SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Etimesgut Kupa Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2020-11-15 21:24:42
YMS, Etimesgut Kupa Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig’e verilen milli ara ile birlike ligin dokuzuncu haftasını bay (maç yapmadan) geçirecek olan sarı siyahlılarda, teknik heyet ve futbolcular 4 günlük izinin ardından 13 Kasım Cuma günü Malatya’da toplandı. Malatya ekibi, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde başladığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ziraat Türkiye Kupası’na 3.Tur’da katılan ve evinde Artvin Hopaspor’u 2-0 mağlup ederek adını 4.Tur’a yazdıran Yeni Malatyaspor, 4.Tur’da yine sahasında bu kez Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı siyahlı takım, 25 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Doğu Anadolu temsilcisi, kupa maçı hazırlıkları kapsamında düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Malatya ekibinde milli takımlarında bulunan Christian Cueva, Youssouf Ndayishimiye, Issam Chebake, Afriyie Acquah, Teenage Hadebe ve Abdulsamed Damlu antrenmanda yer almadı.

Süper Lig’de dokuzuncu haftayı bay (maç yapmadan) geçecek olan Yeni Malatyaspor, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da yeni Malatya Stadyumu’nda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında karşı karşıya gelecek.

Sarı siyahlılar, Süper Lig’de ise ligin 10.haftasında 28 Kasım’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü, 11.haftada ise sahasında 5 Aralık’ta Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emre (3 yıl önce)
    Umarım full yedek kadroyla çıkılmaz . Tek maç olduğu için sürpriz bir şekilde elenebiliriz ...
    0
    0
    Yanıtla