SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezonun Büyüsü Bozuldu

0
Güncellendi - 2018-09-03 00:37:46
Yeni Sezonun Büyüsü Bozuldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde bu sezon ilk mağlubiyetini Atiker Konyaspor karşısında aldı.

Sezona iyi başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe’yi 3-1, evinde ise Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etmiş, üçüncü hafta ise deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalmıştı. Ligin dördüncü haftasında sahasında Atiker Konyaspor’u ağırlayan sarı kırmızılılar, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak, ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

BÜYÜ BOZULDU

Geçen sezon Süper Lig’de ilk kez mücadele etmesine karşın ligi 10.sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, özellikle iç saha maçlarında aldığı iyi sonuçlarla adından söz ettirmişti. Galatasaray ve Trabzonspor’u sahasında yenen, Beşiktaş ile berabere kalan sarı kırmızılılar, iç sahadaki başarısını bu sezonda sürdürmek istese de büyü Atiker Konyaspor karşılaşmasında bozuldu.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında ağırladığı Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor, iç saha maçlarındaki başarılı performansına bir yenisini eklese de Atiker Konyaspor’a 1-0 mağlup olarak seriyi sürdüremedi.

Sarı kırmızılılar, son 11 iç saha maçında 6 kez galip gelirken, 3 karşılaşmada berabere kaldı, 2 kez kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor, son 11 iç saha maçında geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’ye 2-0, bu sezon ise Atiker Konyaspor’a 1-0 mağlup olurken; Galatasaray, Demir Grup Sivasspor, Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği, Kayserispor karşılaşmalarını kazanmıştı. Sarı kırmızılılar, bu sezon iç sahada oynadığı ilk karşılaşmada Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek, iç sahadaki iyi performansını sürdürmüş oldu. Sarı kırmızılılar, sahasında Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor ve Akhisaspor ile berabere kalmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız