SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Günde Çift Antrenmanla Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2021-03-27 01:36:56
YMS Günde Çift Antrenmanla Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, günde çift antrenmanla Antalya’daki kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan ve oynadığı 9 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp çalışması yaparak değerlendiriyor.

24 Mart itibariyle Antalya’da toplanan sarı siyahlılar, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalarına devam ediyor. Malatya ekibinde, milli takımlarında yer alan İssam, Karim, Jospin, Acquah ve Hadebe Antalya’daki kamp çalışmalarında yer almıyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen teknik direktör İrfan Buz, Gaziantep Futbol Kulübü mücadelesinde takımının başında ilk maçına çıkmıştı. Tecrübeli teknik adam, ilk maçında 1 puan kazanırken, bu karşılaşmayla birlikte tespit ettiği eksikleri Antalya kampında ortadan kaldırmak istiyor.

Kendi oyun sistemi ve taktik anlayışını oyunculara aşılamak isteyen Buz, futbolcularıyla yakından ilgileniyor. Özellikle ilk 11 dışında hamle oyuncularının da formda olmasını isteyen tecrübeli teknik adam, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı ilaç gibi görüyor.

Antrenmanlar esnasında futbolcuların keyifli oluşları dikkatlerden kaçmazken, Buz ve teknik ekibinin, futbolcuların istekleri ve hırslarından dolayı memnun oldukları ifade ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sayim (3 yıl önce)
    Eyer maçlar seyricili olsaydi burda deyrici malayyadan daha fazla olurdu istanbuda inşLah eli boş gelmaz burdakilar gerçrk seyrici
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    Sayim türkçe yaz lütfen.bişey anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    yav ne yapak ha.işte bizimde kapasitemiz bu kadar işte.ne olur birazda bizim seviyemize in de bizde anlayak.
    0
    0
    Yanıtla