SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tasarrufla Ek Gelir Sağlıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-08-18 02:37:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş, mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 10 adet aracı tasarruf tedbirleri kapsamında 27 Ağustos 2019 Salı günü yapılacak ihalede satışa çıkartacaklarını açıkladı.

“TASARRUF TEDBİRLERİMİZ İLE BELEDİYEMİZE EK GELİR SAĞLIYORUZ”

Tasarruf tedbirleri uygulaması kapsamında; harcamaların düşürülmesi ile birlikte Yeşilyurt Belediyesine gelir getirici işlemlere hız verdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş, “ Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın talimatları neticesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra bir takım tasarruf tedbir paketleri uygulamaya başladık.  Temel hizmet felsefemiz;  ihtiyaçların uygun şartlarla ve zamanında karşılanması, kamu kaynaklarının verimli kullanılmasıdır.  Belediyemiz envanterine kayıtlı olan ve yapılan çalışmalar neticesinde ihtiyaç fazlası olduğu tespit edilen 10 adet aracımızı 09.07.2019 tarih ve 296 sayılı Belediye Encümen kararı ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili maddesi uyarınca satışına karar verdik. Mülkiyeti Belediyemize ait 10 adet aracın satış ihalesini 27.08.2019 Salı günü saat 11:00 de Belediyemiz Encümen Salonunda yapacağız. İhaleye katılımcı olmak isteyenlerin Karakavak Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No.127 C Blok Yeşilyurt/MALATYA adresinde bulunan Yeşilyurt Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ihale birimine müracaat etmeleri ve ihale dokümanını satın almaları gerekmektedir.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Üveys (4 yıl önce)
    Seçimden öncede başkan aynı kişi değilmiydi? Sanki yeni gelmişlerde öncekilerin yanlışlarını düzeltiyorlar gibi satış yapıyorlar. Bu halkı geri zekalı mı zannediyorlar. Ama inanan varsa bu sıfatı da hak eder diye düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    yeşilyur belediye başkanı değiştide bizimmi haberimiz olmadı.Tasarruf içinmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Anlayamadigim savurganca harcayıp sonra tasarruf yapmak nasıl geliyor aklınıza çok zevkisiniz maşallah . Malatya'da moda oldu belediyelerde tasarruf beddua etmeyelimde. daha önce aklınız nerdeydi halkın parasını yersiniz sonrada otobüse zam, ekmeğe zam, hizmete zam. Milletin gözünü boyamak için tasarruf hepsini yapan sizsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (4 yıl önce)
    Tasarruf tedbirleri ile Belediyeye ek gelir sağlanıyormuş.Bilmeyen de inanır.Ne tasarrufu be? O resimde görülen bina ve yanındaki diğer bina yıllar önce Malatya Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü ve sonradan da Malatya İl Özel İdaresi binası olarak kullanılıyordu. O binada 30 yıla yakın çalıştım.Bina, ufak tefek badana boya gibi onarımlarla hizmet vermeye devam ediyordu.Özel İdare’nin tüzel kişiliği sona erince bina önce MASKİ’ye sonrasında da Yeşilyurt Belediyesi’ne devr edildi. Binanın her iki devir aşamasında, adeta binanın iç ve dış duvarları hariç her taraf sökülerek yeniden yapıldı.Duvarlara cam kaplamalar. cam döner kapılar, özel odalar, sekreter odaları, klimalar, özel döşemeler, tümden yenilenen büro malzemeleri, akşamları projektörlerle aydınlatılan dış cephe duvarları v.s. daha akla gelmeyen nice şeyler.Yani bu binaya ve yanındaki diğer binaya ne olmuştu da böyle şatafatlı bir harcamaya gerek duydular? Köy Hizmetleri ve Özel İdare personeli o binalarda çalışırken verimli olmuyorlar mıydı? O şatafata harcanan para ile rahatlıkla daha ucuza yeni binalar yapılırdı. Bir gece o binaların yanında geçerken, projektörlerle binanın dış duvarının aydınlatmasını gördüm. Şaştım kaldım.Aman yarabbi bu ne aydınlatmaydı? Kim bilir her gece kaç kW elektrik bu aydınlatmaya gidiyordu.Yne bir gün eski bir şube müdürü arkadaşı ziyarete gittim.Odanın içersinindeki büro malzemesini (masa, koltuk v.s.) görünce herhalde yanlışlıkla Vali beyin odasına geldim diye düşünmekten kendimi alamadım.Bir şube müdürünün odası böyle ise kim bilir başkan yardımcılarının ve başkanın odası nasıldı? Şimdi de tasarruftan dem vuruluyor.Geçin bunları.Şu sıralarda Belediyelerde tasarruf gündem de ya.Bunların ki dostlar alışverişte görsün misali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (4 yıl önce)
    Tasarruf yapılacaksa bu 20 25 yaşındaki kartal opel marka hurda araçları 10 15bine satmayla olmaz. Önce vitoyu satarsın sonra müdürler den focuslara alırsın. Bayramda başkan yardımcıları makam arabalarıyla tatile gitmez işte o zaman tasarruf olur.
    0
    0
    Yanıtla