SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım İçin Tören Yapılacak

Yıldırım İçin Tören Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından tedavi için götürüldüğü Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde vefat eden TCDD 5. Bölge Müdür Yardımcısı Yerhan Yıldırım, bugün toprağa verilecek.

Cumartesi günü kalp damarlarında meydana gelen yırtılma nedeniyle TÖTM'ye götürülen ve buradan da Elazığ'a sevkedilen 50 yaşındaki Yerhan Yıldırım, Pazar günü yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Cenazesi Malatya'ya getirilen 3 çocuk babası, Makine Mühendisi Yerhan Yıldırım için bugün saat 11.00'de TCDD 5. Bölge Müdürlüğü önünde bir tören düzenleneceği belirtildi. Cenazenin daha sonra Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız