SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yıldıztepe'de Silahlı Kavga, 1 Kişi Vuruldu

0
Güncellendi - 2019-02-01 02:32:21
Yıldıztepe'de Silahlı Kavga, 1 Kişi Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

GECE BOYU SİLAHLI SALDIRILAR!.. Yıldıztepe'de gece yarısı meydana gelen silahlı kavgada açılan ateş sonucu 1 kişi yaralanırken, saldırgan kaçtı. Bu arada, gece yarısından sonra da Dabakhane Mahallesi ve Fahri Kayahan Bulvarı'nda silahlı saldırılar meydana geldi.

BİR KİŞİ VURULDU..

Olay,Yıldıztepe Mahallesi Çöşnük Kavşağı yakınında saat 23.15 sıralarında  meydana geldi. Yıldıztepe Mahallesi Yeşilçam Caddesi mevkiinde M.G. ile henüz ismi öğrenilemeyen arkadaşı arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen olayda M.G. açılan ateş sonucunda bacağında yaralandı.

M.G.'yi silahla yaralayan şüpheli şahıs olay yerinden kaçarken yaralı M.G. bölgede sefer yapan bir halk otobüsünü durdurarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri M.G.'yi silahla yaraladıktan sonra kayıplara karışan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

TAKSİ DURAĞINA SİLAHLI SALDIRI..

Bu arada, saat 01.30 sıralarında da Dabakhane Mahallesi Turgut Temelli Caddesi alt kavşağında, bir taksi yazıhanesine yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda can kaybı olmazken, saldırgan ya da saldırganlar bir otoyla olay yerinden kaçtılar.

Bu olaydan 15 dakika önce de Özalper Mahallesi'nde bir araçtan ateş edildiği ihbarı üzerine bildirilen yere giden polis ekipleri, herhangi bir bulguya rastlayamadılar.

OTOMOBİLDEN OTOMOBİLE ATEŞ AÇILDI..

Diğer yandan saat 02.45 sıralarında da Fahri Kayahan Bulvarı Nikah Sarayı civarında hareket halindeki bir otoya, iki ayrı otodan silahlı saldırıda bulunulduğu bildirildi.

Bu olayda da can kaybı olmazken, ön tarafından 2 isabet alan otodaki 3 kişi  polis merkezine sığındılar ve olayı bildirdiler.

Şahısların ifadesi üzerine, 2 ayrı araçtaki saldırganların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ramazan (5 yıl önce)
    vali nezaman çıkıp esnafı denetler halkla iç içe olur ozaman ancak haberi olur bu olaylardan.şehir tepedekiyle alakalıdır.malatya malesef valilerden yana şanssız olmuştur.içerde oturmayla olmuyo işte
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (5 yıl önce)
    Canim memleketim yaşanmayacak sehir oldu gitti toz pembe bakmayin artik huzur muzur yok memleketi batirdilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Güney (5 yıl önce)
    Yapılacak en mantıklı şey bu haberi kopyalayıp bimer ve cimer iletişim merkezine Mail atmak bu emniyetin bi denetlemeleri lazım Malatya’da bu gidişle çeteleşmeler çoğalır iç işleri bakanlığı bu olaylardan haberdar edilmesi lazım Malatya’yı huzurlu bir şehir haline getirmek için duyarsız kalmamak lazım üst makam ve mercilere bir vatandaşlık görevi olarak görmemiz lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Gol GOL (5 yıl önce)
    Memlekete izin gelmeye korkar olduk ne bu ya sanki dersin malatya silahlı talim yeri silahı eline alan sıkıyor çete haraç sanki italyan mafyası bunlar kolay yoldan silahla tehditle kazanç elde etmek esnafı korku salmış çıt çıkmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete Karayel (5 yıl önce)
    silah sıkmayı delikanlılık sananlarla dolu ortalık
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)
    şehir aynı gece savaş yerine dönmüş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (5 yıl önce)
    İşte bunlar son zamanlarda Malatya'da türeyen haraççılar ,hapçılar çeteler.Biri bunlara ne zaman dur diyecek bilmiyoruz.Gerçi dur demeye gerek yok , hani Malatya huzur şehri ya ondan.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    MALATYA HUZURLU KENT ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Bir vekilimizin dediği gibi Malatya en huzurlu şehirlerimizden biri (!) . Hangi şehirde bir gecede bu kadar olay olmuştur merak ediyorum. Siz milletle dalga geçiyorsunuz ama millet bir uyanırsa sizi çok kötü yapar.
    0
    0
    Yanıtla