SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Divan Kurulundan Başkan Adaylarına Davet

YMS Divan Kurulundan Başkan Adaylarına Davet
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde sezonun bitmesine 6 hafta kala Giresunspor yenilgisiyle ligden düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor'da, kulüp başkanı Adil Gevrek'in istifa ettiğini ve 24 Nisan'daki kongrede aday olmayacağını açıklaması üzerine Duvan Kurulu'nun, başkanlık için adı geçenleri Malatya'ya davet ettiği belirtildi.

Divan Kurulu'nun Prof.Dr. Sezai Yılmaz başkanlığında yaptığı toplantıdan sonra şu açıklama kamuoyuna duyuruldu:

"Yeni Malatyaspor Divan Kurulu, Prof.Dr  Sezai Yılmaz başkanlığında   toplanarak,  son gelişmeleri değerlendirmiş ve kamuoyuna bu açıklamayı yapma gereği duymuştur.

2016-2017 sezonunda, 1. Ligden süper lige çıkan Yeni Malatyaspor’umuz,  maalesef dün itibarıyla yeniden 1. Lige düşmüştür. Süper ligde başarılı sezonlar geçiren şehrimizin göz bebeği Yeni Malatyaspor’un düştüğü bu durum, hepimizi derinden üzmüştür. Ciddi bir yönetim zaafiyeti ile birlikte güncel sorunlardan kaynaklanan bu kötü gidişatın sonlanması için yaptığımız uyarı ve eleştiriler, maalesef yönetim tarafından dikkate alınmamıştır.

Bilindiği gibi, Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu olağanüstü genel kurul kararı almış ve Kulüp Başkanı Adil Gevrek, genel kurulda aday olmayacağını açıklamıştır. Bu bilgiler ışığında dün yaptığımız toplantıda, Kulüp Başkanlığı için ismi geçen  adaylar, telefonla aranarak  Malatya’ya davet edilmiştir. Yeni Malatyasporun yeniden süper lige çıkması için, hepimizin sorumluluk alması bir zorunluluktur.

Bundan sonraki süreçlerde yaşanacak gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Şerefli,onurlu divan üyeleri 300 milyon borç için belge isteyin.Belge ibra edilemez ise savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Divan kurulu önce gevreğé hesap sorsun.Bu kadar borcu nasıl yaptın belgesiyle istesin.Gevrek belge sunamaz.Sonrada savcılığa suç duyurusunda bulunsun.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Zamanında yapacaktiniz.Posasi çıkmış suyu çekilmiş bir durumda kimi kime nasıl gelin diyebiliyor siniz.Biz divan kurulu olarak denetleme kurulu olarak görevlerimizi yapmadık yapamadık gelin temizleyin diyebiliyorsaniz helal olsun.Nerede denetleme kurulu üyeleri nerede denetleme raporu bu klüp bu hale nasıl geldi rapor tutanak nedir nerededir insan soramadan edemedi.Ayrica benden hızlısı mezarda diyen yagdanlik bekçileri klubun mahremiyetini transfer politikalarını çarşaf çarşaf sosyal medyada paylaşıp klüp içine sızmış kendini bir zannedenler den kurtaramadiniz nasıl kurtuluş reçetesi sunuyorsunuz.MALATYASPORU KURTARMAK İCİN ONCE KURTARMAK İSTEYENLERDEN KURTARMAK LAZİMDİR NOKTA.Gorevini yapmayanlar savsaklayanlar kim veya kimler ise HAKKİM HARAM OLSUN.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (2 yıl önce)
    Sezai Hoca gibi değerli insanlar öncülük ederse herşey çok güzel olur. Ama hocam keşke EFSANE MALATYASPOR için birşeyler yapsa daha mükemmel olur. Yıllar geçti artık EFSANENİN borcu kalmamıştır. Zaman aşımı diye birşey var. Hem EFSANE MALATYASPOR hiçbir siyasi partinin de takımı değil. Yeni Malatya eski belediye takımı sonuçta. Adı bile yıllardır alay konusu oldu herkesce. ÇAKMA Malatya - Yenilenmiş Malatya - Eski Malatya :) vb. Keşke EFANEMİZ geri dönse. 4-5 senede de çıkar inanın. Yeter ki iyi bir yönetim ve 3-5 kaliteli futbolcu sadece.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    ibra edilen hesaplara mahkeme kararıyla incelenmesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • new malatya (2 yıl önce)
    borcumuz büyük olabilir özellikle adil gevreğin bilinçli olarak bunu yapması elbette ki herkesin canını sıkmaktadır. Ancak futbol endüstrisi büyük paraların döndüğü bir sektör fenerbahçenin 6 milyar, beşiktaşın 5 milyar, galatasaray ve trabzonun 3 milyar borcuyla başkan adaylarının yarıştığı hatta bu takımların şampiyonluk için müzadele verdiği bu ligde, adil gevreğin bıraktığı bu borç kabul edilemez tabiki ancak 250 milyon bir başkan adayı için korkunç bir borç değildir düzenli bir yapılanma ile inşallah takım düzlüğe çıkabilir herkesin elini taşın altına koyması özellikle Malatyaspor taraftarının her platformda öldük bittik diyerek başkan adaylarını korkutmaması gerekmektedir.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Diyorlarki vallada inanmıyoruz billada inanmıyoruz YSM de Divan kuruludamı vardı vardıda bukadar soyguna Bukada talana bu dolu kasanın boşalmasına gırtlağa kadar borca neden hiç hesap sormadılar diyorlar hayretki hayret
    %80
    %20
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    sayın hocam.. iyiki varsın... iyiki malatyalısın.. iyiki annen senin gibi memleketine faydalı evlat doğurmuş o annenin ellerinden öperim.. malatyanın menfaatine olan herşeye koşuşturuyosun. allah sana sağlık sihat versin.. sen malatyada efsane oldun. yenimalatyaspor da düzelecekse senin sayende olur. bu takımın bu hale gelmesinin tek sebebi.. sayın vali.. milletvekilleri. STK. lar. baştta büyükşehir olmak üzere belediyeler.. yerel basın.. çünkü adil gevrek in kötü yönetmesine ve babasının çiftliği gibi takımı kullanmasına seslerini çıkartmadılar tiyatro izler gibi izlediler. selahattin gürkan nazik dille bir kaç defa adil gevrekle konuşttu ama bu tür olaylarda nazik dille konuşulmaz selahattin gürkanın masaya yumuruğunu vurması lazımdı yenimalatyasporun menfaati için
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bu secimde ne vekiller nede belediye baskanlari nede siyasiler secime katilmasin degerli is adamlarimiz katilsin elel birik icinde yeni baska yeni takimi olusturmak ve hoca cok onemli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (2 yıl önce)
    İnşallah Adil gevrekten dolayı Sezai hocaya çamur gelmez. Bence genel kuruldan önce işi bilen hesap uzmanlarından bir kurul kurulup tüm hesapları inceleyip, alacak- verecek borç ne kadar çıkarılmalı, usulsüzlük varsada hemen savcılığa suç duyurusunda bulunulmalı. Alacak-verecek, borç durumu bilinirse gelen kişide sonra demesin ben bu kadar olduğunu bilmiyordum, ona göre planını programını yapsın, becerebilecekse aday olsun.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 1649713038 (2 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Siz gerçekten malatyasporun hesaplarının inceleneceğine inanıyormusunuz..a.gevrek gitti.O iş bitti.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • maalesef inanmıyorum. bu ülkede iktidarın yalakası olan hiç kimseye hesap sorulmadıki bunada sorulsun.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kaptan gemiyi batırıp öyle gitti.inşallah bundan sonrakilerede ders olur.bir avuç taraftarıyla koca şehir böyle madara edilmemeliydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Sn hocam, Gerçekçi olalım, hiçbir hesabi belgenin olmadığı bir kulübü yaşatmaya çalışacağınıza, savcılığa suç duyurusu doğru olacaktır.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Cumhur1649833844 (2 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Bu nasıl yorum.Bu ülke Patagonya'mi? Birileri çıksın belgesiz harcamalar yapsın kafasına göre harcamalar yapsın yok böyle Türkiye. Usulsüzlük varsa hiç kuşkunuz olmasın hesabını sorarlar ve verirler.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Patagonya, Burkinya Faso olsa daha iyi. Sen herhangi bir hırsıza hesap sorulduğunu duydun mu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya'nın dünya çapındaki değerli bilim adamı sayın Sezai Yılmaz hocam 300 trilyon borç olduğu söyleniyor tabi fifadaki dosyaları bilmiyoruz giden başkan ibra edilmemeli ve hukuk önünde hesap vermelidir diyorum.
    %94
    %6
    Yanıtla