SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Malatyaspor Topuk Yaylası Kampının Sonuna Geldi

0
Güncellendi - 2018-07-27 16:33:23
Y.Malatyaspor Topuk Yaylası Kampının Sonuna Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezona Bolu ve Düzce Topuk Yaylası olmak üzere iki etap şeklinde hazırlanan Yeni Malatyaspor, 30 günlük kamp sürecinin sonuna geldi. Sarı-kırmızılılar yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından Düzce Topuk Yaylası kampını noktalayarak 3 günlük izne ayrılacak.

2018-2019 Spor Toto Süper Lig için hazırlıklarını ikinci etabını Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor, kamp çalışmalarını yarın sabah yapacağı çalışmayla noktalayarak 3 günlük izne ayrılacak. Malatya temsilcisi kamp süresince fiziksel ve mental hazırlıkların yanı sıra oynadığı hazırlık müsabakalarıyla da maç temposu yakalamaya çalıştı.

Sarı-kırmızılıların kamp boyunca şansızlıklar yakasını bırakmadı. Malatya ekibinde sakatlık sayısının fazlalığı nedeniyle teknik heyet zaman zaman antrenman yapacak futbolcu bulmakta dahi zorlandı. Bu durum kampta Giresunspor ile oynanması planlanan hazırlık maçının iptal olması sonucunu da ortaya çıkardı.

Yeni Malatyaspor 1 Ağustos Çarşamba günü Malatya’da toplanarak ligin ilk haftasındaki Göztepe maçının hazırlıklarına başlayacak.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • R,Ergen (6 yıl önce)
    TECRÜBELİ HOCAMIZA GUVENIYORUZ İNŞALLAH BU SENEDE BAŞARILI OLACAĞIZ, DİSİPLİN İ HİÇ ELDEN BİRAKMAMALİYİZ. İLK MACIMIZ ÇOK ÖNEMLİ PUANLA DONMELİYİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    ligin ilk 5 haftasında belli ederler her takım kendini bizimkilerde bakalım ne yapacaklar çok merak ediyoz. fener maçına gidipte görelim takımı allah yardımcıları olsun erol hoca işin zor görünüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı (6 yıl önce)
    Yönetim bu sene ne yapmak istiyor anlamak mümkün değil iki hafta sonra lig başlıyor. Ancak takıma katkı sağlayacak hiç bir oyuncu bu güne kadar alamadılar yazık olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ata (6 yıl önce)
    Yönetim istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Yönetim fiyaskosu oynatacak oyuncu yok gencleri profesionel yapin artik bu yıl gitti averaj takımı olur bu takım böyle bilinçsiz iş bilmez yönetim ve menejerle. Kimse çalışmak istemez
    0
    0
    Yanıtla