SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım, Hekimhan'da CHP'den Aday Adayı Oldu

Yıldırım, Hekimhan'da CHP'den Aday Adayı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Hasançelebi'nin eski belediye başkanlarından Mehmet Şerif Yıldırım (fotoğrafta soldaki), beraberindeki kalabalık bir topluluk ile birlikte CHP Hekimhan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu’ya teslim etti.

Mehmet Şerif Yıldırım, “Hasançelebi'de aralıksız 4 dönem, 20 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bu süreçte ve sonrasında temsil makamında olmanın sorumluluğu ve ciddiyetiyle işimi iyi yaptım. Hiçbir zaman seçilmişliğin şımarıklığında olmadım.   2014 yılında belde belediyeleri kapatıldı valizimi alıp gitmedim, sizleri, Hekimhan’ı terk etmedim. Davet edildiğimde mutluluğunuzu paylaşarak düğünlerinizde, duyduğumda acınızı paylaşmak üzere cenazelerinizde hep yanınızda, hep sizlerle oldum. Merkezi, beldeleri ve köylerini iyi tanırım. Belediye başkanlığım döneminde kazandığım tecrübe, bilgi ve birikimimle Hekimhan coğrafyasının sorunlarını ve çözümünün de nasıl olacağını iyi bilirim. O nedenle Hekimhan Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Aday olmak ve seçim kazanmak uğruna her yolu mubah sayanlardan olmayacağım. Sizlere şeffaf, katılımcı, demokratik, yalansız riyasız bir yönetim vaat ediyorum” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ahmet4462 (5 ay önce)
    mehmet başkana başarılar diliyorum kazanırsa çok güzel işler yapacağına kefilim allah yolunu açık etsin mevcut belediye başaknı ile 4 yıl boşa harcanış oldu umarım yeniden aday etmezler aday olursa chp kaybetmeye mahkum olur
    %84
    %16
    Yanıtla