SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Kalesini Gole Kapatamıyor

0
Güncellendi - 2020-03-17 15:53:14
Yeni Malatyaspor Kalesini Gole Kapatamıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 26 hafta sonunda topladığı 25 puanla 15.sırada yer alıyor. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, geride kalan 26 haftalık bölümde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 13’te mağlubiyet yaşadı. Ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 24 puan toplayan sarı kırmızılılar, 26 haftada topladığı 25 puanla 15.sırada bulunuyor. 

Sarı kırmızılılar, Süper Lig’de geride kalan 26 haftalık bölümde rakip ağları 38 kez havalandırırken, kalesinde ise 40 gol gördü. 

9 KARŞILAŞMADA DA KALESİNDE GOL GÖRDÜ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında 17 karşılaşmada rakip ağları 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 22 gol görmüştü. 

İlk yarıda hücum anlamında iyi işler yapan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda geride kalan 9 haftalık bölümde ise aynı başarıyı sergileyemedi. Malatya temsilcisi, ikinci yarıda geride kalan 9 haftada 6 gol kaydederken, kalesinde ise 18 gol gördü. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin ikinci yarısında Medipol Başakşehir’den 4, Trabzonspor’dan 3, Aytemiz Alanyaspor, Fraport-TAV Antalyaspor, Yukatel Denizlispor ve Hes Kablo Kayserispor’dan 2, MKE Ankaragücü, Galatasaray ve İttifak Holding Konyaspor’dan ise 1’er gol yedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Farnolle in geçen yılki performansından eser yok.helede uzaktan atılan şutlarda çok başarısız.bir kalecinin en büyük şansı önündeki defans dır.savunmamızda evlere şenlik.helede Trabzon maçındaki gibi rakip gol atarken adeta fotoğraf çektiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (4 yıl önce)
    Adam bugün instagram dan lig ertelensin diyor. Her fotoğrafına menajerini eklemiş. Ligi kafada bitirmiş. Kayseri maçında bedavadan gol yedi. Maçı zaten verdi penaltı tutması hiç anlam ifade etmiyor. Kalede güven 0. Forvette izlandalı, sol bekte hafez olmalı. Chebake de dökülüyor. Ortasaha da donald geçen yılın en iyisiydi. Bu yıl sahada yok. Takımda ciddi sorunlar var ve kesinlikle para alamıyorlar diye oynamıyorlar. Bariz belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcuların paraları federasyonca garanti altında.Ödememe şansın YÖK.Bu sene kalecimiz bize bir maç dahi almadı.Oysa bu Lig’de mutlaka bir iki. Maç alması gerekirdi.Kayseri kalecisi dahi bu hafta takımını galip gelmesinde önemli kurtarışlar yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ödememe şansın yok. Eninde sonunda ödersin. Ama zamanında odemeyebilirsin. Yıl sonuna kadar ödemezsen takım da dökülür. Aynen öyle 1 maç dahl alamadı kaleci. Takımda büyük düşüş var. Umut bulut bile sabote ediyor takimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Basit basit goller yiyor yedeği berbat keske ertaç olsaydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Fornollede inanilmaz bir dusus var gelen her top neredeyse gol oluyor her bolgemiz tel tel dökülüyor buna bir dur demek lazim artik son sansimiz kasimpasa
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (4 yıl önce)
    Dili hep dışarda olduğu gol yiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (4 yıl önce)
    Bencede ufuk olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Maşallah farnolleye.Çuval gibi gelen giriyor, giden giriyor. Uzaktan gelen şutların hızlı veya yavaş olması farketmiyor;yeterki kaleyi bulsun hepsi gol oluyor. Hikmet hocanın Ufuk Ceylan'a şans vermesi gerekir diye düşünüyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • NECMETTİN ÖNAL (4 yıl önce)Erdem isimli kullanıcı yorumuna
    defans oyuncuları sağlam olmazsa istediğin kaleciyi koy kova olurlar, ufuk ceylanı da sivas ile oynanan kupa maçında göndük nasıl olduğunu adamların iyi bir mesleği var oda gece hayatı ortağıda Gökhan Töre malatyasporun oyuncusu olupda oyununun hakkını kim vermiyorsa aldığı paralar kendilerine zehir zıkkım olsun burunlarından gelsin
    0
    0
    Yanıtla