SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Bir Bir Eriyor!.

0
Güncellendi - 2020-03-02 13:31:34
Yeni Malatyaspor Bir Bir Eriyor!.
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kötü gidişat iyice endişelendirmeye başladı. Ligin ikinci yarısında oynadığı bütün maçları kaybeden ve bir kazanamama serisi içerisine giren sarı kırmızılılar, 24.haftayı 24 puanla 13.sırada tamamladı. 

Bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde de sezona iyi bir başlangıç yapmış ancak gerisini getirememişti. Aldığı istikrarsız sonuçlar sonrası ilk yarıyı 24 puanda tamamlayan sarı kırmızılı takım, ikinci yarıda ise büyük bir düşüş yaşıyor. 

Devre arasında teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Malatya ekibi, ikinci yarıya deplasmanda Medipol Başakşehir karşısında aldığı 4-1’lik mağlubiyetle başladı. İkinci yarıya iyi başlayamayan sarı kırmızılılarda, bu süreçte takımın etkili isimleri Adis Jahovic ile Guilherme Costa Marques takımdan ayrıldı. 

Jahovic ve Guilherme’nin takımdan ayrılmasıyla birlikte hücum gücü düşen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da takımın başına Kemal Özdeş getirildi. Sarı kırmızılılar, Özdeş yönetiminde çıktığı 5 karşılaşmayı da kaybetti. 

Sezonun ikinci yarısında bir maçı eksik olan Malatya temsilcisi, şuana kadar oynadığı 6 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılı takım, üst üste aldığı mağlubiyetler sonrası 24 puanda kalırken, 13.sıraya geriledi. 

8 MAÇTIR GALİP GELEMİYORLAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 8 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Son olarak ligin 15.haftasında 15 Aralık 2019’da deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’lık skorla mağlup eden sarı kırmızılılar, sonrasında oynadığı 8 karşılaşmada ise 1 beraberlik, 7’de mağlubiyet yaşadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 15.haftada deplasmanda Beşiktaş karşısındaki galibiyetinin ardından aldığı sonuçlar şöyle: 

16.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

17.hafta Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

19.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 11 Mart’ta oynanacak

20.hafta Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

21.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

22.hafta Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-0

23.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-2

24.hafta Yukatel Denizlispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-0.

Ferdi Durdu- Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • İsmail (4 yıl önce)
    Futbolcuya para vermezsen oynamaz.Bu kadar basit,kolay ve anlaşılması zor olmuyan bir durumdan bahsediyoruz.Iki futbolcu yok kötüymüş yok takımı sabote ediyormuş.Bunlar işin boyası.Tüm mesele bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    yeri geliyor türkiye kupasında görüyoruz 2. lig takımları dahi 4 büyükleri kendi sahalarında yeniyorlar , bir-2 futbolcunun gitmesiyle takımın bu hale geldiğine inanmıyorum. başka problemler var, takım oynamak istemiyor ya da bir kısım futbolcular,
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (4 yıl önce)
    Yönetim ne yapsın futbolcular ne yapsın bence takımın gücü bu kadarellerinden geldiği kadar mücadele ediyorlar. Paralarını almasalardı şikayet ederlerdi galiba para sıkıntısı yo gibi takımda işe yara futbolcu olarakta Robin Yalçın ve Mina var gerisi ya vasat yeteneksiz 1. Lig oyuncusu orada zorlanırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Erir tabi takımin gelirleri ne oldu belli değil.. vali bey artik bu işe bir el koy
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Yok ya nereden mağlubiyet aldı takım ? Kedidir o kedi. Kafa karıştırmayın şimdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Futbolcudan verim almak istiyorsan öncelikle kaç paraya sözleşme yapmış isen parası zamanında hesabına yatacak transfer yapmak maharet ister iyi arastiracaksin genç yetenekler bulacaksın menejerlerin eline dusmeyeceksin altyapıya önem vereceksin altyapıya adamı olan yeteneksiz kişileri telefonla doldurmuyacaksin soykan döneminde bu il futbolcu fabrikası olmuştu hiç olmazsa o günün genel kaptanı kahraman derinpinar kardeşimizi ve öğünlerin altyapı sorumlusu ozkan Akbulut abimiz bir dinleyin Rahmetli büyük başkan o gün neler yapmıştı Semih yuvakurani dinliyorum Bursa'da okul takımında oynarken beni seyreden bursa altyapi hocası anında beni keşfetmis ve Bursaspor'a kazandırmış idi diyor varmı civar il ve Malatya'da okul maçları dahil amatör ve ligleri seyredip orduzuda altyapıya alıp eğitimlerini Malatya'da devam ettirip onları yetiştirecek serpil Hamdi Tüzün ve Malatyalı soykan doneminin altyapı sorumlusu Özkan akbulut gibi hocalariniz varmı servetini Malatya'ya harcayan soykan gibi baskaniniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Takımımız evet basiretsiz yönetim yüzünden devre arası çok güç kaybetti ama yinede ligden düşecek bir kadromuz yok! Halkın takımı olan Malatyasporumuzun gerçek başkanı (takımın belediye temelli olmasından) Selahattin Gürkan derhal olaya müdale etmeli, takımı bu hale getirenleri yönetimden el çektirmeli, hesap sormalı ve aklı başında, şehrimizi taşıyabilen bir yönetim oluşturup takımda acil disiplin sağlamalıdır! Düşüşün çıkışı çok zordur hemşehrilerim! Henüz hiç birşey geç değil! Takımımıza her platformda sakip çıkmak zorundayız! İyi bir yönetim iyi bir hoca ve sağlam bir taraftarla inşallah bunun üstesinden geleceğiz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Malatyasporun bu duruma gelmesinde tek sorumlu Futbol Fukarası Adil Gevrek efendi kimse başka kusurlu aramasın gönderilen T.direktörler başarısız peki siz getirdiniz o zaman siz neden hâlâ o makamı işgal ediyorsunuz bırakın bu takım sizin oyuncağınız değil. Malatyaspora Başkanlık yapacak elbet birileri çıkar hele sen bi çekil yeter artık. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Malatyaspor bir bir eritildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ünal hoca Rize ile anlaştı bizim başkan ne demişti bu sene takım calistirmayacak halbuki gerçek parada anlasamadilar o parayı Malatya verirdi ama başkan Ünal hocayla yapamazdı çünkü Ünal hoca işine karistirmadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (4 yıl önce)
    İrfan buz...
    0
    0
    Yanıtla
  • UFUK (4 yıl önce)
    Malatyaspor nedendir bilinmez özellikle bu sene kötü yönetiliyor,heralde Adil Gevrek ve yönetimi BEN OLDUM sendromu içinde.İki yıl o mucizevi ligde kalmanın yanı sıra bir de Avrupa'ya gidince tamam biz olduk ukalallığı oluştu. Öyle olmasa elinde ki 11 gol 5 asist yapmış santrafor'u rakibine ve orta sahada elinde ki tek kreatif adamını yok pahasına elinden çıkarıp,onun yerine 35 yaşında ki Umut ile Rusya'nın sıradan bir takımının ligi tanımayan birinden santrafor,alıp ekisk yerlere de Antalya'nın yaptığı gibi nokta transferler yapmazsan ilk yarı aldığın 24 puana şükredersin,eğer bu takım düşerse bunun tek müsebbibi çok bilmiş Başkan ve yönetimidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Erimeye de devam etcek çünkü iş bilmez biri var
    0
    0
    Yanıtla