SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Öğretim Yılı Trafik Önlemleri Görüşüldü

0
Güncellendi - 2019-09-06 04:25:16
Yeni Öğretim Yılı Trafik Önlemleri Görüşüldü
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş başkanlığında 2019-2020 eğitim öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri konulu toplantı düzenlendi.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı süresince öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında ulaşımlarını sağlamak amacıyla 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri konulu İçişleri Bakanlığı talimatları doğrultusunda İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Karayolları 81. Şube Şefi Erkan Erkmen, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Şevket Keskin ve İlgili kurum amirlerinin katıldığı toplantıda; 09 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olan 2019-2020 eğitim-öğretim yılını, çocuk ve gençlerin huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için kararlar alındı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında alınacak Trafik Tedbirleri kapsamında; İl merkezinde bulunan 104 okul önünde ve 74 noktada, yeterli personel ile trafik tedbirleri alınması, İlçe merkezlerinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ilçe birimleri tarafından tedbirlerin alınması, Servis şoförlerine, rehber personele, veliler ve öğrencilere verilecek bilgilendirme eğitim faaliyetleri ile servis araçları ve servis şoförleriyle, okul önleri ve çevrelerinde yapılacak denetim faaliyetleri ve alınacak diğer ilave tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ugur (5 yıl önce)
    Gün için de saat 2 ile 5 arası avm dörtyol caddesin de uzun kuyruklar oluşuyor trafik kitleniyor yarın okullar açıldığı zaman orası daha beter olacak neden malatya medyası bunu haber yapıp gündeme getirmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (5 yıl önce)
    Minibüslerin son durağı çarşı içerisinden çıkarilsın. Mesela Koyunoğlu minibüsünün son durağı Koyunoglunda olmalı. Eski bugday pazarinda minibus son duragi olur mu? Çarşının en kalabalık yerinde bakircilar çarşısinda minibus son durağı olmaz..Eskiden son duraklarda toplanirlardı. Kim değiştirdi? Neden değiştirdi? Saçma sapan bir uygulama.
    0
    0
    Yanıtla