SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Y.Malatyapor'da Adem Büyük'le Yollar Ayrıldı

Y.Malatyapor'da Adem Büyük'le Yollar Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübü'nde, takım kaptanlığının yanı sıra, Marius Sumudica'nın teknik direktörlükten ayrılmasının ardından 'Futbol Sorumlusu' sıfatıyla teknik sorumluluğu da üstlenen Adem Büyük ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Sivasspor, Anlatyaspor ve son olarak Gaziantep FK ile oynanan maçlarda 'teknik sorumlu' olarak takımın başında sahaya çıkan Adem Büyük'le ilgili olarak gelişen sürpriz durum, kulübün resmi sosyal medya hesabından, "Kulübümüzde futbolcu ve Futbol Sorumlusu olarak görev yapan Adem Büyük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız."açıklamasıyla duyuruldu.

Adem Büyük'ün ara transferde Göztepe'ye gideceği konuşulmuş, ancak bu transfer gerçekleşmediği gibi, Sumudica'nın ayrılmasından sonra Büyük teknik sorumluluğu da üstlenmişti. Yeni Malatyasporlu futbolcuların alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Antalya maçı öncesi geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günleri antrenmana çıkmamalarından sonra, Cumartesi günkü Antalya maçının başlangıcında yaptıkları yarım dakika hareketsiz kalarak protesto eylemine, Adem Büyük ve teknik kadro ile yedek oyuncular, saha kenarında dizilerek katılmışlardı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Takımda bulunan tüm futbolcular %100 haklıdır.Düşünebiliyormusunuz ,Adem büyük istese küme düşeceği belli olan bu klüpden ayrılır ve süper ligden çok kolay teklif alabilir,şu anda bir takımda oynuyor olabilirdi.Ama o Malatyasporu tercih etti.En basit bir örnek , göztepeden gelen teklifi bile kabul etmedi.(Üstelik eşide izmirli )Bütün bunlara rağmen Ademe de yanlış yapıldı.Adem büyük de dayanamıyarak tek taraflı istifa etti.Futbolcu paralarını ödemeyen,Takım kaptanına ,yeni atadığı aynı zamanda takımı sırtlamış bir oyuncuya bunları reva gören bir anlayıştan başka ne beklenebilir?Birde hiç anlıyamadığım bir konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum.Elin yabancılarına kalkıp bu arma için oyna!,şehir için oyna! gibi saçma sapan anlamsız,mantıksız yorum yapanlar bu oyuncular bedava oynamak için buraya gelmediler.Bunlar buraya para kazanmak,geçimlerini sağlamak üzere bir sözleşme ile geldiler.Adam parasız niçin oynasın?Velhasıl Malatyaspor klübü bu kadar rezaleti bir arada Türkiyeye gösteren,Klübü istismar eden,taraftarının aklıyla alay eden,Bildiğimiz tüm doğruları yok eden böyle bir yönetim görmedi.Göremez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Herkesle yolları ayırdım ama nedense esas yolları ilk ayırmamız gerekin GEVREKLE bir türlü yolları ayırmadı o yüzden bu haldeyiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Darısı Sadık,Hafez ve Mustafanın başına.Aslında sezon başında gerekli budama yapılıp,aklıbaşında transferler yapılsaydı sonumuz böyle olmazdı.Tetteh bile gönderilmeli.nasıl olsa sahada gören yok.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • YILMAZ KONAKÇI (2 yıl önce)
    Gemiyi İlk terk eden KAPTAN oldu, Vefa gerçekten İstanbul'da bir semt adıymış.... kalan canlar bizimdir, haydi hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • yms'li (2 yıl önce)
    gecen macta eskihallac bilerek dustu golu atmasin diye o macta son dakikalarda corner atisi rakip takimin eline degdi penaltimiz gene verilmedi oyle gorunuyorki malatyasporun kaderi yazilmis dusurmek icin ellerinden geleni yaptilar..sumudicanin en son aldigi oyuncular cok iyi takim icin sadece onlar ellerinden geleni yaptilar simdi serbest kaldilar yonetim yok antrenor yok bende gene bir umit var bu yeni oyuncular biraz direnseler tehlikeyi atlatabiliriz insallah oyle olur.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Adem yıllarca herşeye rağmen Malatyamıza hizmet etti, bir teşekkür bile çok görülmüş, bu durum Ademi küçültmez gözümüzde her zaman büyüksün emeklerin için teşekkürler Adem Büyük, bu duruma gelinmesinde kim suçlu ise Allah müstehakını versin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Adil başkan sen gel oyna satılacak bir kaç top biraz forma kocaman takımda yediğimiz goller bir de her hafta yenilgiler o da gurursuz Malatya düşmanı gevrek gevrek dolaşan yaratığa htıra olsun
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kaptan yolun açık olsun sezon başında bir çok kulübü tercih etme durumun varken malatyasporu tercih ettiniz ama önceki sezon küme dustugumuzde bu kulübün nasıl yönetildiğini bilmeniz lazımdı ,gelirlerine göre harcama yapan araştırarak transfer yapan bir kulüp yönetimi olsa kesinlikle bu durumda olmazdık.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hilal (2 yıl önce)
    Adil gevreği ukrayna ya gönderin nukta
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Eleştiri hakkınızı kullanabilirsiniz fakat bir insanın aksanı ile alay etmek hiç hoş değil..
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Kendisini bütün kamuoyunun önünde küçük düşürmüş ve başarısız olmuştur aksan artı beceriksiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Hakan Çalışkan hoca göreve lütfen.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • remezan (2 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Tabi para kalmadı hocada bulunmuyor hakan,mustafa,hayati Malatya teknik adamların kapısını çalarsiniz.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    yönetim takımı artık kendi haline bıraktı.bu hafta maça,malzemeci ile çıkarlarsa hiç şaşmam.güle güle malatya.hoş geldin 1.lig
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Keşke 1.lig olsa şu anda bile 85 trinyonluk UEFA'YA alacak başvurusu var birde mevcut oyuncular UEFA ve TFF'ye başvuracaklar transfer yasağı gelecek ve hızla Malatya amatöre gideceğiz göz göre göre kulübü batıran beyefendi Haziran'da genel kuruldaki kendi yazdığı delegeleri tarafından aklanip paklanacak çantasını alacak ilk tarifeli uçakla şehirden ayrılacak Malatya'da bizi inşallah düşmezse Yeşilyurt belediye sporla başbaşa bırakacak 2006 da olan 16 yıl sonra tekerrür edecek tekrar toparlanmak yıllar alacak taze malatyasporu 1.lige çıkardığımız da ver elini İstanbul diyerekten başkan arayacağız,halbuki bizim başkanımız hergun yüz yüze geleceğimiz Malatya'da ikamet eden birisi olmaliki yanlış yapmaktan uzak dursun.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Ah Adil ah malatyayı sirke çevirdin.Birgunde uyandığımda Malatyasporda Adil Gevrek ile yollar ayrıldı diye bir haber okumak bize ne zaman nasip olacak.Bu siyasiler ve stk'larla çok zor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Adil gevrek sen ne biçim bir insansın koca şehri kendine küstürdün t koca kulübü kapanma noktasına getirdin yarın bırakıp gidecem ama yüzbinlerce malatyalının ahını aldın varsa hakkım HARAM olsun.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Her maçı 3 bin kişi ile oynayan büyük malatyaspor taraftarı))
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Erol (2 yıl önce)
    Adil Gevrek takımı ne hale getirdin. Sürüm sürüm sürünesin.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Biz ne yapabiliriz bilmiyorum ,şehri temsil eden 6 vekilimiz,sayın valimiz ve sayın belediye başkanımız bir araya gelerek , başkanıda bu toplantıya çağırıp kulübün içinde bulunduğu durumu gorusmeliler ve gereğini yapmalıdırlar,
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Başkanın da takımı bilerek küme düşürdü.Sence bunudamı doğru yaptı?Sen anlamasanda yakında neyin doğru neyin yanlış olduğunu herkes anlayacak.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Topçu vatandaş (2 yıl önce)
    Hiç iyi oynatamıdı doru olanı yapmış başgan
    %11
    %89
    Yanıtla
  • Değerli topçu kardeşim bu saatten sonra teknik taktik mi kaldı kulüp dağılmış ortada başkan yok biz hala bu başkana toz kondurmadan oyuncular ve teknik ekibi konuşuyoruz,bu kulübe fatih Terim gelse ne yapabilir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Suç Adem'de değil kesinlikle yönetimdedir. Adem, iyi niyetle takımı kurtarmaya çalışmış ama ortada takıma sahip çıkmayan bir yönetim olmayınca ayrılmak zorunda kalmıştır. Kimse Selahattin başkan başta olmak üzere diğer belediye başkanlarına suç bulmasın zira onlar mevcut yönetime destek vermeyeceklerini, başkanın istifa etmesi gerektiğini 2 yıldır söylüyorlar hatta Selahattin başkan bu sözüne rağmen geçen yıl son maçlarda futbolcuların hesabına para yatırarak takımı son anda ligde tutmuştu. Aslında Adil Gevrek'in gerçek yüzünü ilk gören ve bunu Malatya'ya açıklayan 2 yıl önce Mehmet Fendoğluydu ama kimse onu o zaman dinlemedi. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Tek üzüldüğüm nokta biz daha öncede iki kere küme düştük ama onurumuzla düştük, o zaman da futbolcuların maddi sıkıntısı vardı ama biz onurumuzla son haftada kıl payı düşmüştük, 1990'da son hafta kıl payı düştüğümüz maçın sonunda futbolcularımız Ünal ve Levent başta olmak üzere fenalaşıp hastaneye kaldırılarak düştük, 2006'da hocamız rahmetli Ümit Kayahan ve futbolcularımız maç sonunda hıçkıra hıçkıra ağlaya ağlaya düştük, onlar parayı bir kenara bırakıp önce onur dediler. Bu saatten sonra Hakan Çalışkan hoca gelir mi bilmem ama o ve genç futbolcularla sezonu onurumuzla kapatıp gelecek yılın planları yapılmalıdır. ya da Yılmaz Vural'la süper lige onurumuzla veda edelim. Malatyalının ahı ve bedduasını alanlar iflah olmaz haberiniz ola!!!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Adem büyük geçen yıl tek başına bu takımı sırtladı.Bir teşekkür bile edilmedi.Demekki sadece klüp yönetmemek sorunu yok.Bu klüpde her türlü sorun var.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • İbrahim Çelik (2 yıl önce)
    Bu durumdan ben Malatyalı olarak utanç duyuyorum.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Can Malatya (2 yıl önce)
    Teşekkürler emeğin için. Keşke Adil ilede karşılıklı anlaşıp yollarımızı ayırsak.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • hakan44 (2 yıl önce)
    Sevgili Adem, sana umut bağlayan takım yandı bitti kül oldu... Artık kalsan da bir gitsen de bir....
    %74
    %26
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Gemi batıyor. Herkes kaçıyor. Geminin su aldığının kendisine defalarca söylenmesine rağmen bunu umursamayan kaptanı ise hesap vermiyor, suçu başkalarına atıyor ve nasıl yırtacağının planlarını yapıyor. Bir grup yolcu ise bedava biletle bindikleri geminin kaptanını alkışlamaya devam ediyor.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Bu sefer kesin düştük işte.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • AH ADİL EFENDİ AHHH (2 yıl önce)
    Takım eridikce eriyor tel tel dökülüyor bitiyor Allah seni bildiği gibi yapsın başkan bu nasıl bir ego bu nasıl bir beceriksizlik örneği dünyada eşi benzeri olmayan bir başkan şirketini nasıl yönetiyor acaba bu malatyanın ahı tutar inşallah seni
    %95
    %5
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (2 yıl önce)
    Ademi seversiniz sevmezsiniz o ayrı mesele ama o malatyayı gerçekten çok sevdi eşi çocukları il dışında olmasına rağmen malatyayı bırakmadı Adil efendi koca kulübü bitirdi her şehrin olmak istediği süper ligi biz 3 senedir elimizin tersiyle itiyorduk ve başardık eline sağlık adil gevrek
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kulübümüz tamamen iflas etmiştir.bundan sonra ayağa kalkması mümkün değil.yolun sonu eski malatyasporun yanı olur ancak.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Teşekkür yok, para yok , yok oğlu yok. Senelerdir nice lige erken havlu atan takımlar gördüm, ama maalesef hiçbirinde YMS kadar içler acısı hale gelen takım görmedim. Bakınız Erzurum BB. Adamalara bişekilde her daim sahip çıkıldı. Eyyy Adil Gevrek senin 1 tane sevenin kalsaydı şu memlekette inan ki herşey daha farklı gelişirdi. Bunun bilinci ile zamanında Malatya nın menfaatlerini düşünseydin, en güzel zamanın da o oturduğun mübarek koltuğu devrederdin. Derlerdi ki: "Hay Allah razı olsun Başkan, ne emekler verdinde gittin" Ama şu koltuk sevdası seni de YMS nide bizim psikolojimizi de yerle yeksan etti....
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ekrem (2 yıl önce)
    Hem adamlara para verme, hem de mücadele bekle, kulübü düşürdüğün hale bak Adil efendi! Sen ne zaman kendini kovacaksın merak ediyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hasan (2 yıl önce)
    sanırım 1-2 maç sonra maça çıkacak kimsede kalmayacak. Artık büyük futbol üstadı Adil Gevrek kendisi çıkar oynar.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Henüz iki hafta önce yine buradan yazmıştım Adem Büyük bu takımda durmaz gider diye, yakında bu takımda futbolcuyu bırak malzemeci bile durmaz takım olarakta okey taşı misali hep birden devrilecek Adil efendinin bugün açıklayamadığı borçlanmanın altından kimse kalkamayacak nu durumda takım amatör kümeye kadar düşecek görüşündeyim.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    Düştüğümüzün Tescilidir
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Bir teşekkür bu kadar mı zor? Yıllarca YMS'e hizmet etti. İnsanlar gelir, gider. Ama bu şekilde olmamalı. iyi olmuyor...
    %78
    %22
    Yanıtla