SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Guilherme Dönemi Sorunlu Bitti

0
Güncellendi - 2020-01-31 13:07:11
Yeni Malatyaspor'da Guilherme Dönemi Sorunlu Bitti
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques’in sözleşmesi feshedildi. Trabzonspor ile anlaşan Guilherme, Malatya kulübünden sorunlu ayrıldı.

 ‘Gitti, gidecek, gitmek isterse önü açılacak, kulübün menfaatleri doğrultusunda transferine izin verilecek’ derken Guilherme, sessiz sedasız takımdan ayrıldı ve Trabzonspor ile anlaştı. Beşiktaş’ın kapısından dönen Brezilyalı futbolcu, bu kez Trabzonspor’dan gelen teklifi geri çevirmedi ve Antalya kampından ayrılarak, Karadeniz’e gitti.

 Guilherme Costa Marques’in BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transferi olay olmuştu. Sarı kırmızılı kulüp, İtalyan ekibi Benevento’da forma giyen Brezilyalıyı hummalı bir çalışmayla Malatya’ya getirdi ve renklerine kattı.

 2018-2019 sezonunda BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen Guilherme’nin sezon sonunda sözleşmesi sona erdi ancak sarı kırmızılı kulüp, performansıyla göz dolduran Brezilyalı kadrosunda tutmak için yoğun bir mesai harcandı. 28 yaşındaki oyuncu 2 yıllığına daha Malatya ekibine kiralandı.

 Guilherme’nin takımda kalması herkesi memnun etti ancak devre arası gelince olanlar oldu. Önce Beşiktaş ve Fenerbahçe ardından da Trabzonspor, Brezilyalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için zemin yokladı. Beşiktaş tam Guilherme’yi kadrosuna katacaktı ki harcama limitine takıldı. Siyah beyazlı takımın kapısından dönen yetenekli oyuncunun sezonu sarı kırmızılı kulüpte tamamlayacağı bekleniyordu ancak olmadı.

 Guilherme Costa Marques’İ gündemine alan Trabzonspor, Antalya kampında bulunan oyuncuyla temasa geçti ve anlaşma sağladı. Brezilyalı futbolcu, ailesiyle birlikte takımın Antalya’daki kampından ayrıldı.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü, kendilerinden izinsiz gerçekleştirilen görüşme dolayısıyla sert bir açıklama yayınlayarak, konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve FIFA’ya başvuruda bulunacaklarını açıkladılar. Sarı kırmızılı kulüp, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini de feshetti.

 Guilherme 61 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giydi. Brezilyalı oyuncu, 61 karşılaşmada 12 gol kaydederken, 13’te asist yaptı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Sergenin Bir imzasına yirmibinin üzeri taraftar geldi yabizim oynanan maçlara kaçbin kişi geliyor burada atıp tutuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Maalesef böyle olacağı belliydi iyi futbolcu olmak yetmiyor.Karakterde önemli yolu açık olsun yinede kariyerinde başarılar.Yönetim diyorum hep yine diyeceğim sen basit kontrat yaparsan sonu böyle olur, neden diyoruz bir futbolcunun kontratı önemli diye işte burada fazlasıyla örnekleri var.Adil gevrek ve yönetimi vizyondan yoksun ve tamamen anlık başarılara takımı şartlandırmış daha önce de dedim yine diyeceğim 3 sezondur süper ligdeyiz ve her sene başı ligde kalalım yeter mantığı var tamamen anlık başarıya endeksli üstelikte bu işi saldım çayıra mevlam kayıra mantığı ile yapıyor ve allah var şansın yardımıyla da bugün buralara gelindi bakalım bu macera nerede nasıl bitecek hep birlikte göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Keşke 40.000 avro verip Darendespor a transfer etseydik ya!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemallettin (4 yıl önce)
    Gilerme ortada kalacak gibi. Mucize doktor dizisi yöneticileri teklif yollamışlar. Döblörlük teklifi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vakur (4 yıl önce)
    Kardeş takım diye bişey olmaz. Rakip takım olur. O kadar. Bırakın bu kardeş ayaklarını...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Çavuşoğlu rumuzlu yazılarım neden yayınlanmıyor merak etmeye başlıyorum acaba isimmi çok ters geliyor size
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Yerel Basın olarak neden yönetime baskı yapmıyorsunuz Birkaç kalbur üstü oyuncu alınsın diye Ben sizleride suçluyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    olay oldu bitti Sizde ikide Bir olayı ısıtıp ısıtıp haber yapıp milleti burada galyana getirmeyin ricaederim
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Yolun açık olsun oynadığının hakkını veren gülen adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Guilerme bosta kalabilir eger trabzona muvaffakatname vermezse malatya. baskan futbolcu arti para istemis trabzon kabul etmemis. guilerme bence brezilya biletini al git gardas buralar sana gore deil :D
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (4 yıl önce)
    Y. MALATYASPOR KÜME DÜŞER.. Beyler alttaki takımlar kadrolarını güçlendirdi. Malatyaspor kan kaybetti. Gulherme ile yapmışsın sözleşme. Belli bedel yattığında gider demişssiniz. Adam sozleşmeyi feshetmiş. Yaygara çıkarıp Trabzonspor u suçluyor yönetim. Önce şeffef ve durust olun. Onla bunla uğraşacağınıza MALATYASPOR a bakın. Düşmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    hani sen ve ailen malatyadan mutluydunuz malatyayı çok seviyordunuz.. sende aynı trabzon başkanı ahmet ağaoğlu gibi timsah göz yaşı döken birisisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Trabzonu şampiyonluktan edin de ne yaparsanoz yapın madem öyle o zaman böyle lig bittiğinde malatyadaki maçı kaybetmiş ve şampiyonlukta gitmiş oolabilir.Bir futbolcu için şampiyonluk gitti trabzon
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Sert futbola dayanması lazım pozisyon gereği olur kendiliğinden olur birşeyler olur.
    0
    0
    Yanıtla