SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'dan Tatsız Prova

0
Güncellendi - 2018-07-26 02:58:34
Yeni Malatyaspor'dan Tatsız Prova
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, eksikler nedeniyle genç ağırlıklı bir kadroyla çıktığı hazırlık maçında Azerbaycan Birinci Ligi takımlarından Sumqayıt'a 3-1 mağlup oldu.

İkinci etap kamp çalışmalarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Yeni Malatyaspor, ikinci hazırlık maçını Azerbaycan ekibi Sumqayıt ile oynadı.

Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynanan ve hakem Erkan Engin'in yönettiği hazırlık maçına Yeni Malatyaspor; Ertaç Özbir, Arturo Mina, Sadık Çiftpınar, İssam Chebake, Murat Yıldırım, Godson Azubuike, İsmail Karakoç, Hüseyin Ekici, Mustafa Eskihellaç, Rahman Buğra Çağıran ve İssiar Dia on biriyle çıktı.

Abdulsamed Damlu, Khalid Boutaib, Sincere Seth ve Murat Akça'nın yedek olarak başladığı hazırlık karşılaşmasında yer almayan futbolcular ise yardımcı antrenör nezaretinde çalışmalarını sürdürdü.

Azerbaycan ekibi Sumqayıt, 36.dakikada Yusif Nabiyev'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Azeri ekibi, 39.dakikada Afran Ismayilov'un penaltıdan kaydettiği golle durumu 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Sumqayıt, 62.dakikada Yusif Nabiyev'in kaydettiği golle durumu 3-0'a getirdi. Yeni Malatyaspor, 65.dakikada İssiar Dia'nın şık golüyle durumu 3-1'e getirdi. Mücadelede başka gol olmadı ve Sumqayıt, hazırlık karşılaşmasını 3-1 kazandı.

Hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında kaleci Abdulsamed Damlu, Khalid Boutaib, Sincere Seth ve Murat Akça oyuna dahil oldu.

İkinci yarının 71.dakikasında Rahman Buğra Çağıran sakatlığından dolayı oyuna devam edemedi. Sarı kırmızılı takımda başka yedek oyuncu olmayınca karşılaşmanın kalan dakikasını 10 kişi sürdürdü.

MAÇTAN POZİSYONLAR

Mücadelenin 9.dakikasında Mina'nın defanstaki hatası sonrası müsait bir pozisyon yakalayan Azerbaycan ekibi pozisyonu gole çeviremedi.

Yeni Malatyaspor'un 12.dakikada organize gelişen atağında Mustafa Eskihellaç'ın uzak mesafeden şutunda top, az farkla auta çıktı.

Yeni Malatyaspor, 16.dakikada Mustafa Eskihellaç ile gole çok yaklaştı. Rahman Buğra Çağıran, kazandığı topu Mustafa'ya aktardı. Topu kontrol eden Mustafa, ceza yayı üzerinden şansını denedi yan direğe çarpan top, auta çıktı.

Hazırlık maçının 20.dakikasında İsmail, Babayev'in müdahalesi sonrası yerde kaldı. Maçın hakemi, müdahalenin ceza sahası dışından olduğuna hükmederek, faul verdi. Topun başına geçen Rahman Buğra Çağıran'ın kullandığı faul atışında top defanstan döndü.

Mücadelenin 33.dakikasında Rahman Buğra Çağıran, ceza sahası sağ çaprazdan şansını denedi ancak çerçeveyi bulamadı.

Hazırlık karşılaşmasının 36.dakikasında hızlı bir atak gerçekleştiren Sumqayıt, Nabiyev'in şık golüyle 1-0 öne geçti.

39.dakikada Azerbaycan ekibinin İsayev'in ceza sahasına çevirmek istediği topa Sadık'ın elle dokunması sonrası karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Afran Ismayilov'un penaltıdan kaydettiği golle Sumqayıt farkı 2'ye çıkarttı.

41.dakika Mustafa Eskihellaç'ın soldan ceza sahasına gönderdiği topa Dia dokundu, defansa çarpan top kornere çıktı. Rahman Buğra Çağıran'ın kullandığı korner atışında Chebake kafayı vurdu top auta çıktı.

47.dakikada Azeri ekibinin hızlı gelişen atağında Nabiyev'den önce Sadık araya girdi ve topu kornere gönderdi.

49.dakikada Yeni Malatyaspor'un sağdan organize gelişen atağında Dia, ceza sahası içerisindeki Boıutaib'i gördü. Kaleye sırtı dönük olan Boutaib, geriden gelen Rahman'a pasını aktardı. Rahman soldaki İsmail’i gördü. İsmail'in şutunda kaleci topu kontrol etti.

52.dakikada Seth'in ortasında Boutaib iyi yükseldi ve kafayı vurdu ancak top üstten auta çıktı.

55.dakikada Rahman'ın soldan kullandığı korner atışında Sadık indirdi ancak Boutaib, şut imkanı bulamayınca tehlike sonlandı.

Mücadelenin 62.dakikasında organize bir atak geliştiren Azerbaycan ekibi Nabiyev durumu 3-0'a getiren golü kaydetti.

Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın 65.dakikasında İssiar Dia'nın ceza sahası dışından kaydettiği şık golle durumu 3-1'e getirdi.

Mücadele 3-1 Sumqayıt'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • kaplan44 (6 yıl önce)
    hazırlık maçında oynayacak yedek oyuncumuz yok duruma bak ya..
    0
    0
    Yanıtla
  • lejyon (6 yıl önce)
    alın artık 5 tane takviye Dalga mi geçiyorsunuz herkes aldı alacağını dokuntulerimi toplayacaksiniz. her seferinde kampa yetişecek diyorsunuz ikinci kamp ta bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa korkmaz (6 yıl önce)
    tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Takım neden eksik ne oluyor? Böyle hergun sakatlık bu nasıl bir kamp dönemi demekki kondisyoner ve teknik direktör işini yapamiyor yoksa sene başı bu kadar yuklenmeninde az ve ölçülü olduğu kamp döneminde bu kadar sakatlık oluyorsa teknik kadronun bir eksiği var demektir. Bu takım sezonu nasıl çıkaracak acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    yönetim tatile çıkmış maşallah.Sanki halı saha takımı yönetiyorlar.Ya allah aşkına siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.Lig başlayacak hazırlık maçında 11 çıkaramıyorsunuz.Yemin ederim Malatyalının aklı ile hissiyatı ile dalga geçiyorsunuz dalga.Yeter artık bu basiretsizliğinizden de kenidinizi şehirden büyük görmenizden de gına geldi..Bu sene düşmeye en büyük aday biziz biz.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    ALTINORDU U19 TAKIMI BUNLARA 4.TANE ATAR BU SENE İŞİMİZ ZOR ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle öyle bir kulüp bu kadar rezimce yönetilemezz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Malatya küme düşer..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (6 yıl önce)
    Eksik kadro vs ile ciktik denmiş bizim kadro bu başka oyuncumuz yokki bir adem boutaip sakatlanır ceza alırsa kadro bu Allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Bir hazırlık maçında bile takım eksik oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Adil bey takımı canlı izlerken hiç yüzün kızarmadı değilmi bir malatyalı olarak takımın içini iyice boşaltın bunun hesabını inďallah sana sorarlar...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin H. (6 yıl önce)
    Hazırlık maçı olsa da geçen günlerde Alanyaspor'un 7-0 (YEDİ-SIFIR) yendiği takımdan 3 tane gol yemek ve mağlup olmak düşündürücü!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan44 (6 yıl önce)
    Allah yüzümüze bakar bu takimla ligde kalirsak sükürler olsun,Elestiriye hic kimse acik degil sorumlu yok ne güzel takim yönetmek Valla kimse kusura bakmasin arkadas ligin en kalitesiz kadrosuyuz ilk 6 haftada bunu görecegiz insallah is isten gecmis olmaz.Ayip valla bi diger takimlarin aldigi adamlara bakin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Ya hergün Adil bey farklı bir açıklama yapıyon bir gün stoper alaçam birgün sağ kanat senin çok futbolcuya ihtiyacın var yol yakın ken bırak bak hocan kampta mutsuz bu gün yarın istifa edecek ama sen bubulara alışkınsın bizleri üzmeden bırak utanıyoruz senin yönetim tarzından
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    maç ölçü değil ama vaziyet fena, oynayanlar döküldü resmen. Transfer bu takımı kurtarır mı, bence hayır, boşa para harcamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen bence hiç konuşma oynayan kadro u 21 de bile sonuncu olur
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (6 yıl önce)
    İş bilmez bir yönetim var yeni malatyaspor'da yazık oysa ki süper lige çıkmak bir bilseniz ne zor iş,ne büyük nimet ama maalesef idrak halinde olmayan bir yönetin var yeni malatyaspor'da !! Bu sene ne olacak diye düşünmesin kimse bu takım düşecek bu sene,Giden oyuncular var evet geçen sene takıma yaramayan oyuncular vardı gönderilebilir sorun yok ama transfer yapmayıp yerlerine alternatif kadro yapamayana süper lig gibi bir yerde gülerler nereye gidersiniz gidin,kime sorarsanız sorun gülerler !
    0
    0
    Yanıtla
  • EREN (6 yıl önce)
    Erol hoca saç baş yoluyor ancak Erol hoca kalitesini aldığı ücreti arttırmak için yaptıği bizans oyunu vardı lig sonunda maaşinada zam yaptırdi transfer derdinde olmayan bir yönetim var yetersiz hemde çok yetersiz bir yönetim futbolcu alınamamasının nedeni bence şu peşinat verecek parası dahi olmayan bir yönetim var kadro en düşük kalite de kadro superlig in EROL BULUT DA KAÇACAKTIR BİR KAÇ HAFTAYAA
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin gür (6 yıl önce)
    Erol bulut da ertuğrul sağlam gibi en fazla 3 4 hafta dayanır bu yönetime ertuğrul a küfür. Edenler şimdi anladınızmı bu yönetimle olmayacağını kadro geçen yıldan da kötü inanılmaz derece de kalitesizz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    Yeni alınan ömer şişmanoğlu da sakatlanmış adam zaten geçen yıl hep sakattı müzmin sakat transfer yapacaz diyorlar da ne zaman yapacaksınız bu uşi yapamıyorsun sayın adil gevrek ve yönetimi artık istifa edin fikstür çok kötü ilk 6 maçta puan dahi alınamaz en kötü en kalitesiz kadro.yenimalatyaspor da
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (6 yıl önce)
    Şimdiden söylüyorum maçı izledim bu takım resmen kabak tadı verdi bu yönetim derhal ve hemen istifa etmeli. Bu kadar beceriksiz olunamaz kadro felaket derece kötü yok sadık galatasaray istiyor yok azubuike yi galatasaray istiyor vs diyorlar bu isimler ptt 1.lig oynayacak kalite de değiller bırakın artık kendizi kandırmayı bu takımın bir scout ekibi izleme komitesi yok ya da varsa da bir işe yaramıyor takıma gelen kimse yok giden çok bu iş böyle gitmez azerbaycan ın orta sıra takımı bile bize fark atıyor bu takım ptt 1.lig de oynasın yine ligden düşer gelecek yıl ptt1.lig de adil gevrek e şimdiden başarılar dilerimm
    0
    0
    Yanıtla