SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

B.Yeni Malatyaspor, Hikmet Karaman İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2020-03-03 22:05:16
B.Yeni Malatyaspor, Hikmet Karaman İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de sıkıntılı bir süreç geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, takımın başına tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman’ı getirdi. Karaman ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı. 

Üçüncü sezonunu yaşadığı Süper Lig’de bu sezonun ikinci yarısında oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör Hikmet Karaman ile anlaşma sağlandı. 

Tecrübeli çalıştırıcı ile 1,5 yıllık anlaşma sağlayan sarı kırmızılı takım, tecrübeli hoca ile Çarşamba günü saat 11.00’de Malatya’da imza töreni düzenleyecek. 

Malatya temsilcisinin sosyal medya hesabından, Karaman'ın kulüp başkanı Adil Gevrek ile el sıkıştığı fotoğraf paylaşılarak, "Kulübümüz, teknik direktör Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık anlaşmış olup, imza töreni yarın saat 11.00'de Malatya'da yapılacaktır. Camiamıza hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı. 

60 yaşındaki teknik adam Kocaelispor, Erzurumspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, Kayserispor, Ankaragücü, Ankaraspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyespor ve Alanyaspor takımlarını çalıştırdı. 

Son olarak Kayserispor’da görev alan Giresunlu çalıştırıcı, 1994-1997 yılları arasında Kocaelispor ve Galatasaray kulüplerinde profesyonel takım antrenörlüğü yaptı. 

1998 yılından günümüze kadar çeşitli futbol takımlarının teknik sorumlusu olarak görev yapan Karaman, 2002-03 sezonunda Çaykur Rizespor'u 2007-08 sezonunda Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkartmayı başardı. Tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye Kupasını 2001-02 sezonunda müzesine götürmeyi başaran Kocaelispor'un teknik direktörlüğünü de yapmıştı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • Bülent (4 yıl önce)
    Spor a Politikacilarin karismasi dogru degil herkes kendi alaninda kendi isini yapmali.sayin gevrek Bu sezon basarisizdir yanlis yönlendirildi yanlis Transfer ve yanlis hoca secimi Sergen hoca erken gönderilip takim Ilhan palut a emanet edile bilirdi. Süperligde kalmak istiyorsan atanin ve tutanin iyi olmali bizde malesef ikiside yok. Cöküs Erol hocanin gitmesi ile basladi Insallah ligden düsmeyiz lakin durum Cok zor Hangi oyuncu ile mac cevire biliriz? Yedek desen Hic yok Erkan Kas, Murat Y, Fornella ,Umut B, Gökhan Töre ,Mustafa Akbas ,Bugra , Ahmet ildiz süperlig oyunculari degil iyi niyetli olabilirler Lakin Bu yetmez Planlamayi yapan sayin Ravci dir baskanin hesap sormasi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN BABASI (4 yıl önce)
    Malatya sporumuz un düşmüş olduğu durum içler acısı sergen geldi takımı dağıttı ve gitti kimse bunun farkında bile değil guilierma yı Beşiktaşa yollamaya çalıştı ve haberi yokmuş gibi davrandı takımdan oyuncuyu soğutup Trabzona kaçırdı jahovic yine aynı şekilde tabi buna fırsat veren camiada sorun keşke takımı bozanlara FIRSAT vermeseydiniz yönetimde giden oyuncuların ve hocaların yerini dolduramadı ve açıksa kaldı bu saatten sonra yapılacak çok fazla bişey yok kenetlenip önümüzdeki maçlar için takımımıza sahip çıkmalıyız düşersek çok yazık olur memleketimize Malatya spor bu memleketin bu taraftarın takımı fırsatları iyi değerlendirmemiz lazım kısıtlı bir zaman kaldı düşmemizi dört gözle bekleyen düşmanları sevindirmeyelim arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN DEDESİ (4 yıl önce)VAİZİN BABASI isimli kullanıcı yorumuna
    Evladım adımı kullanarak benim hakkımda olur olmaz konuşma diye kaç defa söyledim sana hiç anlamıyorsun adam olamayacaksın belli...
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    adil gevrek gitsin diyenler, baska takim tutsun . onun sayesinde superligdesin.4 buyuk malatyaya geliyor. avrupa takimi malatyaya geldi.kaldiki takin hala superligde . dusursede desteklerim. aday olanlar gitsin yesilyurdu eski malatyasporu getirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • efsane malatyasporlu (4 yıl önce)
    lütfen şu takıma siyaset karıştırmayan malatyaspor bütün Malatyalıların ortak değeridir keke sevdiğimiz sayın vekil malatyaspor başkanı ile ilgili o açıklamaları yapmasa idi aynı açıklamaları veli bey yapsa ne derdi acaba malatyasporun delegeleri ve şehri emini sayın gürkan vardır yapılacaksa onlar zaten bir şeyler yaparlar.hikmet hoca şu anda iyi bir tercih ağırlığı olan disiplinli birisi şu anda göle maya çalar gibi genç birisiyle bu süreci yürütemezdik,bu sene kalırsak gelecek sezonu hoca ile birlikte planlamalıyız sayın gevrek bu kulübün ne kadar borcu var açıklarmısınız hemşehrim Katipoğlu ne kadar şeffaftı kuruşu kuruşuna hesap verirdi siz açık olmazsanız dedikodu ortamında hakkınızda çok şeyler söylenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    Vaizinoğlu çıktı meydana, hayırlı işler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Maçlara giden takıma desdek verenlerin sayısı 500 kişiyi geçmez olumsuz yorum yapanların sayısı 5000 geçen hafta Kocaeli Karşıyaka 3.lig maçında 30000 kişi vardı malatyanın kaderi bu değişmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurhan SARIHAN (4 yıl önce)
    Yapılan yorumlara bakıyorum da biri yöneyimi atıp tutuyot biri ptt ligi hayırlı olsun diyor ben dışarda yaşayan bir malatyalı olarak çok üzülüyorum herkes kendini bırakmış takım kümeye düşmüş hiç umut kalmamış gibi davranılıyor. Gün birlik olma zamanı hadi yönetşm istifa etti gelecek adam nw yapacak yami sezonun bitmesine kalmış 8 haftss yönetim istifa etsin küme düşmex değilmi bence aklınızı başınıza toplayın bu kötü günde sahip çıkun geni malatyaspor sizlerin sayesinde sahiosiz yönetşm anlsmında sahipsiz değil taraftardan sahipsiz kenetlenin futbolcuların yanında olduğunuzu gösterin destek verin yeter atıp tutma zamanı değil birlik zamanı tüm hemşerilwrime iyi günler diliyorum birlikten kuvvet dopar
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin (4 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor ile ilgili çok ilginç gelişmeler oluyor. MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, ERTV’de çok kritik bir maç öncesinde kulüp başkanının istifasını istiyor, talimat verir gibi. Tuhaf olan, Adil Gevrek’in bu sezondaki başarısızlığını ise gençliğinde futbol oynamamaya bağlaması. Efsane Malatyaspor’u, süper ligde teslim alıp amatöre kümelere düşüren Hikmet Tanrıverdi gençliğinde futbol oynamıştı da onun için mi Avrupa Şampiyonlar Liginde şampiyon oldu değil mi sayın vekil. Hikmet Tanrıverdi için neden konuşmadı Vekil Fendoğlu. Bir de o nasıl uslup öyle, çırağına seslenir gibi, “Gençliğinde top oynamış mı bilmiyorum, şimdi sinirleniyorum Adil’e…”, “..an siz yol yaptınız da taraftar mı gelmedi stada?”. Bu tavır ve uslup MHP'ye de zarar verir. Kamuoyunda MHP Malatyaspor'u ele geçirmeye mi çalışıyor sorusunun gündeme gelmesine neden olur. Eleştirinin bir seviyesinin olması gerekir çünkü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfibaba (4 yıl önce)tekin isimli kullanıcı yorumuna
    Siyaset spordan elini çeksin adil baskan bu takımı ıkıncı lıgden alıp buralara getirdi bes yıllık surecte baskanın hatası var mı var ama bırlık zamanı takım dusecek durumda baskan degısse ne olacak transfer donemi suan degıl lıg bıtsın duruma bakılır sıyasetcılerın futbola takıma karısmasını ıstemıyoruz herkes ısını yapsın malatya sahıpsız degıldır malatayasporun taraftarları takımına her daım sahıp cıkmıstır
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)tekin isimli kullanıcı yorumuna
    Milletvekili seçilince kendini Malatyanın ve Malatyasporun asıl sahibi insanları da kölesi zannediyor herhalde? Aynen aşağı şeherli başkan gibi egosu tavan yapmış olabilir! Ama şunu asla unutmasınlar ki sizi oraya çıkaran bu aziz millet vakti saati geldiğinde oradan indirmesini de çok iyi bilir! Aynen zamanında ceketimi çıkarıp ortaya koysam yine seçilirim diyen gafil münir efendi gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Tebrikler "Ozy"yorumun harika...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy ozy (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Tşk ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karakas (4 yıl önce)
    birakin dussun. adil gevrek cok kendini bisi zannetti. devre arasinda havasini iyi aldi zor toparlar bence takim. takim dagilmak uzere. eski heyecanli kadroyu dagitti. en kaliteli ayaklari satti. takim cop doldu resmen. satilacak bi bifouma var bu takimla da bifouma da zor oynar. iki paralik etti takimi. belediye baskani olaya el atsin. baska birini bulsunlar. adil gevrek in miladi doldu. yallah gardas. 7.5 milyon euroluk oyuncu sattiginda paralarin nerelere gittgini soylememezlik yapmadan once dusunecektin. bundan sonra gariban taraftardan kimse bisi beklemesin. stadda konforlu mac izlemiyor insanlar. aldiklari paralari kim yiyor belli deil. millet mac izlemeye geliyor. birilerinin cebini doldurmaya gelmiyor insanlar. oyuncu satmissan yenisini alacaksin. kar edeyim vs dusunursen iste bole ptt 1. lige dusersin. PTT ligi zaten zor. dustun mu cikmasi kolay olmuyor. teknik oynayan oyuncu yok. pata kutu. gerci super lig de para kutu. iste basaksehir gibi gomlek ustu yuksek 1 2 takim var gerisi hikaye. avrupada niye is yapamiyor takimlarimiz. iste bu yuzden. yonetimler vizyonsuz futbolu dusunen 1 2 insan para sevicilerin arasinda kaybolup gidiyor. ben erol bulut un gerinde olsam cikar almanya ya giderim. almanya da iyi is yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ibrahim (4 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşlar kaç kez bilet alıp maça gitmişler merak ediyorum futbolcuları ateşleyecek taraftardır kimisi çekirdek yer kimisi küfür eder hadi takım başarılı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Malatya maçlarına bilet alıp sen gidiyorsun'ya gerisini boş ver Taraftar sensin kimsenin burada yorum yapmasına gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Malatya şehir olarak süper ligi hak etmediğini gösterdi. Biraz daha alt liglerde tecrübe kazanıp gelmesi lazım. Stada kimse gitmiyor. Herkes gereksiz yorum yapıyor vs.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    2006 da Malatyasporu düşürdü kaçtı şimdi sıra Yeni Malatyasporda , Kayseride yaptığı iş ortada şuan yabancı teknik direktör ile zar zor toparlanıyorlar, Adil Gevrek vizyonsuz bir başkan olduğunu her hamlesinde açıkca gösteriyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kendini beğenmiş Hikmet geldiği gibi gider... KONYA MAÇINA GİTMİYORUZ ÂDİL GEVREK DOLDURSUN STADI...
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş beleş yorum.Zaman daha fazla kenetlenme zamanı.Ne Adil Gevrek umrumda nede Hikmet Karaman .Benim derdim Malatyaspor’umuza şahsi olarak nasıl katkı verebilirim.Stada birkaç arkadaşın fazla gitmesini becerebilirmiyim,daha güçlü tezahüratı nasıl yaparız.Çünki herkes gelir gider biz Malatya’lıyız ve Malatyasporluyuz burdayız en çok üzülen de biz oluruz.Gün çatlak sesler çıkarma günü değil birlik ve destek günüdür.Malatyasporlular stada desteğe gitmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrikler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrikler Cengiz Kardeşime..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (4 yıl önce)
    Ptt1. Lig hayırlı olsun. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende zil çalıp oynarsın.Ayıp ayıp .Taraftarlık bu değil Acaba biz taraftarlar görevimizi yapabiliyormuyz.5000-6000 seyirciye oynuyorsun tiyatro seyreder gibi maç izliyoruz sonrada önümüze gelene çatıyoruz.Önce kendi muhabirmişiz yapmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karadeniz (4 yıl önce)
    Sn. Baskan, hoca yok Turkiye de yurt disindan hoca ithal edelim. yapacak bisiyok
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Trabzonspor _FB. Maçını izleyin taraftar görün. Burada oturup takımınızı yerden yere vurmakla, birilerinin değirmenine su taşımakla taraftar olunmuyor. Biz gerçek taraftar olarak Y. Malatyaspor u uzun bu zor günlerinde yanında olacaz. Cumartesi günü stad ta olacağız. Ama çakmalar gelmesin GERÇEK MALATYA LILAR GELSİN STAD A. Konya yıda eze eze yeneceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Şu Adilin yuz ifadesine bakın! Sanki her şeyi çok iyi biliyormuş gibi mağrur. Kibrinden ölüyor. Dağları kendi yaratmis olmalı.Hikmet Karaman, para için Hakkarispora da gider. Bunu yadirgamamak lazim. Onun için önemli olan başarı değil, paradır. Hatta banka mantığıyla sorunlu kulüpleri seviyor. Çünkü faiziyle aliyor alacaklarını. Ancak biz Ahmet Cakir ve Selahattin Gurkandan bu adamı bu hafta gorevden almalarını bekliyoruz. Hoca getirmis olması hicbir şeyi değiştirmez. Bu durum, yasananlarin üzerini örtemez. Kimse bunun arkasina sığınmasın. Hıc edilen paralarin hesabı sorulmalı. Âdil.Gevrek ve akrabalarını istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Görüp görebileceğiniz en mütevazi insanlardan biridir. Kibirden bu kadar uzakta olan bir kulüp başkanı göremezsiniz ki bunların arasına bazı belediye başkanlarını milletvekillerini de katıp karşılaştırabilirsiniz. Transferler konusunda geciktik hata yapıldı. Ama kimse maça gitmiyor. para lazım takıma.vergi olmadan hizmet olmaz kusra bakmayın Malatyalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neler uyduruyorsunuz ,havadan nem kapıyorsunuz.Düşeceğimize ihtimal vermiyorum ama senin gibi taraftarlar olursa belki düşmemiz mukadder olabilir.Sizde zil çalıp oynarsınız.Gerçek Malatyaspor taraftarı iyi günde de kötü günde de takımının yanındadır.Bazen de hiç istemediğiniz sonuçlar olabiliyor.Bakın Sivas’a düştüler yine de birlik oldular bugün başa oynuyorlar.Mubarekler sanki gıyabi muhasebe yapıyorsunuz.Şayet hesapsız borç olsa takım içinde ve dışında ilgili merciler gereğini yapar.Futbolcuların alacakları garanti altında Erkişi gibi ödememe lüksü YÖK.Gerçek Malatyasporlular takıma tam deşsek verelim.Özellikle stad’a giderek çoşkulu atmosfer oluşturarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy ozy (4 yıl önce)
    Eldeki hoca bu daha iyisi gelmez eldeki oyuncular bunlar transfer bitti eldeki Başkan bu eldeki sportif direktör de bu ve maalesef eldeki taraftarda biziz bu duruma düşmemiz normal Kayseri Ankaragücü Konya Göztepe Antalya ilçe takımı Alanya’nın taraftarına bakalım sahiden biz hakediyormuyuz bu Ligi eşkişehir Samsun Kocaeli Adana Demirspor’un hatta Erzurum’un taraftar guruplarına bir bakın şehirlere bir gidip görün bayraklarını her yere nasıl astıklarına koskocaman çarşımızda iki elin parmağı kadar bayrak asılmamış heyecan yok marş yok bi dernek var adı taraftar gurubu bir tane marş yapamamışız bi tane türkü yapılmış kim gelmiş kim gelmiş bu mudur biz tamda bu durumu hakediyoruz bu başkanı bu takımı bu Ali ravcı yı biz bu basında yazan kişileri hakediyoruz Erol buluta o kadroyla yaptıklarını görmeyip saydıran sözde spor yorumcularını hakediyoruz ama her ne olursa olsun şimdi hesap sorma sırt dönme bağırma çağırma zamanı değil özellikle oyunculara tam destek vermeli elleri ayakları titrememeli hata yaparım diye yenilselerde alkışlamalıyız Konya maçında o Stadı doldurmalıyız sonuç ne olursa olsun önce şu takımı düşmekten kurtaralım sonra kime hesap sorulacaksa soralım başta biz taraftar olmak üzere herkes bi silkelenmeli bize acil bi 3 puan lazım sonrası takım biraz kendine gelir umutsuzluğa yer yok düşmemeli bu takım kötüyü kendi ağzımızla çağırmayalım hakemler federasyon bile nasılsa bu takım düşmeyi kabullenmiş deyip harcarlar düştükten sonra ah dememek için şimdi her şeye rağmen haydi Malatya başka Malatyaspor’umuz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu sitede gördüğüm en doğru ve güzel yorum... Tebrik ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tşk
    0
    0
    Yanıtla
  • Tşk ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Harika yorum. İşte olması gereken bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy ozy (4 yıl önce)Engin isimli kullanıcı yorumuna
    Tşk
    0
    0
    Yanıtla
  • Demek ki ,hala aklı başında taraftar gurubu ve şahıslar var.Şu yorumu okuyup da taktir etmemek, beni üzerdi.Tebrik ederim seni kardeşim.Malatyalı ve samimi Malatyasporlu....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli44 (4 yıl önce)Ozy ozy isimli kullanıcı yorumuna
    Ozzy hemşerim ağzına yüreğine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Olumlu düşünelim iyi yorum yapalım diyen arkadaşlar yönetimin bedavacı taraftar grublarıdır.Hikmet hoca iyi birşey diyen yok ama bu yönetim beceriksiz iş bilmez insanlardan oluşmuş fason bir yönetimdir bu sezon takım ligde bir kalsın bakalım seni o koltuktan indirip defterleri inceleyecek bir başkan çıkar inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Gelen hoca Hikmet Karaman veya bir başkası her kim olursa olsun geldiği gün şu yazılan çizilen yorumları okuduğunda buraya geldiğine geleceğine bin pişman olur ben acaba yanlış yeremi geldim der! Allah için bir tane hayır dolu olumlu ve yapıcı yorum yok yaziklar olsun! Vallahi bizim sözüm ona böyle taraftarımız olduğu müddetçe bize düşmana gerek yok! 1.Lig bile hakikaten bize çook büyük gelir! Günlerdir haftalardır öldük bittik mahvolduk küme duştük eski Malatyasporun durumuna düştük bilmem ne diye hayırsız uğursuz konuşmalar olan biten ne ölen kalan kim bu ne şom ağızlılıktır? Geçen senede aynı laflarla laklak edip durdunuz ama sezon sonunda UEFA'ya gittik yine susmadınız! Madem takım ölmüş bitmişse iyi ya zaten istediğiniz bu değilmi sizde gidin istediğiniz takımi tutun! Bu nedir yaa? Bu art niyetli taraftarlar olduğu müddetçe Süper Lige kesinlikle layık olamayız...
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısın dayı ama bu insanlar mikser ve kötü ruhku hiç muhatap olma bende dayanamıyorum bu duruma ama ancak takımıma dua edebiliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Çağrı (4 yıl önce)
    Arkadaşlar biraz da olumlu düşünelim. Takım bizim, bizler bu zor durumda sahip çıkacakken köstek oluyoruz. Eskişehir, Bursa ya bakın taraftarı ölümüne destek veriyor. Biz iyce vuruyoruz takımımıza. Başka Y. Malatyaspor yokk. Başkan yanlış yapmış olabilir. Biz Malatya lı olarak takımımıza sahip çıkmalıyız. Yorum yapanların zaten bir kısmı takımın kuyusunu kazançların tetikçisi. Onlar yönetime gelip yeme derdinde olanlar. Uyanın içimizdeki hainlere fırsat vermeyin. Hikmet hoca hayırlı olsun. Takım inşallah üst üste galibiyetler alacak. Herkes Konya maçına. Cumartesi günü stad dayız. Gerçek Malatya lılar stada olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogansehirli börteçine (4 yıl önce)
    Çakma terimde gelmiş doksandokuz yüz Hey benim talihi hic bir yerde gülmeyen canim memleketim ya eleştiriyoruz ediyoruz boş trubunlere oynuyoruz ama hepimiz malatyasporluyuz haklisiniz biz iyi malatyasporluyuz hikmet hocada bu dünyanın en iyi hocası daha ne yorum yapalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Vaizinoğlu,başkanın hikmet karamanı getirdi.Bir teşekkür falan yazsan ha.Iyi olmaz mı?.Bak herkes gene Başkanını eleştiriyor.Ne dersin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Benim başkanım belli ama merak ettim senin başkanın kim sen kimin adamısın acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim başkanım,Kım olursa olsun.Malatyasporu kullanmıyan,herşeyi ile şeffaf,temiz bir yönetime sahip herhangi bir Malatyalı benim başkanımdır.Buna şehrin mülkı amirleride,belediye başkanıda dahildir.Anladınmı?Bu kadarını nasıl beceriyorsun anlamak mümkün değil.Daha dün Hikmet karamanla ilgili yaptığın yoruma bak bir oku.Baktın Transfer gerçekleşince bu sefer 180 derece tornistan yaparak Aman destek,tam destek, yorumlarına tekrar dönüş yapmışsın.Millete Adil gevreğe destek isteyeceğine gideceksin Arkalarından yorum yaptığın Hikmet karamandan,Gökhan Töre ve Mustafa akbaştan özür dileyeceksin vaizinoğlu senin menfaatin için Koca şehrin takımını biz Adil gevrek ve senin gibilerin zevkine terk edemeyiz.Bu takım Malatyalıların takımı .
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Allah Allah memleketimin takımı için destek istemek suçmu birader? Gökhan Töre ve Mustafa Akbaş hakkında söylediklerimin arkasındayım. Hatta bunlara Etkan Kaşı da ekleyebilirim. Fakat Hikmet Karaman hakkında dediğim tek şey bu adam bize gelmez kendini beğenmiş kibirli biri dedim yalanmı? Bunun Malatyadpora olan destek çağrılarımla ne alakası var? Takımım bir yana sen dahil bütün kişiler bir yana! Herkes gelip geçicidir kalıcı olan Malatyaspordur! Tabii sizin gibilerden fırsat kalırsa? Bugüne kadar yazıp çizdiğim yorumlarımı demekki ya okumamışsın yada ne demek istediğimi anlamamışsın! Biraz daha kafa yor ve anlamaya çalış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Burada arka arka yenilen takımla ilgili,Yapılan yanlış transferlerle ilgili neredeyse 15 haftadır takımın yanlışlarını yazanlara sabah akşam karşı çıkıp yanlışa rağmen anlamsız,mantıksız bir şekilde başkanımda başkanım diye yazdıklarını ne çabuk unuttun. Yapılan yanlış işlere rağmen senden başka ,niye eleştiriyorsunuz eleştirmeyin gene destek verin başkanıma diyen varmıydı? Adamın attığı her yanlışa,yok yanlış değildir.O bizim başkanımız diyen senden başka burada yazan var mıydı?Şimdide kalkmış bu işleri yapan,eden,anlaşmasını imzalayanı değil futbolcu ve teknik direktörü eleştirerek o çok sevdiğin başkanını nedense hedefden uzak tutma, saptırma gayretine girmişsin.Yoksa böylesi ne görüldü?nede duyuldu?Vaizinoğlu.Birde taraftar ve taraftarınla ilgil bu durumda yorum yapacak dünyadaki son insansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısın dayı bende sonuna kadar malatya sporluyum isimlerin hiç biri önemli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Görüyorsunuz değilmi başkanı?arka arkaya ne güzel işler çeviriyor.Aynı izollulu hemşehrisi eski başkanın yaptığı gibi.Ancak şahıslar bile aynı.Pes doğrusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin gibi taraftar düşünmek bile insanın canını acıtıyor. Gün çatlak ses çıkarma günü değil birlik olma zamanı.Bu zaman içinde başkanında futbolcuyu da değiştiremeyiz.Mevcuda sahip çıkmalıyız.Hesap sorma yeri genel kuruldur.Önce git kongre üyesi ol sonra hesabını sor.Gölge etme başka ihsan istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    piyasada hoca yok hoca. iyi hocalarin hepsi nin takimlari ust siralarda. kopru gecerken at degistirilmez baskan. bu seneyi bitirip seneye bakacaktik ama sen baska islerin pesinde kostun. 500 bin euro ya oyuncu satmayi basari olarak goruyorsan bizim sana diyecegimiz bisi olmaz. acik oyuncunun maasina zam yap ki adam kalsin burada. ama iste akil ufuk dar olunca bazi seyleri anlamiyorlar. taraftar bu takimi senden iyi yonetir. oyuncu satmak hele devre arasi cok buyuk risk. gecen sene de bu sene de gorduk acisini.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Gell gell sende gel cebini doldur gitt 1.5 yilik sözleşme neyin akli bu 3 hafta sonra küme düşme kesin sayin gevrek o paralari cebindemi veriyon Cebinden kuruş cikmiyor birak o zaman Sirada bir malatyali olsa bu işi senden bin kat daha iyi yapar başka bir takimin üyesi olandan hayir gelmez malatyayi cani gibi seven biri gelsin Gönlü akli fenerde galata sarayda beşiktaşta olanda başkan olmaz kovulmada gitt gitt maçlara kimse gelmez malatyayi seviyorsan gitt
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    hemşehrisi haşim de hikmet hocayı getirmişti bu izolluların hikmet hocayla galiba akrabalıkları var malatyasporu 400 bin dolarını alıp tek bir maça çıkıp kaçmıştı 2006 sezununda celili ve erciyes spordan kel şenolu getirerek ve cavcav la anlaşıp gençler birliğine kaçmıştı bu malatya sporun bunlardan cekeceği var galiba hayırlısı tahminim hikmet hoca ilk işi ravcıyı kovalar bilginize
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    İnşallah başlamadan bırakmaz 2006 da öyle yapmış malatyasporu yüzüstü bırakmıştı tabi hatıryalana ...?
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ KAYA (4 yıl önce)
    Yav neyden korkuyorsak o başımıza geliyor.Bir bu adam Eksikti.Bu Yönetim Malatya insanının aklıyla oynuyor. Göz göre göre bu takımı bir alt lige düşürmek için elinden geleni yapıyor.Yazıklar olsun bu yönetime.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (4 yıl önce)
    Arkadaşlar yapılacak birşey yok. Transfer dönemi bitti, ligi bu kadroyla bu teknik direktörle bitireceğiz. Hep destek tam destek baska çaremiz yok. Sezon bitsin hesaplaşalım ama şimdi zamanı değil. Bu takım bu ligde kalacak inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    İyi hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Roberto Carlos (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Problem teknik direktörde değil ADİL GEVREK gitmediği sürece Malatya hep kaybedecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    İnşallah kurtuluşumuz vesile olur ne diyelim bu saatten sonra piyasada başkada doğru düzgün T.Direktör yok bununla idare edeceğiz. Malatyaspora'rumuza hayırlı olsun başarılar. Sezon sonu Adil Gevek bırak yeter takıma verdiğin zarar. ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Al birini vur digerine hayirlisi olur insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (4 yıl önce)
    Hayaller Ünal Karaman, gerçekler yan sanayi Hikmet Karaman...yazık çok yazık, Ünal hoca 2 ay önce teklif götürüldüğünde bu takıma hayır demekte haklıymış, Hikmet Karamanla 1. Lig yolculuğu tamamen başlamış oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Ölmüş birine fistan biçmeye benziyor. Bu saaten sonra bu takımı kimse kurtaramaz artık son noktadasın Adil Gevrek çoook geç kaldın geçmiş ola.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • basharikli (4 yıl önce)
    Hayirli ugurlu olsun, arkadaslar hep destek tam destek buna ihtiyac var sehir ve camia olarak isim önemli degil basari önemli artik bu saatten sonra tek hedef Malatspor un basarisidir. eskiyi fazla karistirmayalim önümüze bakalim hep beraber lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Bu sene zor oldu , İnşallah kümede kalırız, ve seneye yarışmacı güzel bir takım oluşturulur,bizlerde göğsümüzü gere gere ,gurur duyarak maçlarımızı izleriz inşallah, Ha bu arada ,Hasüt ve malatya düşmanı olan, sözüm ona spor yorumcusu,veya spor otoritesi gibi lanse edilen kişilerden ricam, İyi niyetli yaklaşmaları daha iyi olacaktır, Herşey Malatyamız için, Yolumuz açık olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    İmza töreni düzenlenecekmiş.artık bundan sonra her sene 3 mart tarihi hikmet karamanın malatyaya geliş yıldönümü olarak kutlanır!
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Hadi hayırlı olsunKonya maçı alıp rahatlarız inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Başkanin yüzünü okuyun Ligde gidiyoruz elimde geleni yaptim Hasta kanser olmuş doktora gitmiyor Aktarlerda ot alip bekli binde bir umut Milyonda bir belki ligde kaliriz Göle maya katma gibi ya tutarsa Olmaz gevrek bey yolculuk başladi
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğurkrnz (4 yıl önce)
    Keske kemal ile anlasmadan once takımı hikmet karamana emanet edilseydi eminim kemalin puan alamadigi maclarda puanlar alırdık. Adil gevrek yüzün hic gülmeyecek mi sana bakinca gercekten bi umutsuzluk memnuniyetsizlik var gibi. Feto den ceza alan ersin güleri halen takima müdahele ediyor mu malatyali siyasetciler hesapları istemisler umarim gereken yapılır yeni bir yonetim şart adil gevrek icin artik malatyaspor baskanligi bitmistir takimi süper lige cikarmis ve kotu degil iyi anılmak istiyorsa takimi ligde tutup yeni sezonda yeni yonetim ile baslanmali ve bu yonetim ise futbolu bilen kişilerden olusulmali vizyonlu söz sahibi kisiler olmali sahipsiz birakacak kisiler degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Erol hocayi gönder sonrada yolunu şaşirmiş yolcu gibi oldu attan in eşeğe bin bu ne gevreklik Hayìrli olsun demeye gerek yok gevrek Kümeye gidelim ligi en son sirada tamamliyacağiz 6 hafta kaldi göreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Ciddi bir kumar oynamıştır yeni malatyaspor.İş bilmez, günü birlikçi adil bey , yumurta kapıya dayanınca ne yazık ki futbolcuya kıyıp veremediği parayı saha çıkıp oynamayan,sadece sahada ki futbolcu'yu motive eden teknik adama vermek mecburiyetinde kalmıştır.! İnşallah faydası olur takıma ama dediğim gibi dünyanın en iyi teknik adamını getirsen bile adam elindeki malzeme ile iş yapar malzeme olmayınca bağıramaktan,çağırmaktan öte gitmez teknik adamın işi.Hikmet hoca'nın motivasyonu ön plana ne kadar çıkar elinde ki kısıtlı ve dibe vurmuş kadro ile göreceğizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun. hikmet hoca kurt hoca. en mantıklı seçim olmuş, keşke sergen'den hemen sonra gelseydi. kemal özdeş'li maçlar yazık ki kayıp oldu. beğenmeyenler bu saatten sonra bu şartlarda kimi getireceksiniz? şu saatten sonra sadece destek verelim, inşAllah ligde kalacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Malatyaya ptt 1.ci ligde basarilar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    adil bey kendi sonunu hazırlıyor. artık kimsenin güveni kalmadı kendine... taraftar derneklerinden hiç ses yok. çok ilginç sırf beleş bilet için mi sesleri çıkmıyor acaba. koca malatya da 3-4 gazeteci ve divan kurulu başkanından başka kimsede ses yok. herkes memnun takımın gidişatından.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    helal olsun başkana o kadar maç kaybettik puan kaybettik saçı beyazlamamış benim bile beyazladı. şampuan ne kullanıyor acep
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    Onun derdi Malatyaspor değil ki saçı beyazlasın .Senin benim gibilerin derdi O iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    İnşallah hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Çok Zor durumdayız su düşen yılana sarılır 2008 yılında bir maç hocalık yaptı dünyanın parasın aldı böyle düzen olmaz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    1,5 yıllık değil 5 haftalık sözleşme yapılsaydı.gelecek sezon hikmet karamanın malatyada olacağına inanan varmıdır acaba?
    0
    0
    Yanıtla