SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek Bunu da Becerdi!. YMS, Pendikspor Maçına Çıkamadı..

Gevrek Bunu da Becerdi!. YMS, Pendikspor Maçına Çıkamadı..
A- A+ PAYLAŞ

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor ile Pendikspor karşılaşması, Malatyaspor sahaya çıkmadığı için başlayamadı.

Ümraniye Stadı'ndaki karşılaşma için Pendikspor sahaya geldi ancak Yeni Malatyaspor takımı sahada yer almadığı için seremoni gerçekleştirilemedi.

Pendiksporlu oyuncular karşılaşmanın başlama saati olan 19.15'e kadar sahada kaldı. Malatyaspor takımı sahaya çıkmayınca hakem Ömer Faruk Gültekin Pendiksporlu oyuncuları soyunma odasına gönderdi.

Karşılaşmayla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • En Has Malatyalı (1 ay önce)
    Hain-i Harput, Hasüd-ü Malatya demişler. Malatya'da liyakat sistemi pek tabii sporda da çoktan çökmüştü. Az çok iş bilen birinin şehre yolu düşse, hizmet etmek istese, hemen harcarlar. Takımı da hak ettiği yerde değildi, yavaş yavaş hak ettiği yere gelmeye başlamış. Bu şehre, bu zihniyete az bile. Alsınlar başlarına çalsınlar şimdi sahaya bile çıkamayan kulübü.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taş Devri (1 ay önce)
    A.gevrek sen ve etrafındakilerinin B planı resmen çalışmaya başladı.Yani Amatöre gidişin ilk ve somut adımını attınız.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Enver (1 ay önce)
    Adil Gevrek > Malatya
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Salih (1 ay önce)
    İki kelimeyi bir araya getiremeyip konusmaktan aciz adamdan baskan olursa gayet normal
    %70
    %30
    Yanıtla
  • HERKES TÜKÜRÜYÜ (1 ay önce)
    Tüm Türkiye Tükürüyü Bir kişi Oh yarabi çok şükür diyor
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 ay önce)
    TFF sizden tarafsız, kimsenin etkisi altında kalmadan, futboldan soğumuş, depremle birlikte hayata küsmüş tüm Malatyalı futbolseverleri rahatlatmak için vereceğiniz en iyi karar bu takımı ya kapatın, ya da bir alt lige düşürün ki, menfaat çetesi bir daha üşüşmesin. Belki bu defa zor bir ihtimal de olsa mevcut başkandan kurtuluruz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    A.gevrek ; Nasıl ki ilk filmde başarıli olan Y.Malatyaspor adlı filmi tek başına çevirmediyse,Her açıdan Başarısız 2.Filmde de başrol oynasada .Bu filmin senaryosunu yazan var,Yönetmeni var,rejisörü var.Arkadaşlar...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Haci bey aynen katılıyorum rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır adil efendi bu işleri tek başına yapamaz oradada oturamaz bu işler organize işlerdir bizler Hacivat ve karagöze bakıyoruz esas bakmamız gereken sahnenin arkasındaki Hacivat ve karagözü oynatandadır biz adil Başkana bakıyoruz ah bir sahne arkasında kimlerin destek verdiğini bilebilsek.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 ay önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    On numara bir yorum teşekkürler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yani size göre A. GEVREK bir balon, biri üfürmeden şişemiyor öyle mi? Boş tenekelerde ona benziyor. Tekmelemeden ses vermiyor. Hele öyle boş boş bekle bakalım içini kim dolduracak ki kimsede doldurmaz, çünkü teneke pas tutmuş sağlığa zararlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa A. (1 ay önce)
    Bir Malatyalı oleak Yeni Malatyasporu sahalarda görememek çok üzücü. İhmali olanları Allaha havale ediyoruz. Eder'leri ,Carlos'ları, Ünal Karamanları ve nicelerini bu takımda izlemiş biri olarak üzülüyorum. Bunu MALATYA hak etmiyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Resmen yeni malatyasporun cenaze namazını kılmaya gelmişler sanki şu resime bak . Bu duruma sen getirdin Adil Gevrek
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (1 ay önce)
    Yorum yapmaya değmez deprem geçiren bütün illerin takımı sahada sadece adil efendinin takımı yok borç batağında takımı bırakıp gittin kimse hesapta sormadı şimdi yeniden niye geldin depremde olduğunda oynuyan oyuncular vardı şimdi oyuncu yok tesis yok saha yok bu takımın kapısına kilit vurun kongrede kapanma kararı alın bu iş bitsin,
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Karadeniz takımı olaydı bak nasıl sahip çıkarlardı. Başkan bas bas bağırıyor, siyasiler mecliste konuşuyor.(Hoş konuşmaslar(Akplileri kastettim) daha iyi, çünkü tesiri yok) Şehir bitik vaziyette bir yıl daha bekleyelim diyorlar yukarda takan yok. Vay sahipsiz şehrim vay
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Adilin yalakasi (1 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mesaj ismim seni anlatıyor. Anlarsan eğer
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Biliyorsun hayatta GÜVEN denilen bir özellik vardır.Onu kaybettinizmi bitersiniz.Ne hikmetse Buna hiç değinmemişsin ahmet.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Y A L A K A (1 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Nicte de belirtildiği gibi başkan basbas bağıryormuş? Bağırır YMalatyaspor için bağırmıyor. Yolacak insanlar arıyor. Hani YMS un tek kuruş borcu yokken birden borç batağına girdiya, hani hiç oyuncu almadan vede oyuncu satarak borç batağına girdiya ondan dır bağırması. Oyuncu satarken üste çeyiz mi dizdi de borçlandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 ay önce)
    Yetmedi mi adil efendi? Takimi yedin bitirdin daha ne istiyorsun? Daha ne kadar rezil edebilirsiniz bir sehri, bir takimi? Tabi buna mudahale etmeyen/edemeyen yetkililere,ilgililere de ne denmeli bilemiyorum...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Deprem sonrası psikolojik sorunlar zirve yapmış, sporseverler hiç bir sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin olmadığı Malatya da Hafta sonları takımlarının maçlarını izlemek veya seyretmek istiyorlar yakamızı yapışmış adil efendi ben liglere çıkmam diyor deprem olalı 18 ay olmuş takım her gün kötüye gidiyor.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (1 ay önce)
    Maça çıkarmak için 11 adam bulamamışlar. Rezillik. Ne kadar paran olmasa da,borçlu olsan da, siyasilere el pençe durup yalvaracagina , medet umacagina mücadeleye devam etmeli idi. Çünkü bu takimi bu hale getiren sensin. Hakkındaki ithamlari yanlış varsayalım, aha durust bir başkan farz edelim seni ve yönetimini. Böyle olsa bile başarısızlığını kabul edip çekilmeli idin. Bugünden sonra herkesin nefretini kazandın ne yazik.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 ay önce)
    Koskoca Malatya gibi bir şehrin futbol takımını Adil Gevrek e teslim etmiler. O da oyuncak gibi oynuyor. AKP li vekil ve belediye başkanları da seyrediyor. AKP li Malatya vekilleri ve AKP li belediye başkanları bu durumdan memnunmusunuz? Neden müdahale etmiyorsunuz? Neden Adil Gevrek in koca şehri rezil etmesine seyirci kalıyorsunuz? İşte bütün bunlar sizlerin aynası. Bir şehri yönetenler o şehri rezil de eder, vezir de.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Bunlar milletin vekili olamadılar olsalardı bugün Ak parti bu kadar geri gitmezdi. Yıllardır reisin itibarindan faydalanıp sadece kendilerine çalıştılar.milletin vekili olsalardı Malatya ve Malatyaspor bu halde olmazdı. Bu şehirde herkes kendine ve yandaşlarına hizmet ediyor kime guvendiysek o bizi yanılttı. Üniversite de atamalar eşe dosta helede ilahiyat fakültesi dekanı ve arkadaşları belediyede damat eş dost atamaları.Allah aşkına bu milletin derdiyle kim dertlenecek yazık günah çok yazık ama şunu unutmayın vallahi de billahi de ölüm var hesap günü var.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • turan (1 ay önce)
    Futbol dehası Adil....
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Başefendi (1 ay önce)
    Bu şehirde futbol mazide kaldı artık. Nurettin SOYKAN gibi adamlardan, kimlere kaldı bu şehrin takımı. Bırakın mazideki o güzel günlerle avunalım bari. Daha fazla rezil etmeyin bu şehri. Olduğumuz kadar rezil olduk zaten.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kere (1 ay önce)
    Deprem öncesi de batmaya doğru gidiyorduk. Deprem bize bahane oldu kimse kendini kandırmasın. Adil koca takımı batırdı gitti, sonra yine geldi kalanı da batırıp gidecek. Sadece amatöre düşüşümüz ertelendi o kadar
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Bu iş Adil bey le olmaz Nerede Malatyanin kalbur üstü iş adamları? Konuşmaya gelince mangal da kul bırakmazlar ama icrata gelince hiç sesleri çıkmaz.Cunku Malatyaspor da rant yok.Bu neden le herkes sahipsiz bir kent olduğunuzu cümle alem biliyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Taş Devri (1 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Futbol da rant yok diyorsan Futboldan anlamıyorsun demektir.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Futbol ranttir ama Malatyaspor da rant elde edecek bir mebla yoktur.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Ortada oyuncu yok, tesisler bakımsız, stat girilmez durumda ortada olmayan takımın sözde başkanı var sözde başkan al şahsına ait takımını adında değiştir ve İstanbula götür.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Yasin (1 ay önce)
    Amatöre düşşsünler bizde kurtulak adil bey de kendiliğinde bırakıp gider
    %87
    %13
    Yanıtla