SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Haftayı Bir Sıra Üstte Tamamladı

0
Güncellendi - 2020-12-07 23:36:05
YMS, Haftayı Bir Sıra Üstte Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 11. hafta maçları, Pazartesi akşam oynanan ve 1-1 sonuçlanan Trabzonspor- DG Sivasspor maçıyla tamamlandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Malatya'da oynanan karşılaşmada Medipol Başakşehir'le 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, 12. sırada girdiği haftayı bir üst sırada, 11. olarak tamamladı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN SIRALAMASI..

A.Alanyaspor'un Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olmasına rağmen liderliğini sürdürdüğü 11. haftada oynanan maçların sonuçları şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

12. HAFTANIN PROGRAMI..

Süper Ligin 12. haftasında, Yeni Malatyaspor 12 Aralık Cumartesi akşamı, 23 puanla lig 3.sü olan Fenerbahçe ile İstanbul'da karşılaacak. Bu maç saat 19.00'da başlayacak.

12. hafta maçlarının programı:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un M.Başakşehir karşısına çıkan ilk 11'i seremonide

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Haca444 (3 yıl önce)
    Anlamadığım o kadar futbolcu transfer ediliyor neden bir tane hoca alınıyor iki hoca alınamaz mı biri deplasmanda biri iç saha hocası olarak hem rekabet olur Adil başkan bunu bir düşün ilk ol teşekkür.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hoca şu umut bulut ısrarından vazgeçse.taraftarların tamamının feryadına rağmen umut a 90 DAKİKA tahammülün gerekçesi olabilirmi?halen eksi averajdayız.bunun sebebide böyle bir körlüktür işte.
    0
    0
    Yanıtla