SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Yine Umutsuz Vaka!.. 0-1

Yeni Malatyaspor  Yine Umutsuz Vaka!.. 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor,  kendi sahasında Erzurumspor FK'yı ağırladı.  Karşılaşmanın 58. dakikasında Yeni Malatyaspor'dan Cengizhan'ın geri pasında topu karşılayan rakip takım oyuncusu Eren Tozlu topu filelere gönderdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca sahadan konuk takım Erzurumspor FK 1-0 galip ayrıldı. 

STAT:   Yeni Malatya Stadyumu
HAKEMLER: Adem Cinek, Mehmet Ali Akkor, Ferdi Karadoruk, Burak Olcar, Alper Çetin(VAR), Eren Özyemişcioğlu(AVAR)

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 2. Yiğit Ulaş (Nuri Fatih dk. 65) , 3. Phılıp Gamelı Awuku, 8. Ogün Özçiçek, 11. Aly Malle (Yakup dk. 60), 19. Haqı Osman, 20. Cengizhan Akgün (Atakan dk. 68), 22. Barış Başdaş, 61. Taha 'Gür Doğukan dk. 77), 66. Jospın Nshımırımana (Mert dk. 60), 99. Burak Kavlak

YEDEKLER: 14. Ahmet Eyüp Türkaslan, 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 7. Doğukan Emeksiz, 9. Yakup Alkan, 10. Nuri Fatih Aydin, 17. Hüseyin Ekici, 27. Erşan Yaşa, 54. Atakan Müjde, 77. Mert Miraç Altıntaş, 88. Berat Yaman

TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

ERZURUMSPOR FK: 1. Mehmet Göktüğ Bakırbaş, 53. Orhan Ovacıklı (Celal dk. 84), 22. Mustafa Yumlu, 2. Mustafa Akbaş, 3. Ufuk Budak, 8. Sefa Akgün (Alican dk. 67), 55. Valdmıro Tualungo Paulo Lameıra, 21. Martın Hasek, 25. Aaron Samuel Olanare (Batuhan dk. 84), 10. Eren Tozlu (Rosheuvel dk. 90), 7. Süleyman Koç (Muhammed dk. 67)

YEDEKLER: 13. Rıdvan Oğuzhan Yağcı, 77. Celal Hanalp, 5. Hasan Batuhan Artarslan, 18. Özgür Sert, 17. Mikhail Kenro Rosheuvel, 19. Zakarya Bergdıch, 37. Eyüp Oskan, 60. Yakup Kırtay, 28. Alican Özfesli, 20. Muhammed Furkan Özhan

TEKNİK SORUMLU: Uğur Bayarslan 

GOL:  Eren (dk. 58) (Erzurumspor FK)

SARI KARTLAR: Barış (Y. Malatyaspor), Mustafa Akbaş, Olanare (Erzurumspor FK)

1. dakika: Orhan Ovacık'ın pasında ceza sahasına giren Lameıra sert vurdu, top Kaleci Abdulsamed'de kaldı.

3. dakika: Lameıra ceza yayından sert vurdu, top üstten auta çıktı. 

7. dakika: Haqı Osman'ın sol kanattan ceza sahasına doğru vuruşunda top rakip oyuncuya çarpıp kornere çıktı. Yeni Malatyaspor'un köşe vuruşu sonuç vermedi. 

10. dakika: Serbest vuruştan gelen topa, kaleye yakın bir noktadan Mustafa Yumlu kafayla vurdu ancak sonuç alamadı. 

12. dakika: Haqı Osman, ceza sahasına doğru gelen topa doğru koştu, ancak Kaleci Göktuğ son anda tehlikeyi uzaklaştırdı. 

22. dakika:  Mustafa Yumlu'nun ceza sahası içine gönderdiği top, Yeni Malatyaspor Kalecisi Abdulsamed'de kaldı. 

31. dakika: Cengizhan'ın ceza sahası içindeki atağında, Ufuk Budak topu alarak tehlikeyi uzaklaştırdı. 

36. dakika: Cengizhan'ın kullandığı köşe vuruşunda top doğrudan auta gitti. 

40. dakika: Köşe vuruşundan gelen topa sert vuran Ogün'ün çabası sonuç vermedi. 

İlk yarı için 1 dakikalık kayıp zaman ilave edildi. 

46. dakika: Cengizhan, uzak bir noktadan kaleyi yokladı, ancak sonuç alamadı.

53. dakika: Sefa'nın kullandığı köşe vuruşunda, Yeni Malatyaspor  savunması topu ceza sahasının dışına gönderdi. 

GOL.. 58. dakika: Yeni Malatyaspor ‘dan Cengizhan’ın geri pasında, top Burak'ın arkasındaki Eren Tozlu'da kaldı. Eren'in vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-1

63. dakika: Yeni Malatyaspor'dan Mert Miraç'ın vuruşunda top, rakip savunmada kaldı. 

71. dakika: Haqı Osman ceza sahasında girdi ve topa sert vurdu, ancak top yan direkten dışarı çıktı. 

88. dakika: Barış Başdaş'ın vuruşunda top Kaleci Göktuğ'da kaldı. 

İkinci yarı için 5 dakika kayıp zaman ilave edildi. 

Karşılaşmada başka gol olmayınca konuk takım Erzurumspor FK sahadan 1-0 galip ayrıldı. 

Mehmet GÖRESİYE-malatyahaber.com

Fotoğraflar: İha



 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hasan hoca hiç merak edip önceki maçları izlememiş.sahada iyi mücadele eden oyuncuları kenara alıp adeta maçı sabote etti.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • canani (1 yıl önce)
    Hasan hocam hayırlı olsun Kaleci Abdüssamed biraz dinlensin yeter her maçta gol yedi birazda yedek kaleci ile çıkın .Eren Tozlunun attığı gol'ü gördünüz atmamak için vurdu oda kol oldu.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Takımın her maçta en iyisi Samet kaptan.
    0
    0
    Yanıtla
  • KARTAL (1 yıl önce)
    ben bunları halı saha takımına bile almam....
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ha.kaan (1 yıl önce)
    Ben cihat hoca olsa bu maçı alırdı diye düşünüyorum.her maç 10-15 pozisyonumuz olurdu hani nerede hoca yeni geldi bilmiyor diyelim kimse buna demedi mi Yakup boş oyuncu hangi akılla malle yi çıkarıp yerine yakub u alırsın.Evet hoca yeni geldi sabır diyelim ama yerlerdeyiz sabır bizim için lüks.velhasıl kahrolmanın anlamı yok.Bu şehrin siyasileri yok.katkı sıfır hala bir göğüs reklamını halledemediler
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    İki hafta önceki İstanbul da ki Malatya günlerinde Malatyapor u bitiren Adil Gevrekle yan yana fotoğraf çektirip onu onure eden aklayıp paklayan malum zevat size söyleyecek kelime bulamıyorum. Bu şehir bu halk bu taraftar olanları hak edecek kadar ucuz değil.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Borç temizleme (1 yıl önce)
    400 milyon borc nasil temizlenir!Ancak ligden dusure dusure biter,zenginlesip gidenler keyfine baksin.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Ligden efsane malatyaspor düştü temizlendi mi borçlar? Malatya nın belediye başkanları vekilleri iş adamları takımı bu hale getiren eski başkandan hesap sormalı..çünkü desteği bu kişilerden aldı..ve istediği gibi atını koşturup kaçtı..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Yeni yönetim, gevrek yönetiminin taşeronu kimse hikaye anlatmasın. Malatya gunlerinde de yanyanalardi. Normal durumda iki başkanın yanayana olmasında sorun yok ancak ortada gevrek döneminde kaybolan milyonlar ve iflas ettirilen bir kulüp var Doğal olarak yeni yönetimin eskisine hesap sorması gereken bir durum var. Ancak bunlar Elele devam ediyor. Malatyaspor kimsenin umrunda değil. Yerel siyasi yönetim ise hiçbirşey anlayacak ve müdahale edecek durumda degil. Yazık Malatya'ya.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Bugün Awuku top kaybında rekor kırdı.sonradan oyuna giren Atakan ile mert miraç inanılmaz derecede kötüydü.Cengizhan ikinci defa takımı yaktı.Velhasıl hoca değişiminden kimse birşey beklemesin.yolun sonu belli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Sonumuz, ne yazık ki konuşumuz Elazığ spor gibi olacak
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    1. LİGDENDE Mİ DÜŞECEĞİZ Hala hiç galibiyet alamadık Böyle giderse su ligden de düşecek ve bu takımın adı unutulacak . Bir an evvel üst akıl sir araya gelmeli ve radikal tedbirler almalı.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Saygıdeğer yönetim. Gerçekten bu zor süreçte takımı sahipleyerek fedakarlık yaptığınız için sizlere teşekkür ederiz. Ancak bugün takımı kenarda yöneten hocayı gerçekten çok aradınız mı? Beğenmediğiniz Cihat hocadan beş gömlek altı. Bugün Cihat hoca olsaydı bu maçı kesin alırdı. Her maç en az 10 pozisyonumuz olurdu bugün oyun sıfır artı oynayan iki oyuncu vardı onlarında oyundan alıp iki tane tüm malatyaliların tanıdığı topla alakası olmayan Yakup Alkan ı oyuna aldı tüm hayallerimizi yok etti yazıklar olsun. Dersini hiç çalışmamış. Yani Cihat hoca en azından top oynatıyor. Bugün çok iyi taraftar vardı ama sahada takım yoktu.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kanal (1 yıl önce)
    Malatya da futbol bitmiş. Bitirenler in işini iyi yaptılar. Büyükşehir miş pehhh...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bir dost;) (1 yıl önce)
    Ya yeni yönetim siz hayırdır göreve geldiniz bu borcun altına girdinizde bu takımda neyi değiştirdiniz. İnsanlar size o kulüp içinde hala bozuk zihniyetlerin hala haletmeyenlerin yeri yok gönderin demelerine rağmen hala onlarla yol yürüyorsunuz işi arızadan öğrenirsen arıza olursun vurun neşteri gitsin gönderin bi temizlik yapın şu ahları takımın üstünden atın. Hoca gitti para aldı hoca geldi para aldı personeline maaş yok sonra galibiyet bekle geçin bunları. Yapamıyorsanız bırakın bu memleketin takımı bi şekilde sahaya çıkar ölmedi bu memleketin insanı. Ha düşeceksekte şerefiyle düşer. Kimse rant sağlamayaz çalamaz bu kadar hak yiyemez. Adilden sonda bu milletin gözü açıldı. Kimse onu taklit etmeye kalkmasın! Herkes yakışanı yapsın kimse kimsenin çanağını tutmaya kalkmasın.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Bu klüp seneye 2.lige sonra 3.lig ve sonra amatöre gider ve kapanır.Sadece zamana oynanıyor.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Bu takımdan ancak bu kadar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Yine husran yapilacak bir sey yok gelen bos geliyor giden 3 puan aliyor
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Takım malesef çok yetersiz
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Seyfo (1 yıl önce)
    Şu zamanında biz adil gevrek istifa etmeli, takım batacak yoksa, adam kulüple alakası yok dediğimiz zaman yaa boşverin, takıma destek verin diyen tipler vardı . Nerede onlar şimdi ? Çağırın gelip kurtarsın takımı ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Sahipsiz şehrin, sahipsiz takımı. Bu takımı bu hallere düşmesine vesile olan tüm seçilmişler, ve onların maşası Adil hepiniz sorumlusunuz. Hesabını da vereceksiniz. Bu takımın bu hallere düşeceğini yıllardır söylüyoruz, yine söylüyorum yol yakınken ya takımı ligden çekin, ya da tamamen Malatyalı futbolculardan oluşan bir kadro kurulup önümüzdeki yılların hesabı yapılmalıdır. Bu takım 2.lige en yakın takım, aynen geçen sezon gibi tüm olumsuz rekorlarını egale eder. Yazıklar olsun.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Gurbetçi (1 yıl önce)
    Malatya' yı bu duruma düşürenler utansın, ayrıca bu duruma seyirci kalan yerel yöneticiler dahil, Malatyayı temsil eden siyasiler utansın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ft44 (1 yıl önce)
    Malatyaspor takım bitik. Ligin en zayıf takımına bile posizyonsuz yenildi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bayram 44 (1 yıl önce)
    Bu takımı bu hale getirenler yine Malatya'da vekil veya belediye başkanı secilirmi acaba....bence seçilir....işte en çok buna yaniyorum
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Zurna44 (1 yıl önce)
    Bu hocayı çok aramışlar mı? Cihat Hoca'yı mumla arayacağız anlaşılan. Yenmesek de yürerk soğutan futbol oynatıyordu en azından. Şimdi ne futbol ne gol. Her hafta bu işkenceyi çekmektense takımı ligden çekin siz de kurtulun, biz de kurtulalım.Eren giderken hakkımı bir kişiye helal etmiyorum demişti, golü de o kişiye gelsin zira onun gönderdiği Eren gibi bir golcüye şu an o kadar muhtacız ki? EEE etme bulma dünyası. Yine de Adam gibi adammış Eren gol atarken sevinmedi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fth (1 yıl önce)
    Herhangi bir amatör küme takımını çıkarıp oynatsanızen az bizim takım kadar oynardı.2-3 oyuncu hariç tecrübesiz ötesiler. Demek ki suç teknik direktörden kaynaklanmıyormuş.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (1 yıl önce)
    Bu acemiler mangası çoluk - çocukla ancak bu kadar olur. Bu duruma gelmesine sebep olanlar ve buna göz yumanlar ALLAH'dan bulsun. Başkada bir şey demiyeceğim.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Malatya'daki 11 tane mahalle muhtarına yazı yazılsın işte mahallenizden bir tane topa doğru dürüst vuran adam yollayın deseniz eminim şu sahadaki 11 tane SÖZDE futbolcu topluluğundan daha iyi top oynar.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Önceden görüntü vardı, ses yoktu, şimdi ne ses var ne görüntü. Cihat Hoca en azından takır takır top oynatıyordu. Bu hocadan olmaz irfan Buz göreve
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Adil gevrek kalkanı yönetim. Bir an önce takımı kayyuma bırak ve çekil. Bu hesap er yada geç sorulmalı
    %90
    %10
    Yanıtla