SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplandı

0
Güncellendi - 2017-02-08 17:46:33
Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Başkan Vekili Ramazan Yakıcı başkanlığında toplanarak Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin bazıları ilgili komisyon raporları doğrultusunda karara bağlanırken bazıları da ertelendi.  CHP Grubunun geçtiğimiz ay verdiği önerge doğrultusunda Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki Filiz Sokağın ismi ‘Özgecan Aslan’ olarak değiştirilirken, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü aracın patlatılması neticesinde yaşanan terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Yusuf Kenan Mutlu’nun ismini Tecde Mahallesi Nine Sokak’ta bulunan park alanına verilmesini kararlaştırdı.

Ayrıca 20 Ocak 2017 tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Cengiz Karabulut’un isminin Şeyhbayram Mahallesi Kadirşinas Caddesi Beşevler Sitesi arka kısmında yapımı devam eden Park ve Sosyal Tesislere verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Yeşeren Tohumla Projesine ortak olundu

Yeşilyurt İlçe sınırlarında bulunan Cami ve Kuran kurslarında gerçekleştirilen Kuran kurslarına katılım sağlayamayan dezavantajlı çocukların katılımlarını teşvik etmek, onların kişisel ve ahlaki gelişimlerini destekleyerek, toplumsal değerlerimizi öğrenmelerine, sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimlerinin yanı sıra iyi alışkanlık kazandırmak amacıyla Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Müftülüğü işbirliğiyle “Yeşeren Tohumlar” adı altında düzenlenecek projenin desteklenmesi meclis tarafından onaylandı.

 Özel Kalem Müdürlüğü’ne atama

Meclis toplantısında Adem Bedir Ergül’ün Yeşilyurt Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne atandığı bilgisi meclis üyelerine verildi.

 Parklar ve sokağa yeni isimler

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü aracın patlatılması neticesinde yaşanan terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Yusuf Kenan Mutlu’nun ismini Tecde Mahallesi Nine Sokak’ta bulunan park alanına, 20 Ocak 2017 tarihinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Cengiz Karabulut’un isminin Şeyhbayram Mahallesi Kadirşinas Caddesi Beşevler Sitesi arka kısmında yapımı devam eden Park ve Sosyal Tesislere, Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki Filiz Sokağa “Özgecan Aslan” isminin verilmesi kararlaştırıldı.

.Yeşilyurt Belediye Meclisinin Mart Ayı Olağan Toplantısı 7 Mart 2017 Salı günü saat 14.00’de Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • halil (7 yıl önce)
    özel kalem müdürü değiştirildimi anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    cidden komedi tıkış tıkış bir salon ve bu salonda çıkacak önemli kararlar bence belediye bile meclisini önemsemiyor. malatyada millete bilinçli burun sürtmeler yapılıyor bence. başkan ve ekibi sadece değil siyasi aktörlerin hepsinde sıkıntı var yollar kaldırımları yapıp şimdi yeniden darmadağın eden aynı başkanın yediği haktır. bu necip millet böyle israfları haketmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozturk Murat (7 yıl önce)
    Adam gibi Adam Adem bey hayirli olsun yeni goreviniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Avci (7 yıl önce)
    Belediye yetkilileri Karakavak mah.aksam hava kirliliginden disari cikmak imkansiz.Astim hastalari kalp hasstalari disari cikamiyor nefes alamiyor alan da hastanelik oluyor.Baskan veya yetkililer bir aksam soyle bir dolassalar farkina varirlar.Resmen zehir teneffus ediyoruz.Bilgilerinize.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini agirlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (7 yıl önce)
    başkan ve meçlis üyeleri yeşiltepede 5 aydır gece 12. de sular kesilip sabah 7 de geliyor orada el kaldırmayla sular gelmiyor şikayet etmediğim yer kalmadı insaf yahu
    0
    0
    Yanıtla
  • reel (7 yıl önce)
    kabul edenler, herkes ellerini kaldırır ama kımse sorgulamaz, indir kaldır dan baska bısey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Sayın başkan meclis üyeleri İnönü mahallesi Cihangir sokakta oturuyorum sular akmıyor Malatya yapacağınız en iyi hizmet malatyayi susuz birakmamaniz bizi bu su sorunundan İstanbul'un su surununu çözen sayın bakanım Veysel Eroğlu kurtarır Malatyalı yöneticilerden umudumu kesmiş durumdayım.
    0
    0
    Yanıtla