SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Belçikalı Bekle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2018-07-28 01:04:23
YMS Belçikalı Bekle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, sol bek arayışları çerçevesinde rotasını adaya çevirdi. Yönetim, Aly Cissopkho'nun takımdan ayrılmasının ardından sol beke Leeds United'da forma giyen Laurens De Bock'u almak için görüşmelere başladı.

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren yönetim, transfer çalışmalarında görüştüğü isimlere imza attırmak için kolları sıvadı. 4 ya da 5 oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılar, forvet, stoper ve kanat için arayışlarına birde sol bek eklemişti.

Aly Cissokho'nun takımdan ayrılmasının ardından sol bek içinde oyuncu arayışına giren Yeni Malatyaspor yönetimi, aradığını İngiltere'de buldu. Yönetim, Championship'te Leeds United formasını giyen 26 yaşındaki Belçikalı sol bek Laurens De Bock'u kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti.

1,79 metre boyundaki Laurens De Bock, sol bekin yanı sıra stoper mevkiinde de forma giyebiliyor. Leeds United ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan De Bock, daha önce ülkesinde Brügge ve Lokeren'in formalarını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • seyfettinatay (6 yıl önce)
    sercanı alacağınıza futbolu 10 15 yıl önce futbolu bırakmış adamları al ki para vermeyesin. yeni malatyaspor u düşüren ler olmayın bırakın işi bilenler yönetsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Maçların başlamasına bir hafta kaldı halen ilgilenme devam ediyor.Neyin peşindesiniz.Alacaksanız bir an önce alın.Yok kiralarım devre arası alırım demeyin tepe takla uçarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (6 yıl önce)
    Bu sene küme duseriz kesin yazik malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Aslında ilgileniyoruz değilde ilgimizi falan çekti demek istemişlerdir..Mesela benimde Dünya futbol şampiyonasında,fransa milli takımından paul pogba ilgimi çekmişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    SIRADA ÖZIL ARDA VE MESSI VAR ONLARLA DA ILGILENIYORUZ ISINIZ ALLAH KALDI ALLAH KORUSUN INSALLAH BU YILDA LIGDE KALIRIZ BASAKA CAREMIZ KALMADI
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Ve fener maçında kimi seyredeceğiz o stadaa niye gideceğiz forma arma malatyaspor aşkına gidiyoruz bugün itibari ile bu yönetim olduğu sürece stada adım atmayacağım malatyalı olarak bu takıma bunu yapmaya kimsenin hakkı yok yazık ileride borç lqnmqmak için alt lige gidelim neişimiz var süperligde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ata (6 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyespor daha iyi transferler yaptı malatyaspordan,bu adamıda yeşilyurtspor malatyaspordan önce devreye girer ve alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (6 yıl önce)
    Transfer sezonu başladığından beri ilgilendiklerinizi hep birileri aldı.Siz ilgilenin hazır edin başkası alsın.Inaninki kendime kızıyorum hep olumsuz olumsuz düşünüp yorum yapiyorsun diye,ama bakıyorum yine ortada birşey yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    İlgilenir ama alamazz.transferleri yapacak bitirecek yönetici yok bu takımda.lig başlar ilk maçlarda 5-6 yersek işte o zaman yaparlar birkaç transferl.o zamanda menejerler iti topcu diye kakalarlar elde kalmışları.hadiii doğru kümeye. Sonuç bu.bunlaran olmazzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • İ.KOÇYİĞİT (6 yıl önce)
    Y.M.S. Belçikalı sol bekle mi ilgileniyor. Henüz ilgileniyorsunuz yani...alma gibi kararınız yok henüz öyle mi? Liglerin başlamasına iki hafta var. Bu kadar vurdum duymazlık olamaz. Daha alacaksınız. Sağlık kontrolünden geçecek, antremanlara katılacak, form tutacak ve diğer takım arkadaşlarıyla uyum sağlayana kadar, ilk yarı biter. Anladık, herşey paraya bakıyor ama, oyuncuyu en geç bir ay önce alacaktınız ki...lige ancak yetişebilsin. Bu kadro çok çok yetersiz. Azerbaycan ekibine 1-3 yeniliyorsunuz. Allah aşkına Yenildikleri takımın toplam değerine bakar mısınız? Bir buçuk milyon euro.... Yani bizim takımın yirmide biri.....Çok komik. Yazıklar olsun diyorum.....başka söylenecek söz yok
    0
    0
    Yanıtla