SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da, Başakşehir Hazırlıkları Sürüyor

0
Güncellendi - 2021-11-02 18:12:14
Yeni Malatyaspor’da, Başakşehir Hazırlıkları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ’in 12. haftasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar yağmur altında devam etti.

Deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan sarı-siyahlılar, Orduzu Nurettin Soykan Tesisleri'nde Teknik Direktör Marius Sumudica nezaretinde bu hafta sonu sahasında oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Yağmur altında başlayan antrenmanda Kasımpaşa maçı öncesi sakatlanan Sadık Çiftpınar takımdan ayrı çalışırken, futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından hazırlıklarına devam etti.

Teknik Direktör Sumudica’nın gelişi ile birlikte üst üste iki galibiyet alan sarı-siyahlılarda son hafta alınan Kasımpaşa yenilgisi ile ligde alt sıralara düşüldü. Ligde 11 maçta 4 galibiyet ve 7 mağlubiyeti bulunan Malatya temsilcisi topladığı 12 puanla 15. sırada yer alıyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu maçı alamazsak,aşağıya son dört takımın içine yerleşir,oralarda cebelleşiriz.Bu sezon 4 takım düşecek.Hiç bir maçın telafisi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Mutlaka ilk onbirde revizyon yapılmalı.yedeklerede şans vererek kadro derinliği oluşturmalıyız.Başta Adem ve Hafez olmak üzere kimsenin formasını garanti görmemesi lazım.bir maç oynayıp sonraki üç maçta yatan oyuncular ortaya çıkıyor.buda takımda istikrarsızlığa yol açıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Emreyi hic sevmem inşallah 3 puan alırız geçen hafta gibi oynarsak Türkiyeye rezil oluruz Adem tetteyi geçmek istiyor mustafa bir ayrı dert ben atamasm sizede atırmam mantıģı bitmetli
    0
    0
    Yanıtla