SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galibiyet Diye Bir Şey Varmış!. 1-0

Galibiyet Diye Bir Şey Varmış!. 1-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Ligde 17 haftadır galip gelemeyen Yeni Malatyaspor, yeni teknik direktörü Cihat Arslan yönetiminde çıktığı ilk maçta Adana Demirspor'u 77. dakikada Mounir'in golüyle 1-0 kazandı. 86. dakikada Mustafa Eskihellaç'ın şutu direkten döndü.

STAT:  Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Yasin Kol,  İsmail Şencan, Samet Çiçek, 4.Hakem-Muhammet Ali Metoğlu, Tugay Kaan Numanoğlu (VAR), Ceyhun Sesigüzel (AVAR),  Oğuzhan Aksu (AVAR)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 4. Gaston Matıas Campı, 5. Oussama Hadadı, 6. Rahman Buğra Çağıran (Dk.90+5 3. Phılıp Gamelı Awuku), 7. Mustafa Eskihellaç, 18. Mehdı Embareck Zeffane, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 44. Mounır Chouıar, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 66. Jospın Nshımırımana (Dk.69 30. Benjamın Tetteh), 94. Nouha Dıcko (Dk.88 28. Barış Başdaş),
YEDEKLER: 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 19. Haqı Osman, 28. Barış Başdaş, 30. Benjamın Tetteh, 54. Atakan Müjde, 70. Erşan Yaşa, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya
TEKNİK SORUMLU: Cihat Arslan

ADANA DEMİRSPOR A.Ş.:  49. Arijanet Anan Muric, 2. Tayyip Talha Sanuç, 5. Samet Akaydin, 6. Kaan Kanak, 9. Marıo Barwuah Balotelli, 22. Jonas Svensson, 23. Yunus Akgün (Dk.73 11. Babajıde Davıd Akıntola), 67. Bırkır Bjarnason (Dk.61 80. Damjan Dokovıc) , 77. Matıas Ezequıel Vargas Martın, 88. Gökhan İnler (Dk.61 10. Younes Belhanda), 90. Benjamin Fernand Lucıen Francois Stamboulı (Dk.84 7. Brıtt Curtıs Assombalonga),
YEDEKLER: 35. Ferhat Kaplan, 7. Brıtt Curtıs Assombalonga, 8. Sinan Kurt, 10. Younes Belhanda, 11. Babajıde Davıd Akıntola, 25. Alper Uludağ, 50. Erhun Aksel Öztümer, 80. Damjan Dokovıc, 91. Sımon Desıre Sylvanus Delı, 95. Joher Khadım Rassoul
TEKNİK SORUMLU: Vıncenzo Montella

GOL: Dk.73 Mounir Chouıar (Yeni Malatyaspor),

SARI KART: Karim Hafes (Yeni Malatyaspor),

Dakika 3: Haddadi, Campi ile paslaşmak isterken Martin'e kaptırdı. Defans müdahale etti.

Dakika 6: Geriden çıkarılan topa Balotelli hamle yaptı, açılan kaleci Ertaç ceza sahası dışında topu taça göndererek, tehlikeyi önledi.

Dakika 9: Yeni Malatya atağında ortalanan topa Dicko'dan önce hamle yapan Tayyip Talha, kornere gönderdi ve gole izin vermedi.

Dakika 11: Karim Hafes'in soldan ceza sahasına gönderdiği topu kaleci Muric aldı.

Dakika 14: Mustafa Eskihellaç'ın uzaktan sert şutuna Stambouli yatarak ayak koydu ve kornere gönderdi. Kornerden sonuç yok.

Dakika 15: Dicko, Adana ceza sahasına girdi. Şut atmasını Tayyip Talha engelledi ve defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 18: Vargas, tehlikeli geldi. Ceza sahasında Haddadi bu futbolcuyu engelledi.

Dakika 19: Yeni Malatyaspor Dicko ile Adana ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldı, kötü vurdu. Bu arada hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 20: Mounir, sağdan Svensson'dan sıyrıldı, şutunu attı. Sonuç yok.

Dakika 22: Kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest atışı Balotelli kullandı, top auta gitti.

Dakika 23 GOL POZİSYONU: Kontraatakta Dicko rakip ceza sahasına girdi, Tayyip Talha müdahale etti ve kornere gönderdi. Gelen topa Nshımırımana kafayı vurdu, kaleci Muriç son anda topu kornere çeldi ve golü önledi. İkinci korneri Karim Hafes kullandı, kaleci gelen topu aldı.

Dakika 26: Malatya atağında Zeffane'nin kaleye gönderdiği top Muric'te kaldı.

Dakika 28: Karim Hafes ceza sahasına girdi, Mounir'den önce Tayyip Talha müdahale etti ve gole izin vermedi.

Dakika 33: Adana atağında önce Yunus Akgün vurdu, dönen topa hamle yapan Balotelli ceza sahasının önünde kendini yerde buldu. Serbest atış için Balotelli topun başına geçti, vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 34 GOL POZİSYONU: Adana atağında Svensson'dan gelen topa Balotelli vurdu, Ertaç kritik bir müdahale ile golü önledi.

Dakika 39: Mounir'in ortaladığı topa yükselen Nshımırımana uygun durumda olmasına rağmen auta gönderdi.

Dakika 41: Malatya atağında önce Haddadi'nin, sonra Mounir'in şutları defanstan döndü.

Hakem ilk yarıda oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Mounir, Dicko'yu gördü bu futbolcu pasını Nshımırımana'ya aktardı. Sonuç yok.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 47: Yeni Malatya atağında Nshımırımana ortaladı, ceza sahasında Dicko hareketlendi, Muric ondan önce topu aldı.

Dakika 51: Balotelli'nin vuruşunda Ertaç topu yatarak almayı başardı.

Dakika 52: Malatya atağında Zeffane sağdan ceza sahasına girdi, Tayyip Talha topa müdahale etti, taçla tehlikeyi önledi.

Dakika 57: Malatya atağında Zeffane sağdan ortaladı, Tayyip Talha kafayla uzaklaştırdı. Zeffane tekrar ortaladı, defans müdahale etti.

Dakika 60: Balotelli, Yunus Akgün'e topu verdi. Bu futbolcunun vuruşunda, top Karim Hafes'in kafasına çarptı ve Hafes kısa süre sakatlık geçirdi.

Dakika 62: Adana atağında, Belhanda'dan gelen topa Balotelli vurdu, üstten aut.

Dakika 77 GOL: Yeni Malatyaspor bu dakikada öne geçti. Zeffane'den topu alan Tetteh'in pas çıkardığı Mounir plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi:1-0

Dakika 82: Akintola'nın ortaladığı topa ceza sahasında en son Ertaç sahip oldu.

Dakika 86 DİREKTEN DÖNDÜ: Ev sahibi takım ikinci gole çok yaklaştı. Yeni Malatya atağında, Tetteh'in aktardığı topa Mustafa Eskihellaç ceza sahası dışından sert vurdu. Top sol yan direkten oyun alanına döndü.

Dakika 88: Vargas'ın pasında Dokovic vurdu, Assamalonga'ya çarpan top auta gitti.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sadık ceza alıpda üstüne birde Ademde gidince takım adeta lokum gibi oldu.İnşallah tahkim kurulu sadığın cezasını sezon sonuna kadar uzatır.darısı Eskihellaç ın başına.demekki çıbanbaşları olmazsa bizim yenemeyeceğimiz takım yoktur.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)
    Maça bakmaya yüreğim yetmedi 3 puan almak cok güzelmiş oyuncular paralarını alsalar güzel oynuyorlar inşallah yinede umutlandık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Şehir kenetlenir, başta selahattin Gürkan, sayın Vali, vekiller, STK. lar, İstanbul daki Malatya lılar ama herkes kenetlenir ve futbolculara da bol pirim verilirse neden olmasın? Hadi Malatya kalk ayağa. Birlik olma zamanı. Bugün gördük Kü bu takım herkesi yener. Hadi MALATYA
    %85
    %15
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    adanayi Yemen takim alanyayi galatasarayida konyayida yener Pirim icin malatyali la adamlari kesenin agzini acsinlar onurumuzu kurtarsinlar
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Öncelikle 17 Hafta, (133) gün sonra gelen galibiyet için onurlarıyla mücadele eden takımımızı tebrik ederim. Sahipsiz bir takım olarak işimiz çok zor bunu biliyoruz ama başta Sayın Valim olmak üzere, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız, tüm Siyasiler, Stk lar, taraftarlarımız gelin birlikteliğimizi gösterelim, başkanı yok sayarak bu sezonun sonuna kadar mücadele verelim. İşimiz gerçekten çok zor ama imkansız değil. Tebrikler Kaplan, galibiyete o kadar hasret kalmışız ki.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Tek kelime 17 maçlık sahipsizlik yapılan yanlışlar kısacası yazık oldu öyle maçlar kaybettik ki üzülmemek elde değil bugün fazla değil 2 veya 3 galibiyet daha olsa ne kadar iyi olurdu ,işimiz çok zor bundan sonra bizim kazanmamız üstteki 5 takımın kaybetmesi lazım bekleyip göreceğiz en büyük yanlışımiz sumidikayi getirmemiz o gitmisken takım içinden ademi teknik sorumlu yapmamizdi esasen sonuçlara dayalı yazmıyorum bütünüyle bunların sorumlusu kulüp başkanıdır.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Galibiyet için her şey müsait di. Mesela sandığın oynamaması büyük bir avantaj. Allah razı olsun tahkim kurulundan üç maç ceza verdi kurtulduk. Maçta tüm oyuncular kutlarım özellikle Mehdi zeffanı. Aslında böyle iyi maçlar çok oynadık hatalarımız yüzünden alamadık maçları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru sadık ve Semih o kadar hata yaptılar ki hangisini sayalım.
    Editörün Notu: Sayın okur son zamanlarda yorumlarınız isimsiz geliyor. Mail adresinizden ekliyoruz, ancak bundan sonra eksik geldiği takdirde yayına girmeyecek!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (2 yıl önce)
    Hadi hayırlısı, İnşallah bir seri başlar, Umuta bekliyoruz.
    %95
    %5
    Yanıtla