SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeterince Konuştum, Ben de Sizin Gibi Bekliyorum!"

0
Güncellendi - 2019-01-16 20:32:02
A- A+ PAYLAŞ

"SAVAŞI SÜRDÜRECEĞİM, BU DA MAYIS'IN SONUNA KADAR!.." Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer konusunda, "Transferle ilgili fazla bir şey söyleme istemiyorum. Bugüne kadar yeterince konuştum. Açıklamalarımın da içeriği belli. Verdiğim raporda belli. O yüzden ben de sizin gibi, bir taraftar gibi, herkes gibi bekliyorum. O konuları transfer komitemiz ve başkanımızla görüşmeniz daha iyi olur" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, Antalya'da gerçekleştirilen devre arası kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini ifade etti.

Bulut, 10 günlük bir kamp dönemi geçirdiklerini anımsatarak, "Devre arası kamp çalışmalarımız kapsamında iki hazırlık maçı oynadık. Hazırlık maçlarında da eksikliklerimizi gördük. Neyi daha eksik yaptığımız durumları görmüş olduk. Her iki hazırlık maçının da olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Bir iki tane ufak sakatlıklarımız oldu. Mustafa Akbaş, Rahman Buğra Çağıran ve Eren Tozlu sakatlandı. Maalesef Adem Büyük de sakatlandı. Saha şartları uygun olmadığından dolayı suni çimde antrenman yapmak zorunda kaldık. Adem orada bileğini burktu, doktorun raporuna göre 5-6 hafta aramızdan ayrı kalacak. Yapacak bir şey yok. Şuan bunlarla mücadele etmek zorundayız. Maçlara 11 kişi çıkabiliyorsak iyi, çıkıp o arkadaşlarımızla mücadelemizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Transferle ilgili fazla konuşmak istemediğini dile getiren Bulut, "İki önemli futbolcumuzu satmış olduk. O transferlerden de kulübümüz gelir elde etti. Transferle ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bugüne kadar yeterince konuştum. Açıklamalarımın da içeriği belli. Verdiğim raporda belli. O yüzden ben de sizin gibi, bir taraftar gibi, herkes gibi bekliyorum. O konuları transfer komitemiz ve başkanımızla görüşmeniz daha iyi olur. O konuyla ilgili bir şey söyleyemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Bulut, bir gazetecinin, 'Geçtiğimiz günlerde istifa etmeyi düşündüğünüz yönünde haberler çıktı. Bununla ilgili söylemek istediğiniz bir şey var mı?' sorusuna, "Haberi yapan arkadaşa sormanız gerekiyor, ben hala takımımın başındayım. Benim verdiğimiz bir söz var; ne olursa olsun takımımın başında sonuna kadar duracağım. Ekibimle, futbolcularımla birlikte sonuna kadar bu savaşı sürdüreceğim. Bu da Mayıs'ın sonuna kadar" cevabını verdi.

Bulut, ligin ikinci yarısına ilişkin, "Kamp dönemi çok iyi geçti. Genç arkadaşlarımızı gördük. İyi performans gösteren genç arkadaşlarımız oldu. İnşallah o olumlu kamp dönemimizi  maçlarımıza en iyi şekilde yansıtmaya çalışacağız. Yolumuza galip gelerek devam etmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncuların genel durumlarından memnun olduğunu ifade eden Bulut, şunları söyledi:

"Robin Yalçın bize iyi uyum sağladı. Barış'ta üzerine koyarak gidiyor. Son vuruşlarında biraz eksik olsa da pozisyonlara giriyor. Gole yakın oynuyor. Önümüzdeki antrenman ve maçlarda da bunları geliştirip, golleri de atacaktır."

Bulut, Dia'nın yeniden Malatya'ya gelmesiyle ilgili, "O konuyla ilgili yönetime açıklamamı yaptım. Ona göre de davranacaklarını düşünüyorum" yorumunda bulundu.

Bulut, bir gazetecinin, "İlk 11'de sürekli oynayan iki oyuncunuz transfer oldu, yerleri doldu mu?' sorusuna ise "Birinin doldu diğerinin dolmadı henüz. Forvette şuanda yaptığımız bir transfer yok. Defansta Mustafa Akbaş'ı aldık o da maalesef kampta ufak bir sakatlık geçirdi ve dört hafta sonra bizimle birlikte olacak. Şuan durum bu" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Akis (5 yıl önce)
    Sahi haraç meselesi ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    Bana göreüç şey Hocanın kafasını karıştırmıştır.Malatyaspordan soğutmuştur 1-Klüp Tesislerinin Maç öncesi gece yarısı ahlaksızca kurşunlanması 2-Antalyadan kamp dönüşü,Tesis görevlilerinin sorumsuzluğu ve aymazlığı ile Temizlenmemiş antreman sahası,Erol hocanın sentetik sahada çalışmanın riskli olduğunu söyledikten sonra en önemli oyuncumuz Adem Büyüğün sakatlanıp 6 hafta sahalardan uzak kalması. 3-Erol Hocanın özellikle istediği 2 futbolcunun halen transferinin gerçekleşmemiş olması ve geç transfer politikalarının alışkanlık halini alması,bardağı taşıran son damlalar olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.buğra (5 yıl önce)
    mayıs ayında erol bulut gider,irfan buz gelir. görürsünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver Genç (5 yıl önce)
    4.sezona gireceğiz.Değişen hiç bir şey yok.Hep Son anlarda alıyoruz yada vazgeçmek zorunda kalıyoruz..Bu klübün çok borcu yok,Bu yıl giden futbolculardan ve alınan galibiyetlerden oldukça iyi para kazandılar..Hocayı küstürdünüz,,taraftarı küstürdünüz.Neyin peşindesiniz.Anladık klübün geleceğini de düşünüyoruz diyorsunuz ancak şu anda görünen forvet ve kanat oyuncumuz yok.İkinci yarı çok zor geçecek.İlk yarı gibi olmayacak.Klübün ikinci yarıdaki performansını tehlikeye atıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    Bu takımı takım yapan Erol Buluttur.Bu bütçeyle bu ligde 3.sıraya gelmek gerçekten büyük bir başarıdır.Gelen her futbolcuyu sihirbaz gibi takıma monte etmeyi beceren hocamız küstürülmüştür.Mayısa kadar devam edeceğim demesi,bir zaman belirtmesi incindiğinin göstergesidir.Hiç bir futbolcu ve teknik direktör.bu şekilde konuşmaz.O tarih gelsin konuşuruz denir.takımdan ayrılanlar ve sakatlar var.Eksikler çok,İnşallah yönetim bizleri ve hocayı yanıltır.Futbolcuları takıma en kısa zamanda kazandırırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Erol Hoca açık açık sene sonu yokum diyor. Sportif anlamda teknik ekip sayesinde başarı yakalanmış olmasına rağmen vizyonsuz yöneticiler ile yönetim anlamında hala amatör zihniyetle devam edilmekte. Geçen yılda devre arası transferlerde sınıfta kalan yönetim yine sınıfta kalacak görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İBRAHİM (5 yıl önce)
    sevgili erol hocam gecen yıl başladığın bu göreve unutmayınki size güvenen başkan ve yönetim vardı.ancak bu süreç içerisinde bakıyorumda malatyadan gitme planları yavaş yavaş tarafınızca yapılmaya başlamış. sakın öyle bir yanlışlık yapmayın. daha henüz yolun başındasınız. sizin burda uzun yıllar kalıp hem sizin kariyeriniz hemde malatyasporun iyi bir futbol kulubüne dönüşmesi doğaldır. lakin mayıs sonunda gitme kararı almışsınız. bu görüşünüzü cok işi düşünmenizi tavsiye ederim. bazen bir takımda tutan şeyler milyon dolarlık yatırım yapan takımlarda tutmaya bilir. burda size kimse bişey diyen yok. adil gevreğin bu kadar temkinli transef politikası sürdürmesi ekonomik boyutlarla alakalı bişey şu an türkiyede borcu olmayan kulüplerden biriyiz. sizden ricam burda başarılı oldum diye başka yerde başarılı olacağınız anlamına gelmez . bunun türkiyede bircok örneği var . çünkü siz burda istediklerinizi yapabilirsiniz. ama bununda bir zamanı ve maratonu var . ara transferde malum transferler cok kolay olmuyor. saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erol hocaya inandığımız kadar başkanımızıda sever sayarız ama hoca da biraz ayıp ediyor.Türk futbolu çok kötü bir dönem geçiyor.beş büyükler bile transfer yasağı ve bütçe zorluklarıyla kıvranırken biz sanki real Madrid ya da Barcelona muameleri yaparak yönetimede haksızlık etmemeli.şartlar ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • nuri (5 yıl önce)
    Kulüp binasına silahlı saldırıdan dolayı etkilenmiş olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (5 yıl önce)
    Arkadaşlar ben bir yeni malatyaspor taraftarı olarak erol hoca cok güzel açıklamada bulunmuş eğerki malatyaspor kötü futbol sergiler yenilgi yaşarsa ben bunu erol hocamızdan değilde yönetimden bilirim. Koskoca lig 3. Bir takımız sadece 3 oyuncu geldi ben bilmiyorum yönetim neden transfer için son dakikayı bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (5 yıl önce)
    Yönetim sen uyu, 2. yarı düşüşe geçeriz. Zaten yönetim aman param gitmesin, ligden düşmeyeyim bana yeter mantığında. Taraftar da bu yüzden maça gitmiyo
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    adam açık açık sezon sonu gideceğim demiş. bence haklı da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Karakteri - kişiliği oyunculari ile olan bagi ile disiplini ile takimin buralara gelmesini saglayan erol buluta bir malatyali olarak tsk ediyorum. Sonunua kadar haklisin hocam her transfer doneminde ayni nakarat insanlari bu kadar sinir etmenin geregi varmi adam basbas agiriyor transfer diye gec kaldik diye yeter artik rapor dogrultusunda alacaksaniz alin almayacaksaniz almayacagiz denilsinde herkes onunu gorsun bu nasil transfer anlayışı
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (5 yıl önce)
    hocamız çok sitemli konuşmuş. istediği transferlerin çok uzadığını düşünürsek, hoca istifayı aklından geçirdimi acaba diye bir soru da aklımızda kalmıyor değil yani. ama sağlık olsun yönetime sonuna kadar güveniyoruz. lig başlarken, devreyi 3. sırada bitireceğimizi hayal bile etmedik. büyük takımları altımıza almışız. ligi ortalarda bitirmemiz bile bizim için başarıdır. şu anda süper ligde az bir borcu olan, ve maddi sıkıntısı olmayan takımlardan biriyiz. onun için kimse takıma küsmesin. adil başkanımıza ve yönetime güveniyoruz. Malatya için en doğru olanı yapacaklarına da inanıyoruz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Ali Ravcı! Ali Ravcı??? Ali Ravcı. ........
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazarbey (5 yıl önce)
    Hocam bizim Başkan böyle anla yapacak birsey yok.Ona kimse git En iyi futbolcuyu al demiyor ama o beklemekten yana şansını kullanıp başkaları tarafından önerilen futbolcuları bekliyor. İşte kanıtı. ..dia....Perera. ..gibi....2.ligde oynayıp koşan ve bana göre kalsa dia ve Perera dan daHa başarılı olacağına inandığım dialibayi arar olduk.hayırlısı yeni sezonda kesin olmayacağını biliyor ve Allah yolunu açık etsin diyorum.Yaşattığı sevinçli gunler için teşekkürler hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah senin de yolunu açık etsin.Transfer dönemi 30 ocağa kadar devam ediyor.Kendince Hocaya gaz verdiğini düşünen bir yabancısın.
    0
    0
    Yanıtla