SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Galatasaray Maçı Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2021-11-22 20:16:07
Yeni Malatyaspor, Galatasaray Maçı Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 28 Kasım Pazar günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, çeşitli çalışmalar yaptı.

Sarı-siyahlı ekip, hazırlıklarına Salı günü devam edecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • yms'li (2 yıl önce)
    bence galatasaray macini aliriz ..kiran kirana bir mac olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Mustafa eskihallacı defansta oynatmaya devam edersen gol atma şansmız kalmayacak. İlerde oynat
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ne olur ya hiç hazırlanmayın ya.o antrenman sahasının çimlerine yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    elindeki oyuncularla hep yeniliyorsun. o zaman yedek oyuncuları oynat. yenilsen de fark etmiyor zaten as oyuncularla da yeniliyor dun. bari onlara bir şans ver, belki şanslarını iyi değerlendirirler. mesala ADEM büyük' ü oynatma. forvetini oynatma. haddadi vs. bunları kes , onlarda formanın garanti olduğunu düşünmesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum.bravo
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Mademki bizimkiler hazırlıklara başladı. Şimdi Cimbom düşünsün.:))
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hoca 3,5,2, sistemle maclari kayip edersin don 4,4,2, sistemine galatasaray Rahat yener bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Herkesin yabancıları canavar gibi bizim yabancılar Şaban gibi Milet disadis mucadle ediyor bizim ftbolcular canlı cenaze gibi sahada geziyorlar demeli bunlar hiç çalışmışlar yan gelip yatmislar utamiyorlarda sen bu isicin para alıyorsun işini yapmiyorsun kara nara veresin alahh sonumuzu hayiretsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Allahın verdiği nefesi boşuna harcamayın. Siz Çemiş gezek ile maç oynasanız yine kazanamazsınız futbol kapasite ile kazanılır sizde maalesef o yok keşke bugünkü kadronuzla Malatya yeşilyurt takımında olsaydınız belki bir işe yarardınız Galatasaray size 5 çeker.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    ??? Boşa çalışıyorlar yenilecekler..??
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin Malatyalı olduğunu sanmıyorum. Yenilgiyi peşin kabul etmek hakiki bir Malatyalılin karekteri söylemde olsa olmamalıdır. Çıkar mucadele edersin ama yenersin ama yenilr veya barebere kalırsın. Önemli olan taraftar olarak takıma gereken gücü verip,başarıyı beklemek.
    0
    0
    Yanıtla