SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Çarşamba Günü Tur Arayacak

0
Güncellendi - 2020-11-24 01:58:57
YMS, Çarşamba Günü Tur Arayacak
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4.Tur’da yer alan Yeni Malatyaspor, bu turda sahasında konuk edeceği Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor’u yenerek, adını bir üst tura yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda 25 Kasım Çarşamba günü sahasında Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Kupaya 3.Tur’da dahil olan sarı siyahlılar, Etimesgut Belediyespor’u yenerek, kupada yoluna devam etmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’da sahasında 3.Lig ekibi Artvin Hopaspor’u 2-0 mağlup ederek, bir üst tura çıkan Yeni Malatyaspor, 4.Tur’da Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile eşleşti. Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda yer alan Yeni Malatyaspor, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü.

Yeni Malatyaspor ile Etimesgut Belediyespor arasında 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Bahtiyar Birinci ile Trabzon Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Cemil Tunç yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Sezer Yalçın ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

ETİMESGUT BELEDİYESPOR İLE İKİNCİ EŞLEŞME 

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’dan dahil olan Yeni Malatyaspor, bu turda eşleştiği 3.Lig ekibi Artvin Hopaspor’u sahasında 2-0 mağlup ederek, adını 4.Tur’a yazdırdı.

Sarı siyahlılar, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Kura çekiminde Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor ile eşleşti.

Yeni Malatyaspor ile Etimesgut Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2018 yılında karşı karşıya gelmişti. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’unda Yeni Malatyaspor, Malatya’da ve Ankara’da oynanan maçları 2-0’lık skorlarla kazanmıştı.

KUPADA YARI FİNALİ GÖRDÜLER 

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2019 yılında yarı finale kadar yükselmiş ancak Galatasaray’a yenilerek, adını finale yazdıramamıştı.

2019 yılında kupaya 4. turda dahil olan sarı siyahlılar, Kırklarelispor ve Etimesgut Belediyespor’u yenerek 16 takım arasına kalmıştı. Doğu Anadolu ekibi, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda eşleştiği Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u kendi evinde 3-2, deplasmanda ise 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Çeyrek finalde İzmir ekibi Göztepe ile eşleşen Yeni Malatyaspor, ilk maçı sahasında Barış Alıcı’nın 44. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazanmayı başarmıştı. Sarı siyahlılar, rövanş maçını 1-0 kaybetse de penaltı atışları sonunda rakibini 5-3 mağlup ederek, adını yarı finale yazdırmıştı. Yeni Malatyaspor, yarı finalde Galatasaray ile ilk maçta İstanbul’da golsüz berabere kalsa da ikinci maçta sahasında güçlü rakibine yenilerek, kupaya veda etmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız