SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Antalya Kampı Sürüyor

0
Güncellendi - 2021-03-29 16:30:05
Yeni Malatyaspor'un Antalya Kampı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, lige milli maçlar nedeniyle verilen ara kapsamında Çarşamba günü başladığı Antalya kampını sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan sarı siyahlı takımda, teknik direktör İrfan Buz, takımın bütün eksiklerini giderip, ligde kalan hafları iyi geçirmek istiyor.   

Ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan ve oynadığı 9 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp çalışması yaparak değerlendiriyor.     

24 Mart itibariyle Antalya’da toplanan sarı siyahlılar, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor.   

Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan maçta takımının başında ilk kez sahaya çıkan teknik direktör İrfan Buz, bu maçta özellikle takımın eksiklerini tespit ederken, kamp çalışmalarında da bu eksiklerin üzerinde duruyor. Buz, kendi oyun sistemi ve taktik anlayışını oturtmak amacıyla futbolcularıyla yakından ilgileniyor.  

GALİP GELEMEME SERİSİNİ BAŞAKŞEHİR MAÇIYLA NOKTALAMAK İSTİYORLAR 

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında yaşadığı sıkıntının aynısını 2020-2021 sezonunda da yaşıyor. Geride kalan sezonunu ikinci yarısında 12 hafta galibiyet yüzü göremeyen sarı siyahlılar, bu sezonda ise 9 maçtır hanesine 3 puan yazdıramadı.     

Lig’de bu sezonun ilk yarısında 27 puan toplayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda hanesine 5 puan yazdırabildi. Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 maçta galibiyet alamayan, toplamda ise 10 maçtır galip gelemeyen sarı siyahlı takım, ligde oynadığı 29 maçta 7 galibiyet, 11 beraberlik, 11 mağlubiyet yaşadı.     

Geride kalan sezon ikinci yarıda aldığı istikrarsız sonuçların ardından küme düşen ancak Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) pandemi nedeniyle ligden düşmeyi kaldırmasıyla birlikte bu sezonda Süper Lig’de yoluna devam eden Yeni Malatyaspor, bu sezonun ikinci yarısında da aynı sıkıntıyı yaşıyor.   

Evinde oynadığı son Gaziantep Futbol Kulübü maçında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan sarı siyahlılar, 10 maçlık galip gelememe serisini Medipol Başakşehir maçıyla sonlandırmanın hesaplarını yapıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malatya (3 yıl önce)
    Hocam oyuncular basak sehir macindan 3 puan alirsaniz ligde kaliriz sizler guveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Sıfır çeker Malatyaya dönersiniz.
    0
    0
    Yanıtla