SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yetki Belgesi Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından, Malatya'daki 4 kurum ve kişiye Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Yetki Belgesi verildi.

Tarım İl Müdürlüğü tarafından verilen bilgide, "İlimizdeki çiftçilerimizin tarımsal faaliyetlerini daha teknik yürütebilmesi için Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmeti verebilecek, bakanlığımıza müracaat edip yetki belgesi alan kurum, kuruluş ve kişiler şunlardır: Malatya İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisi Nadir Koşar ve Boran Mühendislik Ltd.Şti" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam