SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor 7 Eksikle Çalıştı

0
Güncellendi - 2018-08-03 01:03:45
Yeni Malatyaspor 7 Eksikle Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, zorlu mücadeleye eksiklerle hazırlanıyor.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçirecek olan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Ligin ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü 21.45'te İzmir ekibi Göztepe'yle karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar, hazırlıklarını sürdürdü.

Sakatlıkları bulunan forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, orta saha oyuncuları Okechukwu Godson Azubuike ile Ahmet Ildiz, kaleci Fabien Ceddy Farnolle, stoper Arturo Rafael Mina Meza ve sol bek Rahman Buğra Çağıran sakatlıkları nedeniyle antrenmana katılmadı. Sol dizindeki menüsküs yırtılması nedeniyle ameliyat olan forvet oyuncusu Eren Tozlu da antrenmanda yer almadı.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışması yaptı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve adı Antalyaspor ile anılan Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşme imzalandı. Kamp dönemini takımdan ayrı geçiren tecrübeli futbolcu antrenmanda yer aldı.

Yeni Malatyaspor ile 2.Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan kaleci Vedat Kapurtu, kaleci antrenörlüğü hazırlıkları çerçevesinde bir süre eğitim almak için Yeni Malatyaspor'un antrenmanına katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tarkan (6 yıl önce)
    Malatyaspor yönetimi süper ligin kıymetini bilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (6 yıl önce)
    3 transfer yapıldı ikisi ilk maçta yok hoca ya teknik heyete Allah sabır versin bu kadro ile ligde kalmak mucize olur
    0
    0
    Yanıtla