SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Gaziantep Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

YMS, Gaziantep Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü Gaziantep FK ile oynayacağı erteleme maçının hazırlığını 'Futbol Sorumlusu' Adem Büyük yönetiminde sürdürdü.

18 Ocak'ta Gaziantep'te oynanmaya başlayan ve ilk yarısı 0-0 sona erdikten sonra ikinci yarısı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın ikinci yarısı, 23 Şubat Çarşamba günü oynanacak. TFF, maçın kaldığı dakika ve şartlarda oynanacağını ve saat 20.00'de başlayacağını duyurmuştu.

Maçla ilgili hazırlıkları sürdüren Yeni Malatyaspor'da kulübün sosyal medya hesabından, 21 Şubat günü yapılan paylaşımda 'Günün antrenmanı' notuyla Pazartesi günkü antrenmanın görüntüleri paylaşıldı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Volkan (2 yıl önce)
    Bu takımın bu hale gelmesinde en başta yonetim ve başkan sorumludur.Maddi sıkıntı çekiyorlar ödeme yapamıyorlar ama başkanlığında birakmiyorlar.Tek sorumlu bu değil sosyal medyada herşey güllük gülistanlık mis gibi paylaşım yapan yönetime yağcılık yapan malatyasporun adı ile sosyal medyada milletin taraftarın doğruları bilmemesi için paylaşım ve algı yapanlarda sorumludur.Malatyaspor değil küme düşme amatöre kadar gider yazıklar olsun bu hale hetirenlere yazıklar olsun yagcilara yazıklar olsun yalakalara yazıklar olsun alayiniza.Bu takıma ve yönetime 3 yıl oldu destekleniyor taraftarlar arkasında.ama işi bildiğini zanneden futbol fakirleri ve algicilar yüzünden gerçekler gözlenmiş devasa borç olmasa futbolcu maaşları odenirdi.Bu takımın adını bile duymak istemiyorum lütfen artık malatyadaki spor kluplerinin başlarına böyle acemice hareket yapanlar gelmesin utanıyoruz gurbette calisiyoruz millet bizimle dalga geçer.oldu.kimin yüzünden yönetim ve yagcilari yuzunden
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar haklısınız gurbetçiyiz herkesin dilinde sakız olmuşuz.Dua ediyoruz artık malatyasporla ilgili bir haber olmasın,maç olmasın dalga konusu olduk.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar malatyasporlu (2 yıl önce)
    Malatyaspor un tüm rakipleri yeniliyor. Şu takıma bu süreçte şehir olarak sahip çıkılsaydi net 3 maçı alırdı ve düşme hattının üstünde olurdu.yazıklar olsun sadece adil gevrek sorumlu değil ilin ileri gelenleri seçilmişlere zenginleri taraftarları hepsi sorumludur kimse kusura bakmasın. Yazıklar olsun yazıklar olsun. Hiç mi yapıcı biri yok mu en kötü ihtimalle oyuncuların hesabıni paylassaydiniz taraftar olarak elimizden geleni yapardık. Çok uzgunuz
    %100
    %0
    Yanıtla