SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Erteleme Maçının Hazırlığını Tamamladı

YMS, Erteleme Maçının Hazırlığını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor erteleme maçına çıkacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 22. haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle 0-0 iken ikinci yarısı oynanamayan ve 23 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'den itibaren kaldığı yerden devam edecek olan Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı. Gaziantep FK ile Yeni Malatyaspor 18 Ocak Salı günü karşı karşıya gelmiş, ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin devre arasında etkili olan kar yağışı nedeniyle maç tatil edilmişti.

Ligde kalma umutlarını zora sokan sarı-siyahlı ekip ligde 16 puanla son sırada yer alırken, Güneydoğu Anadolu temsilcisi Gaziantep ise 35 puanla 11. sırada yer alıyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Suat (2 yıl önce)
    15 maçtır bir galibiyet alamayan sözüm ona futbolcular. .ardından idmanı boykot eden futbolcular. Maçta 20 saniye kazzık gibi dikilip malatyayı dünya aleme madara eden futbolcular. İnsan utanır sıkılır be. Sizin yerinize malatya amatör kümeden 11 tane aslan gibi futbolcu seçip bu 15 maça sürseydim en az 2 galibiyet alırlardı. sizden fazla puan toplarlardı. Bu takım 400 milyon borçla küme düşerse .taa amatör kümeye kadar da gider. Sizde alacaklarınızın üzerine bi bardak su içersiniz. Onun ićin oynayın kardeşim. Nedin edin bu takımı küme düşürmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Bizim çocuklar hazırlıkları tamamlamış, şimdi Antep düşünsün.)))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hiç olmasa bu yarım devrelik maçta yedeklere şans verelim.nasıl olsa sonuç değişmiyor.belki yedeklerden oyuncu kazanırız.eğer şimdiye kadar futbolu unutmadıysalar tabi.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ben 44 (2 yıl önce)
    Boşuna yorulmasınlar Başkan yönetim futbolcular yapacaklarını yapıyorlar dürüstlük fedakarlık olmayan yerde işler yolunda gitmezzz
    %100
    %0
    Yanıtla