SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Göztepe İle 11'inci Randevuya Çıkacak

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de ikinci sezonunu yaşayacak olan Yeni Malatyaspor, sezona 12 Ağustos Pazar günü 21.45'te Bornova Stadı'nda İzmir temsilcisi Göztepe ile oynayacağı karşılaşmayla başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de ilk sezonunu 43 puanla 10.sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak, geçen sezon ki performansının biraz daha üzerine çıkarak, ilk 10 içerisinde yer almayı hedefliyor.

Geçen sezonki takımın iskeleti koruyan sarı kırmızılılar, ilk 11'de oynayan oyuncular Aly Cissokho ve kiralık olarak takımda oynayan Aytaç Kara ile yollarını ayırdı.

İlk olarak St.Gallen'den Sırp Danijel Aleksic'i kadrosuna katan Yeni Malatyaspor, daha sonra Kasımpaşa'dan Ahmet Ildiz ile geçen sezon Göztepe'de istediği performansı sergileyemeyen forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu'nu renklerine bağladı.

Uzun süre yaptığı görüşmeler sonrası Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchel Donald, ardından da Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Guilherme Costa Marques'i kadrosuna dahil eden sarı kırmızılılar, sol kanatta forma giyen Erkan Kaş'ı da kadrosuna kattı.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de ilk maçını 12 Ağustos Pazar günü Göztepe'yle oynayacak. Bornova Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 2'den yayınlanacak.

GÖZTEPE İLE 11.RANDEVU

Yeni Malatyaspor ile Göztepe daha önce 10 kez karşı karşıya geldi. Daha önce oynanan 10 karşılaşmanın 5'ini Göztepe, 2'sini Yeni Malatyaspor kazanırken, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. İki takım, 12 Ağustos Pazar günü 11.kez karşı karşıya gelecek.

İki takım olarak 2010-2011 sezonunda 2.Lig'de karşı karşıya geldi. Malatya'da oynanan sezonun ilk maçını Göztepe 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İzmir'de oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 2013-2014 sezonunda bir kez daha 2.Lig'de aynı grupta yer aldı. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma 3-2 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda İzmir'deki karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

İki ekibin daha sonra yolları 2015-2016 sezonunda Spor Toto 1.Lig'de kesişti. Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Göztepe, ikinci yarıda İzmir'de oynanan karşılaşmayı da 3-1 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 2016-2017 sezonunda bir daha Spor Toto 1.Lig'de karşılaştı. İzmir'de oynanan karşılaşma 2-0 Göztepe'nin üstünlüğüyle sonuçlanırken, Malatya'da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Geçen sezon Süper Lig'de oynanan karşılaşmalarda Göztepe, Yeni Malatya Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederken, ligi ikinci yarısında İzmir'de oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mert (6 yıl önce)
    Güldürmeyin ilk on ve bu kadro ile birsey olmaz boşa ümide kapılmayın boşa geçen bir kamp dönemi var amatör yönetimle bu takım düşecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (6 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Adil gevreği pek sevmesemde şimdiye kadar son 3 yılda dediklerini yaptı. 3 yılda süper lig dedi 2.yılda çıkarttı. Süper lige çıkarkende 3.sezon avrupa kupaları diyor neden bu sezon sürpriz bir avrupa veya şampiyonlar ligi olmasın........ Gülme ciddiyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (6 yıl önce)
    Göztepeye bu sefer şamarı indirebiliriz. İzmirde hiç kazanamadık. ama bu sezon çok farklı olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Isimiz.zor.goztepeden.puan.alamayiz.cunku Iyi transferler.yaptilar buna ramen takimiza Guveniyoruz.isallah.puan.alir
    0
    0
    Yanıtla