayan gençler s.g.ra içiyorlar hemde maçtan sonra ilimizde gençleri yetiştirecek yeterli teknik adam yok kısacası yirmi kişilik maç kadrosunda alt yapıdan bir futbolcusu olmayan takım hangi ligde olursa olsun başarılı olamaz şimdi düşünün ilçe takımlarının bir çok oyuncusu ilde oturuyor maç günü gidip maç oynuyor 40 bin nüfuslu Doğanşehir de yirmi futbolcu çıkmıyorsa oynamasın amatörde diyorum amatörde bir çok kulübün malzemesi yok deplasmana gidecek araçları yok toplu bir yemek bile yiyemiyorlar nasıl futbolcu çıkacak malatyadan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Ümit kardeşim gençler gidiyorsunuz belirli yaşa gelmiş insanlar stada arabanız yoksa toplu taşıma ile gitmek bir çile gelmek bir çile adeta işkenceye dönüyor stadın etrafında oturacaginiz vakit geçireceğiniz bir yer yok ben soruyorum o stada gidenler ulaşımdan memmunmu üç saat önce maça git iki saat içerde dur üç saattede eve geliyoruz alternatif yol yapilamazmi stadın etrafına zaten zaman gecirecek mekanlar yapilamaz çünkü yılda yirmi gün dışında oraya kimse uğramaz sözüm oraya o stadı yapanlara ve sessiz kalan malatyalilara sanki bu ilde 7/24 malatyalilarin kullanacağı zaman gecirecekleri başka stat yapilacak yer yoktu bakın Elaziga hankendi tarafına yapılacak stada karşı çıktılar eski yerine yapılıyor bizde eski kapalı spor salonu İnönü stadı ve şu anki Battalgazi belediyesi alanına veya askeri hastane alanına şoför okulu alanına o stadı yapsak etrafında kulübe gelir getiren iş yerleri olsa kötümü olurdu şahsen ben rapor şeklinde daha temel atılmadan Ankara'da ilgili yerlere buraya stad yapılmaması ile ilgili gerekcelerimi yazdım verilen cevap siz ilgili ve yetkililerden iyimi biliyorsunuz olmuştu netice ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Paraşütü açılmayan insan gibi tepe taklak gidiyoruz ne zaman dusersek o zaman işin vahametini anlayacağız şimdi ise bize bir şey olmaz rüyaları içinde mışıl mışıl uyuyoruz iyi uyumalar malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Bütün sorun şehirdir. Süper ligde kalmayı hak etmiyor.3.yılımızdayız ueafs gitmişiz seyirci yok,düşme hattına gidiyoruz kritik bir karşılaşma yine seyirci yok. Tamamen dolacak o stad. Eskişehiri Adanayı Samsunu Bursası hepsi dolu stadlar. Erzurumlular bile soğukta stadı dolduruyorlar. Hep büyüklerimizden dinliyoruz 80 li yıllar ve bizim şahit olduğumuz 2000li yılların başları.. her zaman stad dolu olurdu ve en pahalı biletler Malatya'da olurdu. Şimdi ya Malatya'nın ekonomisi berbat ya da Malatya'da hakkaten Malatyalı kalmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Hiçbir hoca bu yönetimle çalışırken mutlu olmuyor sorun yönetimde iletişim problemleri var bunların.
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (4 yıl önce)
    Kasımpaşa bu şehrin sonunu getirdi, Adilin Kasımpaşa aşkı felakete sebep oldu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Orta sahaya adil forvete ali defansa hoca kaleye vaizoğlu gecsin.Kesin ligde kalırız.Beleşçi taraftar grubuda tribüne iki şakşak yaparlar bu iş tamam.KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Hakan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sen de top toplayıcı olursun o zaman...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    umut bulutu tebrik ederim ve kutlarım.. bu kötü gidişatı telafı edecek bizleriz diye açıklama yapttı.. bu takımın başkanı ve yönetimi var. bu takımın sportif direktörü ali ravcı var. bunlar neden açıklama yapmazlarda takımın kaptanı olmayan futbolcusu açıklama yapar anlamış değilim. demekki bu saydığım unsurlar boş kişiler. umut bulut hariç..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Alexsıc Sadık Boutaıb Guılherme Jahovıc Bunları Kemal Özdeş satmadı ki... Madem sattın yarine adam alacaktın almadın.Hoca konusu çok farklı.Bugün burada Yarın başka bi kulüp te.Sen hangi hocanın verdiği listeye göre adam alabildin.Tabiki Kemal Özdeş e güven oyu çıkacak.4 maç oynamış 4 hafta geçirmiş takımla.Adamın ne suçu var.Alıp getirdin işte takım işte oyuncular dedin.O da kendini göstermeye çalışacak.Ama bütün sorun yönetimdeeee.Süper lige çıktığımız günden beri hangi önemli transfere imza attı.Bu sezon birşeyler yaptı dedik onda da ilk yarı bitti adamlar hemen kaçtı.Senin ekibinde iş yok başkan.Bi sivası örnek al,Bi antebi örnek al.Hepsi seni puan olarak gelip geçtiler.Hoca yollamakla yenisini getirmekle bu işler olmazzzz.Takımda bi haller var ve bu da senin suçun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kemal özdeş in istifasını yönetim kabul etmemiş,inanılır gibi değil ya.Bunlar malatyasporu gömüp öyle gidecekler.artık yönetimin iyiniyetine zerre kadar inancım kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar katılıyorum kardeş bunlar kafaya koymuş süper lige biz çıkardık biz indirip defolup gideceğiz diye malesef el çektiren de yok herkes 3 maymunu oynuyor. Erman Ilıcak gibi sözde Malatyalı çıkıp başkanlığa aday olmuyor yada onun statüsüne sahip biri göz göre göre düşüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek 5 aydır futbolcunun parasını ödememiş jahovic ve guilherme keyften terk edim gitmedi bu kenti arti sergen ve ekibi herhangi bir tazminat talep etmediler bu kadar pasif iş bilmez paralarin nereye gittiği belli değil anlaşilan gelirleri bu takımın hiç edildi
    0
    0
    Yanıtla