SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da Yeni Hoca Hasan Özer Oldu

Yeni Malatyaspor’da Yeni Hoca Hasan Özer Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, teknik direktörlük için Hasan Özer ile anlaştı. Malatya’ya gelerek çalışmalara başlayan Özer ile 1 yılık anlaşma imzalandı.

Sakaryaspor’a 3-1 yenilgi sonrası teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayıran Yeni Malakyaspor’da yeni teknik direktör Hasan Özer oldu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu bilgi verildi, “Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Hasan Özer ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Teknik Direktörümüz Hasan Özer ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.”

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet Çalışkan (1 yıl önce)
    Hani denir ya helva yapmak için önce şeker, un, su vs. lâzım. Şayet bunlar yoksa usta kim olursa olsun helva yapamaz. Takımdaki futbolcuların yetersizliği ortada. Kaldi ki mevcut oyuncular en az 3-4 yıldır bu takımda futbol oynuyor. Ama maalesef bir çoğu daha çok yetersiz demek oluyorki alt yapı hocaları da yeterince eğitememişler, yada yeteneksizler. Bu durumda yolların ayrılması gerekmez miydi. Bazıları da Ali Ravcı 'nın yerine gelen (getirilen) izzet erdoğan 'nın rast gele trasfer ettiği acemiler mangası. Bu nedenle hoca değişikliği çare değildir. Tabi Adil Gevrek'i yönetime getiren ve ısrarla destek verenlerin büyük hatalarını da unutmamak lazım Sonuç olarak vah Malatya'm vah. Artık hiç kimse Malatya futbol şehridir demesin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Alu (1 yıl önce)
    Aklın varsa git kardeşim.Bu takımdan birşey OLMAZ.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • İrfan özcan (1 yıl önce)Alu isimli kullanıcı yorumuna
    Senin de aklın varsa kendine kullan bu boş ve beleş sözlerle konuşa konuşa takımı bu hale getirdik akıl veren çok ama taşın altına elini koyan yok. Lütfen destek olmuyorsanız ?köstek olmayın rica ediyoruz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun başka ne diyelim
    %80
    %20
    Yanıtla
  • baba (1 yıl önce)
    Hayret , bu takımın yıllarca yükünü çeken, Adem hoca olunca istifa eden; hocasız dönemlerin hocası; Hakan Çalışkan nerede?
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Elinde kumanda, koltuğuna oturmuş ve çayını yudumlar vaziyette spor özetlerini dinliyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rıfat (1 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor yazılmış sehven heralde.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Bu kafayla yonetilen kulube hicbir hoca derman olamaz. Hasan hoca da, yenildikten sonra "zor sartlar altinda calisiyoruz" demesin yeter, o herkesin malumu zaten. Samimiyetle ve motivasyonlarini kaybetmeden calissinlar yeter, gerisine yapacak birsey yok, eldeki malzeme bu.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Ya bu kadar bilinçsiz bir şehir ve bu kadar rezil yönetilen takım görmedim. Dahası takımlar görmedim Malatyaspor ve yeni malatyapor tarihe geçecek örneklerden biridir. Bir şehir daha yok 20 yılda 2 kere futbol kulübü batan bu şehirde futbol derhal bitirilmeli rafa kaldırılmalı. Zenginliği kendilerine emanet edilen yerleri soyarak bir yerlere gelen insanların kökü kesilmedikce bu şehirde lütfen gündem futbol olmasın. Hoca değişimi fayda sağlamayacaktır zira bu takıma fatih terim hatta mourinhoyu yu getirseniz tırt halen anlamadıysanız hatırlatayım size ekonomik açıdan düzelmediği sürece bu takım önce 2 .lig ve sonrasında 3 ve sırasıyla bal ve amatöre düşerek tarihteki yerini alacaktır.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Turo44 (1 yıl önce)
    "Malatyasporlu" isimli Arkadaştan Çok özür diliyorum. Maalesef haklıymış.
    %75
    %25
    Yanıtla